Ampelale
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 35
- Like
- 6.108
- Πόντοι
- 6.796
γλωσσοφιλα με αντρες κανει;
δεχομαι και πμ
γλωσσοφιλα με αντρες κανει;
δεχομαι και πμ
ποτε πηγε 280 τυπε ?
Φίλος μερικοί είναι φορτόγκες εδώ μέσα..... Μπορείς να τους συμβουλευτείς σε διπλανά νήματα άλλης κοπέλας, θα σου δώσουν συμβουλές περί ελεύθερης αγοράς, προσφορά και ζήτηση κλπ.... εξυπνιτζίδικα!!!
Από τότε που έβαλε ψεύτικα βυζγιάποτε πηγε 280 τυπε ?
την πήρα εγώ σήμερα,δεν μπορεσα να εχω πλήρη άποψη λόγω ειδικών συνθηκών,σε γενικες γραμμες ειναι προθυμη χωρις αντιρησεις και φαινεται οτι εχει εμπειρια παρολο το νεαρο της ηλικιας της.....η εμφάνιση της είναι σούπερ με 3-4 τατου τα οποια της πανε και πρόστυχο πρόσωπο.......Ηλεκτρα δοκιμασε κανεις; Φαίνεται ενδιαφερον κωλαρακι.
Φίλος μερικοί είναι φορτόγκες εδώ μέσα..... Μπορείς να τους συμβουλευτείς σε διπλανά νήματα άλλης κοπέλας, θα σου δώσουν συμβουλές περί ελεύθερης αγοράς, προσφορά και ζήτηση κλπ.... εξυπνιτζίδικα!!!
την πήρα εγώ σήμερα,δεν μπορεσα να εχω πλήρη άποψη λόγω ειδικών συνθηκών,σε γενικες γραμμες ειναι προθυμη χωρις αντιρησεις και φαινεται οτι εχει εμπειρια παρολο το νεαρο της ηλικιας της.....η εμφάνιση της είναι σούπερ με 3-4 τατου τα οποια της πανε και πρόστυχο πρόσωπο.......
σιγουρα θα την ξαναπάρω μέσα στο σκ για να έχω πιο πλήρη άποψη
......μονο που δεν δινει κωλο,καλό θα ήταν να τη κατεβάσουν απ το σαιτ το αναλ που αναγραφεται ως εξτρα με 30 ευρωτο νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με τους όμορφους βύζους και τα φωτοσοπαρισμένα τατού που επιβεβαιώνει ο συναγωνιστής ... οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κορασίδα αποτελεί μεταγραφή ...
ας συγχωνευθούν τα προφίλ
είσαι ωραίος αδερφέ εγώ δεν τα κατάφερα ακομα..Χθες βραδυ ετιμηθη σασα με αριστες εντυπωσεις
μιλφονι για τρελα γαμησια
ισαξια της μαρινας θα λεγα
θα ακολουθησει κριτικη
το νεαρό της ηλικίας σε συνδυασμό με τους όμορφους βύζους και τα φωτοσοπαρισμένα τατού που επιβεβαιώνει ο συναγωνιστής ... οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η κορασίδα αποτελεί μεταγραφή ...
ας συγχωνευθούν τα προφίλ
Χθες βραδυ ετιμηθη σασα με αριστες εντυπωσεις
θα ακολουθησει κριτικη
Ας επιβεβαιώσει και ο φίλος company of heroes, που έχει συναντήσει την ilektra2, ότι ισχύει.
αυτή είναι...
θα ακολουθησει κριτικη
θα ακολουθησει κριτικη