Καλημέρα, καταρχήν νε ξεκαθαρίσουμε ότι δεν υπήρχε κανένα ειρωνικό σχόλιο, το είπα εντελώς σοβαρά, ίσως κάποιοι παππούληδες όπως λες και εσύ αρέσκονται στο να εκπαιδεύουν νεαρές κορασίδες αντί να συνευρίσκονται με επαγγελματίες του είδους.
Όσων αφορά την δεσποινίδα Νταϊάνα,δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη γιατί δεν έχω δοκιμάσει (ανέβασε καμμιά κριτική να βοηθήσεις τους συναγωνιστές σου) αλλά παρόλα αυτα επιμένω πως και 18 ή 19 χρονών να είναι, από την στιγμή που αποφασίζει να κάνει αυτή την δουλειά, θα πρέπει να το κάνει με ευχαρίστηση γιατί τα χρήματα είναι πολλά και πρέπει να πιάνουν τόπο. Άλλωστε πιστεύω πως αυτός είναι και ο λόγος που και οι 2 μας διαβάζουμε αυτό το site, θέλουμε να ενημερωνόμαστε για τις επιλογές μας και να αποφεύγουμε τις λούμπες.
Καλή σου μέρα και να ξέρεις πως από εμένα δεν υπάρχει κανένας αντίλογος, ο καθένας γράφει αυτά που πιστεύει.
Κλείνοντας, για εμένα το συγκεκριμένο γραφείο είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα για αυτού του είδους τις υπηρεσίες και για αυτό το προτιμώ επανειλημμένως, πιστεύω πως λαμβάνει υπόψη τα σχόλια των πελατών του οπότε εάν για κάποιο λόγο η οποιαδήποτε δεσποινίς Νταϊάνα αποδειχτεί άνθρακας αντί θησαυρού, ξέρουν πως να επιμεληθούν της καταστάσεως. Εγώ πάντως προσ το παρόν λεωενα μην πάρω