napoleonV1
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 69
- Like
- 8.010
- Πόντοι
- 24.436
Τρελό καυλάκι το μωρό... Ακολουθεί κριτική...
αυτό είδα κ εγω δηλαδή που να την πήγαιναν κ αμόνι χα χα θα της τον είχαν κάνει χωνί...Δεν εχει ξαναδουλεψει αλλα το κολαρακι κολαρακι ετσι ? Μην υποτιμάτε την νοημοσυνη μας κυρια μου
Δοκίμασε σκορπιέ, είναι το γλυκό πουλί της νιότης... Εγώ πάντως έφυγα από τον Πρίαμο 10 χρόνια νεότερος! Αν μου έβγαιναν και μαλλιά θα την έπαιρνα στο καπάκι για κανα 2ωρο ακόμαΚι αυτη σε ενθουσιασε?
Μαλιστα
πάει ο ΕΝΦΙΑ...Δοκίμασε σκορπιέ, είναι το γλυκό πουλί της νιότης... Εγώ πάντως έφυγα από τον Πρίαμο 10 χρόνια νεότερος! Αν μου έβγαιναν και μαλλιά θα την έπαιρνα στο καπάκι για κανα 2ωρο ακόμα
Όχι ρε, από πορνοένστικτο πήγα τον πλήρωσα με τη μια γιατί ο Athensdiva έχει άγριες διαθέσεις...πάει ο ΕΝΦΙΑ...
Μπα οχιΔοκίμασε σκορπιέ, είναι το γλυκό πουλί της νιότης... Εγώ πάντως έφυγα από τον Πρίαμο 10 χρόνια νεότερος! Αν μου έβγαιναν και μαλλιά θα την έπαιρνα στο καπάκι για κανα 2ωρο ακόμα
σε πειράζω... ;)Όχι ρε, από πορνοένστικτο πήγα τον πλήρωσα με τη μια γιατί ο Athensdiva έχει άγριες διαθέσεις...
Το ξέρω, γι αυτό σε πάω. Εν τω μεταξύ, την μικρή την έχουν πάρει και άλλοι συναγωνιστές... Ας ανεβάσει και κανένας άλλος την εμπειρία τουσε πειράζω... ;)
την ξεπαρθένιασες με την κριτική σου... ;)Το ξέρω, γι αυτό σε πάω. Εν τω μεταξύ, την μικρή την έχουν πάρει και άλλοι συναγωνιστές... Ας ανεβάσει και κανένας άλλος την εμπειρία του
αστεράκι! ανεβαίνει κριτική!την ξεπαρθένιασες με την κριτική σου... ;)
κάποιος πέρασε καλα με τη μικρήαστεράκι! ανεβαίνει κριτική!
Λιλα Ερασιτεχνικές φωτογραφίες homemade