badriver8543
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Οκτ 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 597
- Πόντοι
- 86
Περίπτωση να ξαναγυρίσει υπάρχει?
Καλησπέρα ❤
Καλησπέρα και σε εσένα μωρό!!Δεν μπορώ ακομα να απαντήσω στα μυνήματα γιατί πρεπει να κάνω κάποια ποστ πρώτα οποτε θα σας ζαλισω λίγο ❤
Ανάλογα την.ημερα baby σήμερα απο τς 9 ειμαι στη διάθεσή σας.
Thanks baby...εννοείς φαντάζομαι 21.00..!!Ανάλογα την.ημερα baby σήμερα απο τς 9 ειμαι στη διάθεσή σας.
απο τις 21.00 δουλευειThanks baby...εννοείς φαντάζομαι 21.00..!!
Καλημέρα σε όλους! Έχω προσπαθήσει 3 φορές να ποστάρω κριτική για κοπέλα του γραφειου χωρις επιτυχία οπότε θα την αφήσω και εδώ...
Βράδυ Σαββάτου και κάθομαι στο δωμάτιο γνωστού ξενοδοχείου ημιδιαμονής και βλέπω master chef junior. Και εξηγούμαι. Είχα κλείσει 2ωρο ραντεβού με την Μελίνα, την οποια ειχα ξανασυναντησει πριν 1-2 χρονια με εξαιρετικες εντυπωσεις, και μαλιστα ειχα αντιληφθει οτι και η ιδια ειχε περασει καλα (εξ'ου και η προηγουμενη κριτικη μου για την κοπελα). Ανοιγω λοιπον την πορτα και η αυτοματα η κοπελα κανει στροφη 360 μοιρων και αποχωρει λεγοντας μου να μιλησω με το γραφειο. Αφου ξεπερναω το αρχικο σοκ καλω το γραφειο και η κυρια στο τηλεφωνο οντας πολυ ευγενικη μου ζηταει συγγνωμη, λεγοντας μου πως δεν ειναι δικο μου λαθος αλλα της κοπελας κλπ, η οποια, λεει, δεν παει με μικρους! Εν τω μεταξυ ειμαι 27-28 κ σε καμια περιπτωση δεν δειχνω μικροτερος. Προς τιμην της, μου προσεφερε πληθωρα επιλογων και μαλιστα σε εκπτωση, αλλα μιας και ειχα ξενερωσει κ ημουν και πιεσμενος απο χρονο δεν συνεχισα. Κριμα γιατι η κοπελα ειναι πραγματικα πανεμορφη και το σερβις της κινειται σε υψηλα επιπεδα. Να σημειωσω οτι το ιδιο σκηνικο ειχε επαναληφθει πριν περιπου 2 μηνες αλλα τοτε θεωρησα πως απλα εγινε καποια παρεξηγηση ή πως η κοπελα είχε μια ασχημη μερα, αφου δεν ειχα παρει σαφη απαντηση απο το γραφειο περι του γιατι ακυρωθηκε το ραντεβου. Δυστυχως μαυρο απο εδω και περα..
γαμω τις μιλφαρες,ρε φιλε ντιβα, η ηρα.μολις ερθω θα την γαμισω.Ηρα καινουργια φωτογραφιση
Αμα σε πιασει στο στομα της η μιλφαρα και το μεδουλι θα πιει... Εγω σήμερα επιτέλους κατάφερα να βρω χρόνο να γνωρίσω τη Δανάη! Μη με πει και ακατάδεκτο το κορίτσιγαμω τις μιλφαρες,ρε φιλε ντιβα, η ηρα.μολις ερθω θα την γαμισω.
ολα νταξει με την δαναη ρε?η ηρα γλωσσοφιλα δινει?γιατι δεν το γραφει καθαρα και κολωνω.Αμα σε πιασει στο στομα της η μιλφαρα και το μεδουλι θα πιει... Εγω σήμερα επιτέλους κατάφερα να βρω χρόνο να γνωρίσω τη Δανάη! Μη με πει και ακατάδεκτο το κορίτσι
έχουμε αργά ραντεβού με το μωράκι! Στην Ηρα ορμα με κλειστά μάτια... Παρε και κωλαρακι όμως και θα με θυμηθείςολα νταξει με την δαναη ρε?η ηρα γλωσσοφιλα δινει?γιατι δεν το γραφει καθαρα και κολωνω.
ελα παπου μου να σου δειξω τα αμπελοχωραφα μου.οπωσδηποτε ρε τον πατο της.γιαυτο θα την παρω.την δουλεια μου δεν ξερω?έχουμε αργά ραντεβού με το μωράκι! Στην Ηρα ορμα με κλειστά μάτια... Παρε και κωλαρακι όμως και θα με θυμηθείς
Ηρα καινουργια φωτογραφιση