athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
ΚΑΤΕΡΙΝΑ καινουργιες φωτογραφιες
ΚΑΤΕΡΙΝΑ καινουργιες φωτογραφιες
Σε 33 ωρες, και 42 λεπτα, θα ληξει η προσφορα της μαριλου..
Την Μαριλου την έχω πάρει και είναι όντως πολύ καλή όπως γράφουν όλοι...πιστεύω όμως πως η τιμή πρέπει να μείνει ως έχει...η γνώμη μου πάντα....Σε 33 ωρες, και 42 λεπτα, θα ληξει η προσφορα της μαριλου..
αυτή που νομίζεις ειναι! Χαχαχαχαχ τι γελοία! Κ μου ζήταγε ακατέβατα 200 τώρα θα τα μοιράζεται με το γραφείο κ λιγοτερα
ρε παιδια αυτη εδω ειναι ολοιδια με μια ρωσσιδα που δουλευει χρονια στην ελλαδα
τατιανα ειναι το μικρο της
αυτή που νομίζεις ειναι! Χαχαχαχαχ τι γελοία! Κ μου ζήταγε ακατέβατα 200 τώρα θα τα μοιράζεται με το γραφείο κ λιγοτερα
ρε παιδια αυτη εδω ειναι ολοιδια με μια ρωσσιδα που δουλευει χρονια στην ελλαδα
τατιανα ειναι το μικρο της
Η κοπέλα είναι αυτή που αναφέρθηκε.
Περίπτωση Γωγώς, κλασικό σύστημα του γραφείου, συνεχίζει την ελληνοποίηση σε κορίτσια βαλκανικών χωρών.
Στο στούντιο δεν μπορούσε να κρύψει ότι είναι αλλοδαπή γιατί τα ελληνικά της ήταν ακόμα σπαστά.
Μετά από 3 χρόνια σε στούντιο και παραμένει 20 χρονών.
Η Γωγώ τουλάχιστον προσπαθεί να δείξει ότι άξιζε την αναβάθμιση , αυτή συνεχίζει με υπηρεσίες στούντιο.
Καθαρή κοροϊδία. :S
Σε 33 ωρες, και 42 λεπτα, θα ληξει η προσφορα της μαριλου..
υπηρεσίες είναι όμως πολύ ανώτερες από τα στούντιο και τα μπουρδέλα .Με αλλά λόγια ότι πληρώνεις παίρνειςΤα έχουμε γράψει πολλάκις.
Ακόμα μια στον κατάλογο.
Κλασικό σύστημα του γραφείου , αναβαθμίσεις από μπουρδέλα, στούντιο, ότι κάτσει!
μην γραφετε οτι σας κατεβει,με 200 την έπαιρνες και τωρα την παίρνεις 140.. και ουτε σε υποχρεωνει κανεις να παρεις κοπελαΤα έχουμε γράψει πολλάκις.
Ακόμα μια στον κατάλογο.
Κλασικό σύστημα του γραφείου , αναβαθμίσεις από μπουρδέλα, στούντιο, ότι κάτσει!
μην γραφετε οτι σας κατεβει,με 200 την έπαιρνες και τωρα την παίρνεις 140.. και ουτε σε υποχρεωνει κανεις να παρεις κοπελα
μην γραφετε οτι σας κατεβει,με 200 την έπαιρνες και τωρα την παίρνεις 140.. και ουτε σε υποχρεωνει κανεις να παρεις κοπελα