sweet_old1975
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
καλυτερα θα πηγαινε το " η χιονατη και οι 7 νανοι" πιστευω με αυτα που ακουω και διαβαζωΘαρθει μαζί με τον Τόνυ Μοντάνα ή μόνη της;
καλυτερα θα πηγαινε το " η χιονατη και οι 7 νανοι" πιστευω με αυτα που ακουω και διαβαζωΘαρθει μαζί με τον Τόνυ Μοντάνα ή μόνη της;
Δεν χρειάζεσαι λινκ άπλα προσπερνάς... ;)τύπε για δώσε link από forum να ρίξουμε μια ματια μην πάμε άκλαυτοι...
τύπε για δώσε link από forum να ρίξουμε μια ματια μην πάμε άκλαυτοι...
καλημερα η carla ξεκιναει σημερα
καλημερα η carla ξεκιναει σημερα
έχεις γράψει το 1/3 των μηνυμάτων του θρεντ. Το καταλάβαμε, δεν τους γουστάρεις. Τράβα παρακάτω τώρα ν' ασχοληθούν όσοι ενδιαφέρονται.χαχαχχαχα το γραφειο ποσταρει θρεντ με κριτικες απο αλλο γραφειο με αλλο ονομα της κοπελας...
κριτικες 3 χρονια πριν .... δωστε και το λινκ του μαμπα να γελασουμε
κι εδώ.
κι εδώ.
Στην τσόντα πάντως κάνει άναλ.
Η πούτσα του τύπου έχει τρεις τεράστιες κρεατοελιές, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.
έχεις γράψει το 1/3 των μηνυμάτων του θρεντ. Το καταλάβαμε, δεν τους γουστάρεις. Τράβα παρακάτω τώρα ν' ασχοληθούν όσοι ενδιαφέρονται.
φιλε μου δεν εχει να κανει με το τι γουσταρω και τι οχι... δεν μου αρεσει να παιζουν με το iq μου... και η ενημερωση δεν ειναι κακο... και το να πει καποιος για τις μαλακιες που κανουν δεν ειναι κακο ... σορρυ αν σου κοβω πελατες
Κλασσική επωδός για όποιον λέει κάτι διαφορετικό, ενημέρωση είναι να γαμάς και να γράφεις παίκτη και εγώ βλέπω ότι κάνεις λίγο απ' το πρώτο και πολύ απ' το δεύτερο.φιλε μου δεν εχει να κανει με το τι γουσταρω και τι οχι... δεν μου αρεσει να παιζουν με το iq μου... και η ενημερωση δεν ειναι κακο... και το να πει καποιος για τις μαλακιες που κανουν δεν ειναι κακο ... σορρυ αν σου κοβω πελατες
Κλασσική επωδός για όποιον λέει κάτι διαφορετικό, ενημέρωση είναι να γαμάς και να γράφεις παίκτη και εγώ βλέπω ότι κάνεις λίγο απ' το πρώτο και πολύ απ' το δεύτερο.
Να 'σαι καλά και να γαμάς περισσότερο!
μπορει να ναι και οδηγος αλλου γραφειου η δοκιμαστης. το καθε γραφειο εχει 10 σαν και αυτουςκαποιο κομπλεξ πρεπει να εχεις εσυ με το γραφειο, δεν εξηγειται αλλιως !
μπορει να ναι και οδηγος αλλου γραφειου η δοκιμαστης. το καθε γραφειο εχει 10 σαν και αυτους
κι εδώ.
Στην τσόντα πάντως κάνει άναλ.
Η πούτσα του τύπου έχει τρεις τεράστιες κρεατοελιές, δεν το έχω ξαναδεί αυτό.
με τέτοια άνεση που δίνει κώλο πάντως στην τσόντα, είναι να απορείς πως δεν δίνει και στους πελάτες.
εκτος αν δινει και δεν αναγραφεται οπως κανουνε αρκετα call-girls λογω των γνωστων προβληματων με τα λεγομενα "ανακοντα".