athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
θα επεσες σε καποια ωρα που θα γινοταν πανικος,την σασα καλο θα τανε να την κλεισεις απο την προηγουμενη μερα
σιγα μη την αφηνες ε?
Χθες βράδυ συναντήθηκα με την Μελίνα. Εξαιρετική εξυπηρέτηση το γραφείο και πολύ έως πάρα πολύ καλή η Μελίνα. Σύντομα θα ανεβάσω και κριτική.
σου ρθε με τη στέκα στα μαλλιά;Χθες βράδυ συναντήθηκα με την Μελίνα. Εξαιρετική εξυπηρέτηση το γραφείο και πολύ έως πάρα πολύ καλή η Μελίνα. Σύντομα θα ανεβάσω και κριτική.
Χθες βράδυ συναντήθηκα με την Μελίνα. Εξαιρετική εξυπηρέτηση το γραφείο και πολύ έως πάρα πολύ καλή η Μελίνα. Σύντομα θα ανεβάσω και κριτική.
σου ρθε με τη στέκα στα μαλλιά;
Κόστος συνάντησης;;;
Καλή φαίνεται! Ελληνίδα;Κούκλα η Μελίνα και με πανέμορφα μάτια όπως το λες...!
Την τιμησες;Κούκλα η Μελίνα και με πανέμορφα μάτια όπως το λες...!
Καλή φαίνεται! Ελληνίδα;
κουκλαρα μου! τωρα ειδα το ποστ σου. να μπαινεις πιο συχνα να τα λεμε...έτυχε και ειδα το σχόλιο και ήθελα να κανω μια διευκρίνηση... Το "Δεν στεριώνω πουθενά " είναι μια δική μου επιλογή αναζητώντας το καλύτερο για μένα... Δεν έχει σημασία το επάγγελμα αλλα νομίζω ο καθένας κανει το ίδιο στον κλάδο του... Όσο για το πόσο "θεόμουνο" είμαι η δεν είμαι, ο καθένας έχει την δική του κρίση και πίστεψέ με μέχρι σήμερα η "κρίση " των ανδρών έχει δείξει θετικά δείγματα... Δε ξέρω, μπορει να φταίει αυτά που μας ψεκάζουν.... χαχαχα
Καλή φαίνεται! Ελληνίδα;
Οι κοπέλες απο αποψη υγειας και ΣμΝ ειναι ελεγμενες ? εχουν προσφατες εξετασεις αν ζητηθουν ??