athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
προσεχε για ποια μιλας θα εχεις θεμα με τον koskamΛίλα καύλα
προσεχε για ποια μιλας θα εχεις θεμα με τον koskamΛίλα καύλα
δεν ειπε τιποτα ο Ανθρωπος... την αληθεια λεει -))προσεχε για ποια μιλας θα εχεις θεμα με τον koskam
Καλημερα φιλε! Παντος οταν τον Νοεμβριο κανονισα ραντεβου μαζι με αυτες της 2 θεες, δεν ηταν η Λιλα που δεν μπορεσε και δεν εγινε το ραντεβου -)) συμβαινουν κ αυτα -))O Ampelales πρεπει να βγει πετωντας. Ολοι εχουμε γαμησει τσαμπα με τις κληρωσεις του. Diva εμενα ομως πρεπει να με κανεις βασιλια των δοκιμων. Πρωτα τις παιρνω σε ντουο τις δοκιμαζω και μετα οταν βλεπεις οτι πετανε τις βγαζεις φανερα να τρελλανεις κοσμο. KOST74 ο δοκιμαστης. Αυτο το ντουο πραγματικα σκοτωνει και οι δυο ειναι φανταστικες η μια καλυτερη απο την αλλη. Οποιος εχει καρδιακα προβληματα καλυτερα να το αφησει. Ενα μονο προβλημα υπαρχει μην καθεσαι καυλωμενος στο ξενοδοχειο και σκεφτεσαι ποτε θα ερθουνε οι δυο τους να σε στειλουνε και ξαφνικα η Λιλα τρελλαθει και δεν ερθει στο ραντεβου. Εκει εμεινες με τον ..... στο χερι.
Οι "ειδικές δυνάμεις" του Diva. Χάνεις με τέτοια "υπερόπλα"; Δεν χάνεις βέβαια...
Εντάξει η Λίλα, η εταίρα δεσποινίς;
Λιλα-Δανάη-DUO θα ανέβει πολύ καυτό videoΕντάξει η Λίλα, η εταίρα δεσποινίς;
Καλησπερα επειδη εχω κλεισει αρκετα ραντεβου με το πρακτορειο θα ηθελα να ρωτησω τι χρειαζεται να κανω για καποιο ραντεβου δωρεαν η με εκπτωση .αν γνωριζει καποιοσ ασ μου πει .Ευχαριστω
!!!Λιλα-Δανάη-DUO θα ανέβει πολύ καυτό video
Divako περιμενουμε το βιντεακι σου!!!!!!Λιλα-Δανάη-DUO θα ανέβει πολύ καυτό video
Καλησπερα επειδη εχω κλεισει αρκετα ραντεβου με το πρακτορειο θα ηθελα να ρωτησω τι χρειαζεται να κανω για καποιο ραντεβου δωρεαν η με εκπτωση .αν γνωριζει καποιοσ ασ μου πει .Ευχαριστω
το αρνητικό είναι ότι κάποιες δύσκολα θα τις βρεις 3-7 το απόγευμα...ανεβαίνουν αυριο καινουργια κοριτσια
θα έχουμε καινούργια εγκεφαλικά? Πιπινια Ντίβα ή κάτι άλλο?ανεβαίνουν αυριο καινουργια κοριτσια
21 και 23 χρονωνθα έχουμε καινούργια εγκεφαλικά? Πιπινια Ντίβα ή κάτι άλλο?