Pussy Doctor
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Δεκ 2015
- Κριτικές
- 9
- Like
- 844
- Πόντοι
- 311
Η Ντάλια τι έγινε...?
ομολογώ οτι με έπιασες αδιάβαστο νεαρε συναγωνιστή! Ξέρεις όμως ότι με τρώει ο κωλος μου και για να ακριβολογούμε με τρώει ο δικός της κωλοςΝαι αλλά να'σαι υποψιασμένος ...
γερος εσυ;;; εσυ τύπε γαμας πιο πολυ από όσο εγω οταν ήμουν 20! Με έκανες και γέλασα βραδιάτικαΗ τύπισσα είναι ωραία.
Η τύπισσα είναι πιο μα πολύ πιο κορμάρα απ'ότι φαίνεται ούτε ο Μίλο Μανάρα δεν τις κάνει έτσι στα κόμικ του.
Η τύπισσα έχει μία σούφρα ποίημα του Μπωντλαιρ. Να τρέχει το σάλιο σου επάνω της και το πουλί σου να σκληραίνει.
Η τύπισσα είχε τα μυαλά της στα χοντρά που άρπαζε στη Μύκονους και στα κονέ της οπότε εμείς της φαινόμαστε ως μειράκια. :S
Η τύπισσα θεωρεί ότι τη φανέλα δε χρειάζεται να την ιδρώσει 2η φορά. :-
Η τύπισσα μπορεί λόγω έκτακτης εμφάνισης και λόγω απ'ότι φαίνεται αναγκών να αναθεώρησε την συμπεριφορά της.
Αλλά μπορείς να διαβάσεις και την κριτική.
Πάλι μπορεί να είμαι γέρος, παράξενος, ραμολί και ξεμωραμένος
Καλημέρα,πρεπει να γραψεις καποιες κριτικες, για να μπορεις να βαλεις πιο υψηλη βαθμολογιαΕγω βαθμολογησα την κοπελλα για 9 και βγηκε 6.3 τι μαλακια ητανε παλι αυτη? Κριμα γιατι η κοπελλα αξιζει παρα πολυ. Πατησα σωμα 8 προσωπο 9 προγραμμα 9 συμμετοχη 9 καθαριοτητα 10 επικοινωνια 9. Πως βγηκε 6.3?
Εγω βαθμολογησα την κοπελλα για 9 και βγηκε 6.3 τι μαλακια ητανε παλι αυτη? Κριμα γιατι η κοπελλα αξιζει παρα πολυ. Πατησα σωμα 8 προσωπο 9 προγραμμα 9 συμμετοχη 9 καθαριοτητα 10 επικοινωνια 9. Πως βγηκε 6.3?
Καλημέρα,πρεπει να γραψεις καποιες κριτικες, για να μπορεις να βαλεις πιο υψηλη βαθμολογια
Ευχαριστω φιλε δεν το ηξερα. Δεν ηξερα πως γραφουνε κριτικες και εγραφα ο μαλακας τοσο καιρο μονο στα νηματα.
ειναι βραδυφλεγής αλλα το φυτίλι άναψεβομβα τελικα δεν θα σκασει αυτην την εβδομαδα?
μεσα στην εβδομάδα είπανε,για αυτό ρώτησαειναι βραδυφλεγής αλλα το φυτίλι άναψε
θεα!!Λίλα είναι διαθέσιμη
η λιλα ειναι η σημαια του γραφειου,οταν επιστρεψεις θα ειναι και η 4,η βομβα ειναι στα 350Oποτε παιρνω και λεω την Λιλα λειπει. Τωρα που ηρθε παλι εχω κανει λεηζερ στα ματια και θα απεχω 2 εβδομαδες. Αν η βομβα ητανε η Μαρινα καλυτερα που απεχω. Οταν επιστρεψω το προγραμμα εχει Μονικα Λιλα και διδυμο Φραντσεσκα Ναταλι. Πιστευω να υπαρχουνε εως τοτε. Αυτο πιστευω ειναι το μονο μειονεκτημα του Diva.