athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
Ελσα Ελληνιδα είναι διαθέσιμη σημερα ,πρωτη φορα δουλευει το πιπινακι
Σκισμένο το έχει το κωλοτρυπιδι του το καυλακι... Αλλά στις υπηρεσίες δεν το έχει απ' ότι βλέπω.Ελσα Ελληνιδα είναι διαθέσιμη σημερα ,πρωτη φορα δουλευει το πιπινακι
σιγα σιγα θα τα κανει ολαΣκισμένο το έχει το κωλοτρυπιδι του το καυλακι... Αλλά στις υπηρεσίες δεν το έχει απ' ότι βλέπω.
Ναι εχεις δικιο φιλε. Ολα ειναι υποκειμενικα αναλογα τα γουστα και τις ανωμαλιες του καθενος. Εγω την προηγουμενη βδομαδα πηρα την Ξενια απο το Athens network girls ολοι ειχανε γραψει διθυραμβους. Εγω μολις την ειδα μου ηρθε να τρεξω πετσι και κοκκαλο τελειως. Μετα λεω ασε να δοκιμασω δεν μπορει ολοι να γραφουνε μαλακιες. Στα μισα ειχα ξενερωσει τοσο πολυ που βαριομουνα να γαμησω. Της εδωσα λεφτα και της ειπα να φυγει. Με την Νανσυ ξεσκιστηκα στο γαμησι. Τον αλλον τον ξενερωσε τοσο πολυ που ηθελε να την στειλει. Τι κριτικες να γραψεις μετα σκεφτεσαι μην εκτεθεις σε πουνε και βαλτο. Εχω εναν κολλητο εδω μεσα δεν εχει γραψει ποτε κριτικη και γαμαει συνεχεια. Οταν του τι λεω μου λεει φιλε αστο αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
φιλε ντιβα,που ειναι η εικοσιπενταρα που ειπες προχθες οτι θα ανεβασεις φωτο?για πες τιποτα και φτιαξε μας.το μικρο την ελσα το γαμισε καποιος ?να μας πει τι γινεται.το γκροβερακι του παντως το θελω.ανεβαινει ελληνιδα 25 χρονων , πρωτη φορα δουλευει πολυ ομορφη, αυριο ανεβαινουν φωτογραφιες και video
φτιαχνονται η φωτογραφιες, γινεται τωρα σε πιπινι καινουργιο φωτογραφιση και videoφιλε ντιβα,που ειναι η εικοσιπενταρα που ειπες προχθες οτι θα ανεβασεις φωτο?για πες τιποτα και φτιαξε μας.το μικρο την ελσα το γαμισε καποιος ?να μας πει τι γινεται.το γκροβερακι του παντως το θελω.
Μαλβίνα Ελληνίδα Ξεκιναει αυριο και δουλευει πρωτη φορα. Συντομα και αλλες φωτογραφιες, video
,Τι κουκλίτσα είναι αυτή η Μαλβίνα
Οι περισσότερες κοπέλες του γραφείου ειναι Ελληνίδες και εχουν προσωπική ζωή, Δυστυχώς συμβαίνουν καποιες φορες αναποδιές και απρόοπτες καταστάσεις(Κρύωμα περίοδος κλπ). Γιαυτο και οι τηλεφωνήτριες αδυνατούν να απαντήσουν με σιγουριά.Ευχαριστω για την κατανόηση.Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι. Πως κλείνετε ραντεβού με το ένα λογο γραφείο? Εγώ 2-3 φορές που έχω κάνει κρούση μου έχουν πει: α δεν ξέρω αν θα δουλέψει σήμερα η τάδε. Πάρε μας κατά τις 9 το βράδυ! Δλδ έχετε καυλές στις 3 το μεσημέρι και κλείνετε ραντεβού για στις 3 το βράδυ? :S
Μέχρι τότε πέταξε το πουλάκι.
Σόρρυ κιόλας athensdiva αλλά κάτι πρέπει να κάνετε με το πρόγραμμα σας.
Ας σας ειδοποιουν τα κορίτσια μια μέρα νωρίτερα. Να ξέρετε κι εσείς αλλά κι εμείς πως να πορευτούμε.
Σαν να θες να κλείσεις ένα ραντεβού με το γιατρό ή τον δικηγόρο και να σου πει η γραμματέας α δεν ξέρω αν θα δουλέψει σήμερα ή αύριο. Περνε μας κάθε μέρα κατά τις 9 τηλ. Να σου λέμε άμα του καβλωσε να κατέβει στο γραφείο του μεγάλου.... :S
συγνωμη λετε πως οι περισσότερες ειναι ελληνιδες και εχουν προσωπική ζωη, εντάξει καταλαβαίνουμε τη θέλετε να πείτε αλλα και οι αλλοδαπές κυρίες εχουν προσωπική ζωη, νομιζω πως ειναι άστοχη η απαντηση σας με ολο το σεβασμοΟι περισσότερες κοπέλες του γραφείου ειναι Ελληνίδες και εχουν προσωπική ζωή, Δυστυχώς συμβαίνουν καποιες φορες αναποδιές και απρόοπτες καταστάσεις(Κρύωμα περίοδος κλπ). Γιαυτο και οι τηλεφωνήτριες αδυνατούν να απαντήσουν με σιγουριά.Ευχαριστω για την κατανόηση.
Athensdiva κι εμείς έχουμε προσωπική ζωή, αλλά στην δουλειά μας πάμε κάθε μέρα, όχι οπότε έχουμε όρεξη. Και αν θέλουμε άδεια ειδοποιήσουμε τουλαχιστον από την προηγούμενη.Οι περισσότερες κοπέλες του γραφείου ειναι Ελληνίδες και εχουν προσωπική ζωή, Δυστυχώς συμβαίνουν καποιες φορες αναποδιές και απρόοπτες καταστάσεις(Κρύωμα περίοδος κλπ). Γιαυτο και οι τηλεφωνήτριες αδυνατούν να απαντήσουν με σιγουριά.Ευχαριστω για την κατανόηση.
Προφανως εσεις κ οι κοπελες δε ζειτε την ιδια ζωη, α;Athensdiva κι εμείς έχουμε προσωπική ζωή, αλλά στην δουλειά μας πάμε κάθε μέρα, όχι οπότε έχουμε όρεξη. Και αν θέλουμε άδεια ειδοποιήσουμε τουλαχιστον από την προηγούμενη.
ναι σταματησενα ρωτησω η φαιδρα σταματησε;;