athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
αυριο
Μολις γύρισα Αθηνα και απο κασκαντεριλικι με το μωράκι. Λεπτομέρειες θα σας γράψω αναλυτικά σε κριτική αλλα θα σας δώσω ενα στοιχείο. Πρέπει να μετονομαστεί σε Νταιαναλ
αχ παναγια μου.Μολις γύρισα Αθηνα και απο κασκαντεριλικι με το μωράκι. Λεπτομέρειες θα σας γράψω αναλυτικά σε κριτική αλλα θα σας δώσω ενα στοιχείο. Πρέπει να μετονομαστεί σε Νταιαναλ
Υ.Γ. Εχει και αυτή μαύρη ζώνη στα τσιμπούκια όπως η Αφροδίτη
μπες αλλα πρόσεχε τους γεροντοερωτες... Το κωλαρακι του θα το αγαπήσειςαχ παναγια μου.
μπες αλλα πρόσεχε τους γεροντοερωτες... Το κωλαρακι του θα το αγαπήσεις
θέλει στοργή και προδερμ. Μολις παρει μπρος εχει ταλέντο στα χείληΤο πήρα χθες το μωρό, τρελό καυλάκι.. λιγο στα φιλάκια να μή τα αποφεύγει, της είπα δε πάει πουθενά έτσι, πιστεύω το κατάλαβε.. Κατ τα άλλα πολύ ωραίο μωράκι! Μπραβο στο Ντίβα!
θέλει στοργή και προδερμ. Μολις παρει μπρος εχει ταλέντο στα χείλη
Αντε να την δουμε μήπως και την πάρω αύριο μαζί με την Νταϊάναανεβαινει σημερα πιπινι ελληνιδα πρωτη φορα δουλευει
δεν εχω πάρει πιπίνι με σιδεράκια και εχω να πω ότι παλι μου γαμησες την πορνολιστα μου Αθενς. Τώρα πρέπει να την παρακαμψω παλι και να τεστάρω το πιπίνι.ανεβαινει σημερα πιπινι ελληνιδα πρωτη φορα δουλευει
ρε φίλε λύσε μου μια απορία. Τι δουλειά κάνεις και έχεις τόσα λεφτά για να παίρνεις σχεδόν κάθε μέρα βίζιτα;δεν εχω πάρει πιπίνι με σιδεράκια και εχω να πω ότι παλι μου γαμησες την πορνολιστα μου Αθενς. Τώρα πρέπει να την παρακαμψω παλι και να τεστάρω το πιπίνι.
δεν χρειαζεται να αποκαλυπτονται τα προσωπικα στοιχεια καθε μελους, για εμας και ολους ειναι ο napoleonV1ρε φίλε λύσε μου μια απορία. Τι δουλειά κάνεις και έχεις τόσα λεφτά για να παίρνεις σχεδόν κάθε μέρα βίζιτα;
Αριάνα πρωτη φορα δουλευει πιπινι ανεβαινουν φωτο και video'
ρε φίλε λύσε μου μια απορία. Τι δουλειά κάνεις και έχεις τόσα λεφτά για να παίρνεις σχεδόν κάθε μέρα βίζιτα;