Magusta_gr
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουν 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Σιγά το ροστερ, χιλιοπαιγμένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά μαγαζιά μόνιμος με 20-25 άτομα και δεν είδα τετοιο ντορο. Να είναι καλά όσοι το προμοτάρουν
Σιγά το ροστερ, χιλιοπαιγμένες ταινίες του ελληνικού κινηματογράφου, αλλά μαγαζιά μόνιμος με 20-25 άτομα και δεν είδα τετοιο ντορο. Να είναι καλά όσοι το προμοτάρουν
Ψωνίζω γυναίκες φίλε μου δεν με ενδιαφέρει το μαγαζί,απλά οποία μου γυαλίσει στο μάτι. Για τις κριτικές έχεις δίκιο θα αρχίσω να γράφωεσύ από ποιό μαγαζί ψωνίζεις;
από εδώ έχεις ψωνίσει;
γιατί βλέπω να έχεις γνώμη, αλλά δεν έχεις κάποια κριτική, οπότε ρίξε λίγο φως...
Μαρίνου Ουζουνίδη???Έχω δοκιμάσει Μαρίνου (7/10) και άλλη μια κοπέλα
Πολυεργαλειο η μαριλου, πιπα, κωλο, τηλεφωνο....εχει ρεπο η τηλεφωνητρια χθες και σημερα ,τα τηλεφωνα τα σηκωνει η μαριλου,λογικο να γινονται λαθη, sory
εχει ρεπο η τηλεφωνητρια χθες και σημερα ,τα τηλεφωνα τα σηκωνει η μαριλου,λογικο να γινονται λαθη, sory
Athens Diva δε μου χεις απαντήσει αν οι κοπέλες είναι όλες υγιείς απο εξετάσεις για STD ή κάτι άλλο.
Athens Diva δε μου χεις απαντήσει αν οι κοπέλες είναι όλες υγιείς απο εξετάσεις για STD ή κάτι άλλο.
Μη λέμε συνέχεια τα ίδια και τα ίδια. Η κάθε κοπέλα, μπορεί να σου παρουσιάσει ένα χαρτί με σβησμένο όνομα και να σου απαντήσει ότι είναι δικό της, χωρίς να είναι.
Απλά ένα γραφείο δεν θα ρισκάρει να πάρει μια κοπέλα χωρίς να έχει ελέγξει το θέμα αυτό.
οκ και οι παντρεμενοι θα τον χαλαρα....ομορφο μου ακουγεταιεχει ρεπο η τηλεφωνητρια χθες και σημερα ,τα τηλεφωνα τα σηκωνει η μαριλου,λογικο να γινονται λαθη, sory
Τι έγινε η Νατάσα? Αποσύρθηκε? Γιατί δεν υπάρχει στο site?
για οικογενειακους λογους αποσυρθηκε
Ναι γκαστρώθηκε απ´ το μάστορα.....