athensdiva
Γραφείο Call-Girls
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2016
- Like
- 5.743
Όλες τις ξέρεις ρε μπαγασα..! Γεια σου John! Κάτσε φρόνιμα έχει πολλούς πειρασμούς εκεί έξω...μου θυμίζει την προ διετίας δούκισα του adultclub ή κάνω λάθος?
Ναι η δούκισα του adultclubμου θυμίζει την προ διετίας δούκισα του adultclub ή κάνω λάθος?
πανεμορφη, κουκλιτσα και ματαρεςκαι πρέπει να έχει χάσει κανα δυο κιλάκια...
όμορφη κοπέλα
πανεμορφη, κουκλιτσα και ματαρες
πολλες κοπελες δουλευουν πρωτη φορα,και ειναι αρκετες 20Τι γίνετε ρε παιδιά ήρθε η ανάπτυξη και δεν το πήραμε χαμπάρι? Είναι που είναι τσιμπημένες οι τιμές σας έχετε και αυτό το cim +20 σε όλες!!! Τι να πω, ίσως είμαι εγώ παράλογος αλλά εκτός από κάποιες που όντος αξίζουν, μαζέψατε όλα τα στουδιοκόριτσα και τις ξεχασμένες από άλλα γραφεία και ανεβάσατε και τιμή και το +20 καλά κρατεί....
ανεβαίνουν και αλλεςΒλέπω ανάπτυξη και επέκταση...!
Φίλε μου όλα είναι προσφορά και ζήτηση σε αυτή την ζωή!Πάντως είναι γεγονός πως το γραφείο έχει γεμίσει με πιπινια...!!!Και εγώ πιστεύω ότι οι τιμές σας είναι υψηλές!!! Για το cim δεν το συζητάμε...
Ok ρε φίλε αλλά πρέπει να να κρατάμε και μια ισορροπία γιατί έχουμε φτάσει τα cyti touradika και μερικές τα έχουνε περάσει. Το θέμα είναι να μπορούμε και να τα παίρνουμε.Φίλε μου όλα είναι προσφορά και ζήτηση σε αυτή την ζωή!Πάντως είναι γεγονός πως το γραφείο έχει γεμίσει με πιπινια...!!!