mario_rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Δεκ 2017
- Like
- 37
- Πόντοι
- 1
αυτή παιζει να είναι
Και εσύ Έλενα.Δες πμ ;)
τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, ούτε εγώ η ίδια δε ξέρω πως να πράξω... παρακαλώ τα άτομα που με γνωρίζουν καλά να μου στείλουν πμ το τηλ τους ... τα έχω χασει σχεδόν όλαΗ Μελίνα είπε ότι έχει κανονίσει ήδη με άλλο γραφείο, σε λίγες μέρες θα την ξαναδούμε.
Μακάρι όλες όσες είπες να συνεχίσουν (και η Αφροδίτη, συμπληρώνω εγώ).
τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, ούτε εγώ η ίδια δε ξέρω πως να πράξω...
άμα μπει και το φιλότιμο στην μέση, την γα@#$σαμεθα τον βρεις τον τρόπο εσύ μωράκι... ;)
συμβουλή μου είναι μην κάνεις βιαστικές κινήσεις πάντα θα μελετάς το τι κάνεις... ;)
άμα μπει και το φιλότιμο στην μέση, την γα@#$σαμε
Αν εννοείς το φιλότιμο από τη δική σου πλευρά, να συνεχίσεις να το έχεις και να είσαι σίγουρη ότι κερδισμένη θα βγεις!άμα μπει και το φιλότιμο στην μέση, την γα@#$σαμε
είμαστε κ μεις κυρία μου, ανοίξτε λιγο το κύκλο σας κ δεν θα χάσετε...τα πράγματα είναι λίγο μπερδεμένα, ούτε εγώ η ίδια δε ξέρω πως να πράξω... παρακαλώ τα άτομα που με γνωρίζουν καλά να μου στείλουν πμ το τηλ τους ... τα έχω χασει σχεδόν όλα
Απλά φυλάω τα νώτα μου ... τίποτα περισσότερο!είμαστε κ μεις κυρία μου, ανοίξτε λιγο το κύκλο σας κ δεν θα χάσετε...
σεβαστό κ κατανοητό. Θα σου στείλω ένα ακόμα πμ ελπίζοντας να μη χαθεί στα πολλά που σίγουρα δέχεσαι ...Απλά φυλάω τα νώτα μου ... τίποτα περισσότερο!
άμα μπει και το φιλότιμο στην μέση, την γα@#$σαμε
Μολις γραφηκα συο φορουμ.
Πηγ να στειλω προσωπικο μυνημα στην Μελινα αλλα δεν μπορεσα.
Υπαρχει ενα συγκεκριμενο οριο στα posts που πρεπει να υπερβω πριν στειλω pm;
Ευχαριστω
Μολις γραφηκα συο φορουμ.
Πηγ να στειλω προσωπικο μυνημα στην Μελινα αλλα δεν μπορεσα.
Υπαρχει ενα συγκεκριμενο οριο στα posts που πρεπει να υπερβω πριν στειλω pm;
Ευχαριστω
καλησπερα Ελενα πηρα το μηνυμα σου στο e-mail μου αλλα δεν με αφηνει να σου απαντησω .μηπωσ κανω κατι λαθοσ.ανοιγω πανω αριστερα που λεει μυνημα και μου βγαζει σφαλμαΔες πμ ;)