athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
παμε για μια βουτια
ti les tora exi poli megalo popo!!Ναι αλλά την κωλαρα της δεν την δίνει!! Άρα δεν μπορεί να συγκριθεί μαζί σου.
Στουντιοκοριτσο αρκετα ωραιο μωρο δεν ειναι μουφα δλδ οι φωτος και αρκετα καλο και στον αγωνα!!! Τωρα απο την αλλη γτ να δωσεις 130 για μια γκομενα που την εχεις παρει με 50??? εγω που δοκιμασα δεν θα τα εδινα, παντως οσοι τα δωσουν δεν θα τα κλαψουν τα λεφτα τους αυτο ειναι το μονο σιγουρο!!!
εχει αλλα δεν τον δινει!! δεν κανει anal!ti les tora exi poli megalo popo!!
Στην σειρα η κοπελες ειναι 1-Τζούλια 2-ΧΡΙΣΤΙΝΑ 3-Αλέξια 4-Ηλέκτρα 5-Ειρήνη 6-MARILOU 7-Βικτωρια, στην πισινα η ΚΑΤΕΡΙΝΑ η MARILOU και η ΤζούλιαΡε αλανια δεν μας λετε και σε ποια αντιστοιχη ο καθε κωλος στο βιντεο να ξερουμε που θα καταθεσουμε?
To 4o κατα σειρά κωλαράκι ανήκει στην Ηλέκτρα;; Παααααρα πολύ καλο... Στις φωτο σας είναι χωρίς τατού. Παρακαλώ επιβεβαιώστε οτι ανήκει στην Ηλέκτρα γιατί δεν κρατιέμαιΣτην σειρα η κοπελες ειναι 1-Τζούλια 2-ΧΡΙΣΤΙΝΑ 3-Αλέξια 4-Ηλέκτρα 5-Ειρήνη 6-MARILOU 7-Βικτωρια, στην πισινα η ΚΑΤΕΡΙΝΑ η MARILOU και η Τζούλια
της Ηλέκτρας ειναιTo 4o κατα σειρά κωλαράκι ανήκει στην Ηλέκτρα;; Παααααρα πολύ καλο... Στις φωτο σας είναι χωρίς τατού. Παρακαλώ επιβεβαιώστε οτι ανήκει στην Ηλέκτρα γιατί δεν κρατιέμαι
κωλαρα..της Ηλέκτρας ειναι
Τα ξεχνας ολα!κωλαρα..
nai distiko xaxaxaxa ella pare to komou k marethi to anal pio poli para to kanoniko!!εχει αλλα δεν τον δινει!! δεν κανει anal!
το ξέρω το έχω πάρει και είναι τέλειο!!nai distiko xaxaxaxa ella pare to komou k marethi to anal pio poli para to kanoniko!!