Marilou Morales
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Ιουλ 2017
- Like
- 2.427
alla to exis paratrabise esi...!σ ενδιαφέρει...?
κοίτα την δουλειά σου και μην πετάγεσαι...
πριν άλλα έλεγες...
alla to exis paratrabise esi...!σ ενδιαφέρει...?
πριν άλλα έλεγες...
μήπως είσαι λίγο υπερβολική...?alla to exis paratrabise esi...!
ρε δε σου είπα να μη το παίζεις μπούλης;το συνεχίζεις...
Αντισθένης τα βλέπεις...?
κανε την δουλειά σου φίλε μου...ρε δε σου είπα να μη το παίζεις μπούλης;
το συνεχίζεις...
ισχύει αυτο που είπε ο dig? Ήσουν στην παρεα με τα πουστοπαιδα; Δε θα κάτσω να ξεκοκαλίσω το προφίλ σου, πες ένα ναι ή οχι. Γιατί αν ισχύει δε θα τα παμε καθόλου καλα να ξέρεις!κανε την δουλειά σου φίλε μου...
δεν έβρισα κανέναν ...
και δεν δέχομαι να με βρίζουν...
το συνεχίζεις...
καλέ μου φίλε απαντάω σε όλους όσους μου μιλάνε...Ναι αλλά και εσύ παραμένεις στο νήμα του AthensDiva. Το πρακτορείο απαντά σεμνά και σεπτά και εσύ του κάνεις το νήμα όχι απλά μη αναγνώσιμο αλλά ΜΗ αναγνωρίσιμο.
Πήγαινε στο νήμα της Marilous.
σ ενδιαφέρει...?
πριν άλλα έλεγες...
δεν ειναι στο λεω ειναι λαθος αυτη η αποψηισχύει αυτο που είπε ο dig? Ήσουν στην παρεα με τα πουστοπαιδα; Δε θα κάτσω να ξεκοκαλίσω το προφίλ σου, πες ένα ναι ή οχι. Γιατί αν ισχύει δε θα τα παμε καθόλου καλα να ξέρεις!
διάβασες όλοι την συζήτηση...?Ρε man τα έχεις μπερδέψει στο μυαλό σου.
Η Marilou δεν πετάγεται, γράφει στο νήμα του γραφείου της, και μάλιστα σε ένα site που το γραφείο πληρώνει για διαφήμιση.
Εσύ χώνεσαι σαν την πούτσα.
Αυτό που γράφεις στην Marilou σκέψου το για τον εαυτό σου.
Εσένα η δουλειά σου είναι να κάνεις μπάχαλο το νήμα ?
όχι δεν ισχύει...ισχύει αυτο που είπε ο dig? Ήσουν στην παρεα με τα πουστοπαιδα; Δε θα κάτσω να ξεκοκαλίσω το προφίλ σου, πες ένα ναι ή οχι. Γιατί αν ισχύει δε θα τα παμε καθόλου καλα να ξέρεις!
1.Δεν έκανες ερώτηση προς το γραφείο,έκανες (όπως κάνεις συνήθως και ΠΑΝΤΟΥ,ΓΙΑ ΟΛΑ) υπόδειξη για το αν και τι πρέπει να κάνει.
2.Δεν αμφισβητώ πλέον ότι δεν έχεις κολεγιές με κανέναν-είτε γιατί δεν σου έμεινε και κανένας από τα γνωστά τρομπόνια,είτε γιατί είσαι τόσο μαλάκας που λογικό είναι να μη θέλει κανένας κολεγιά μαζί σου.
3.Τον πούλο από δω γιατί το γραφείο πληρώνει κάποια χρήματα για να ενημερωνόμαστε και όχι για να διαβάζουμε τις ανονοπαπαριές σου.
Δρόμο λοιπόν.
σε περιμένω στο νήμα σου ...καραγκιοζακο ανον
μπαλιτσα σε παιζουμε μπουλη
μπουλο λεμε
σε περιμένω στο νήμα σου ...
θα σου κάνουν και απονομή...
μίστερ....2017...
σε τσούζει...σκασε βλακα
δεν βρεχει τωρα