athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
Ευη καινουργιες φωτογραφιες
Ευη καινουργιες φωτογραφιες
πολυ καλο πακετο για τις γιορτεςΑθενς Ντίβα πάλι καλά που δε φοράει γυαλάκια η Εύη γιατί αρκετά τραβάω με τη Σεξοκουκουβάγια......
Προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου με τη Χατζή & την Εύη πακέτο, θα χρειάζομαι και γιατρούς παραδίπλα, μη γίνει καμμιά στραβή και μετά θα έχουν τύψεις οι κορίτσαροι......
το προσωπο ειναι καλυτερο απο το σωμα,και την τιμη την εχουμε ριξει επερνε τριπλασια λεφταΕγώ πάντως πρόσωπο δεν βλέπω και επισκιάζομαι.. Σωματικά είναι καλό αλλά χωρίς face δεν τα σκάω...
το προσωπο ειναι καλυτερο απο το σωμα,και την τιμη την εχουμε ριξει επερνε τριπλασια λεφτα
Αθενς Ντίβα πάλι καλά που δε φοράει γυαλάκια η Εύη γιατί αρκετά τραβάω με τη Σεξοκουκουβάγια......
Προσπαθώ να φανταστώ τον εαυτό μου με τη Χατζή & την Εύη πακέτο, θα χρειάζομαι και γιατρούς παραδίπλα, μη γίνει καμμιά στραβή και μετά θα έχουν τύψεις οι κορίτσαροι......
το προσωπο ειναι καλυτερο απο το σωμα,και την τιμη την εχουμε ριξει επερνε τριπλασια λεφτα
ΞΟΥΤ ΑΠΟ ΕΔΩ εσύ, όλο με τα κογιότ
Εμένα τα λες, βάλε τα κορίτσια να με σκέφτονται καμμιά φορά (ειδικά αν πάνε για τσίσα) γιατί δε βγαίνουν κι εύκολα τα χιλιάρικα, να περάσει μια φορά ένας δυναμίτης και θα φορτώσω 3-4 στο τρακτέρπολυ καλο πακετο για τις γιορτες
Παρε κανα ενισχυτικο, κλεισε στο Λακομπα (μιας και διπλα Ωνασειο) και βουρ!!!Αθενς Ντίβα πάλι καλά που δε φοράει γυαλάκια η Εύη γιατί αρκετά τραβάω με τη Σεξοκουκουβάγια......
Παρε κανα ενισχυτικο, κλεισε στο Λακομπα (μιας και διπλα Ωνασειο) και βουρ!!!
<<για να μη χαλαω το θρεντ σεβομενος το θρεντ>>AlexEasyRider, δε μου χρειαζονται ενισχυτικα κι ουτε ειμαι υποχρεωμενος να αποδεικνυω καποια πραγματα.
Κοιταξε ΕΣΥ τι κανεις και ΜΗΝ ασχολιεσαι με τον καθεναν ;) γιατι πολλοι τον τελευταιο καιρο ασχολειστε με την παρτη μου αλλα σταματω εδω το διαλογο μαζι σου για να μη χαλαω το θρεντ σεβομενος το θρεντ.
AlexEasyRider, δε μου χρειαζονται ενισχυτικα κι ουτε ειμαι υποχρεωμενος να αποδεικνυω καποια πραγματα.
Κοιταξε ΕΣΥ τι κανεις και ΜΗΝ ασχολιεσαι με τον καθεναν ;) γιατι πολλοι τον τελευταιο καιρο ασχολειστε με την παρτη μου αλλα σταματω εδω το διαλογο μαζι σου για να μη χαλαω το θρεντ σεβομενος το θρεντ.