athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
η Μελίνα εχει χασει αρκετα κιλα και γυμναζεται καθημερινα δεν απεχουν απο την πραγματικοτητα η φωτογραφιες...
καινουργια φωτογραφιση της μελινας
Εχει πέσει μια επεξεργασιουλα αλλα αυτή ειναι
ΙΣΧΥΕΙ..η αληθεια να λεγεταιΟκ συμφωνούμε. Παντα ήταν τσουπωτη η Μελιναρα.ισως τώρα να έβαλε κάποιες καμπύλες παραπάνω αλλα κ αυτός ο σωματότυπος εχει το κοινό του,συμφωνείς;
Αυτές οι υπερβολές μπορούσαν να λείπουν.
Την Μελίνα την ξέρουμε πολλά χρόνια από τότε που ήταν στα μπουρδελα.
Ούτε μοντέλο είναι ούτε Ελληνίδα, ούτε 26 ετών και έτσι όπως κάνατε τις φωτο δεν έχουν σχέση με την κοπέλα.
Άμα τι άλλο δημιουργείτε και ένα κλίμα αμφισβήτησης για τις πληροφορίες που δίνεται σε πιθανή νέα άφιξη.
την βραζιλιανα την ξεσκισε κανεις ?
διπλα γραφονται καλα λογια
Δλδ ?
και αν δεν ηταν Ελληνιδα ? εσυ περασες καλα?Από που είναι η Μελίνα?? Εγώ που την πήρα είμουν σίγουρος ότι είναι Ελληνίδα...
Η ΚΑΨΟΥΡΑ μου ...ελπιζω τελος Σεπτεμβρη ππυ θα ειμαι αθηνα να την πετύχω
Κ κάπως έτσι θα αρχίσει ο καυγάς...άμα υπάρχουν ********** σαν τον maniouel που τις καψουρεύονται οι τιμές δεν πρόκειτε ποτέ να πέσουν.Καλά κάνουν και πουλάνε όσο θέλουν.Κιάλλο να τις ακριβίνεται....λεφτά υπάρχουν για ορισμένους αγαπούληδες
γιατι η πολινα και η γκαλινα ηταν ελληνιδες?
και σιγα μην ειναι πορνοσταρ καθε ευσωμη που γαμιεται για να παρει ενα μεροκαματο επι κοινη θεαση..να μου πεις τη μαριλου που ειναι φτιαγμενη,οκ..
γιατι δεν ασχολείσαι με το γραφείο σου και γραφης εδω ?γιατι η πολινα και η γκαλινα ηταν ελληνιδες?
και σιγα μην ειναι πορνοσταρ καθε ευσωμη που γαμιεται για να παρει ενα μεροκαματο επι κοινη θεαση..να μου πεις τη μαριλου που ειναι φτιαγμενη,οκ..