athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
παίζουν σε ντουετακι τα κορίτσια;Φραντζέσκα - Ναταλί θα ανέβουν Φωτογραφίες και βίντεο
ναιπαίζουν σε ντουετακι τα κορίτσια;
λεφτά να έχουμε και παίζουν και 5×5 τυπε χα χαπαίζουν σε ντουετακι τα κορίτσια;
μη μου βαζεις ιδεες τύπε... 5χ5 μαλλον οχι αλλα 3-4χ1 γιατι όχι...λεφτά να έχουμε και παίζουν και 5×5 τυπε χα χα
παίζουν σε ντουετακι τα κορίτσια;
μπορούμε να προσθέσουμε και αλλη μιαΦιλε napoleon ψηνεσαι να τις παρουμε? μια εσυ μια εγω? !
μην τα κανεις αυτα μέχρι να επιστρέψω... Θα την κερασουμε και την Αγάπη ενα γύρο όπως το κόβωπαρτε και την Αγάπη για ποτο
μπορούμε να προσθέσουμε και αλλη μια
[/quo
αχαχαχχαχα!! εγω παντως επιλεγω το καυλο Ρωσιδι τη Ναταλυ!!
άρα έχουμε Φραντζεσκαρα, καυλακι Νάταλι, Αγάπη για σβήσιμο... Ένας Μπαρουχος μας λείπει και φωνάζουμε Σειρινακη. Αν ψήνεται και η Ελεναρα για γκεστ εμφανιση θυσιαζομαι...μπορούμε να προσθέσουμε και αλλη μια
[/quo
αχαχαχχαχα!! εγω παντως επιλεγω το καυλο Ρωσιδι τη Ναταλυ!!
άρα έχουμε Φραντζεσκαρα, καυλακι Νάταλι, Αγάπη για σβήσιμο... Ένας Μπαρουχος μας λείπει και φωνάζουμε Σειρινακη. Αν ψήνεται και η Ελεναρα για γκεστ εμφανιση θυσιαζομαι...
το κανονίζουμε με pm δεν ειμαι αρνητικός.Napoleon σοβαρα μιλαω , το ψηνεις?
Τι να σε κανω που ειμαι εκτος υπηρεσιας ........Napoleon σοβαρα μιλαω , το ψηνεις?
Απο αρχες Οκτωβρη υπολογιζω...... <<μαζι με τον ξενοδοχο>>Ποτε θα εισαι εντος υπηρεσιας βρε κουκλα? Ελα, και εσυ, να περασουμε καλα!
Τι να σε κανω που ειμαι εκτος υπηρεσιας ........
Απο αρχες Οκτωβρη υπολογιζω...... <<μαζι με τον ξενοδοχο>>
Εννοωντας οτι πολλες φορες , <<λογαριαζουμε χωρις τον ξενοδοχο>> ...χαχα
εγώ είμαι φωτορεπόρτερ, μπορώ να συμμετέχω στο διαγωνισμό; ;Όλοι οι καλλιτέχνες στο diva θα κανουμε διαγωνισμο φωτογραφιας με κοριτσια του γραφειου
Φαίδρα δαγκωτό συναγωνιστή μουναρος!!!!μπαίνω δυναμικά στο διαγωνισμό με Σόνια ή Βερόνικα