parpar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2017
- Κριτικές
- 6
- Like
- 363
- Πόντοι
- 281
σημερα θα ανεβουνDiva, θα βαλεις φωτο και καινουριες φωτογραφιες της Μαιρης για να εχουμε μια συνολικη εικονα τι θα
Λιλα-Δανάη-DUO [xvideos]είναι διαθέσιμες σημερα
η αλλιωσ 4,66 ευρω το λεπτο .Φαινεται καθαρα οτι ειναι απο αλλο κοσμο!!!!! και οχι απο ΕλλαδαΕίναι μία celebrity που σου χρεώνει 280€ την ώρα !!!
το ίδιο έγινε και με εμένα πριν μερικές εβδομάδες, το ραντεβού ήταν 9 , τους πήρα τηλ 9:10 να δω τι γίνετε και μου είπαν ότι η κοπέλα δεν θα δουλέψει εκείνη την ημέρα...Θα ήθελα να ενημερώσω για την χθεσινοβραδινή μου ήτα!
Είχα κανονίσει από την προηγούμενη μέρα με επιβεβαίωση από το γραφείο την ιδία μέρα για την λούση στις 21.00 σε γνωστό ξενοδοχείο.
Πήγα , πλήρωσα το δωμάτιο 40 ευρώ γιατι δεν έιχε άλλο και περίμενα. Επερνα τηλέφωνο το γραφείο από 20,30 έως και 22,00 και δεν απάντησαν ποτε!!!! ουτε στις κλήσεις , ούτε στα μηνύματα!!!!
Απαράδεκτη συμπεριφορά και δεν ξέρω γιατί. Είχα πάρει απο το γραφείο και αλλές φορες χωρίς πρόβλημα.
Ούτε ένα μηνημα , ούτε ένα τηλέφωνο να μου ζητήσουν συγνώμη !
Πλήρωσα 40 ευρώ το ξενοδοχείο και έμεινα με το …..στο χέρι !
Προσοχή στο γραφείο !!!!!!
Θα ήθελα να ενημερώσω για την χθεσινοβραδινή μου ήτα!
Είχα κανονίσει από την προηγούμενη μέρα με επιβεβαίωση από το γραφείο την ιδία μέρα για την λούση στις 21.00 σε γνωστό ξενοδοχείο.
Πήγα , πλήρωσα το δωμάτιο 40 ευρώ γιατι δεν έιχε άλλο και περίμενα. Επερνα τηλέφωνο το γραφείο από 20,30 έως και 22,00 και δεν απάντησαν ποτε!!!! ουτε στις κλήσεις , ούτε στα μηνύματα!!!!
Απαράδεκτη συμπεριφορά και δεν ξέρω γιατί. Είχα πάρει απο το γραφείο και αλλές φορες χωρίς πρόβλημα.
Ούτε ένα μηνημα , ούτε ένα τηλέφωνο να μου ζητήσουν συγνώμη !
Πλήρωσα 40 ευρώ το ξενοδοχείο και έμεινα με το …..στο χέρι !
Προσοχή στο γραφείο !!!!!!
Έχει συμβεί και σε φίλο μου. Είχε κλείσει ραντεβού από την προηγούμενη μέρα (το επιβεβαίωσε το απόγευμα)και δεν εμφανίστηκε η κοπέλα ποτέ!
Στο τηλέφωνο του είπαν ότι τον ξέχασαν!!!
Το έχω γράψει στο νήμα και το επιβεβαίωσε και το γραφείο....
Μια συμβουλή φίλε μου, αλλά φορά να περιμένεις στο λόμπι, του ξενοδοχειο,το για να μην την ξαναπατήσεις! Πάντως, σκόπευα και εγώ να ψωνίσω από το συγκεκριμένο γραφείο! Πάρε συνέχεια τηλέφωνο και κράξτους!