Elena xatzi
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2017
- Like
- 35.769
Μεχρι τις 12 αποψε . Να προσθεσω !!
Καλησπερα στους φιλους του Athensdiva
Μεχρι τις 12 αποψε . Να προσθεσω !!
η προσφορά να τρέξει για όλα τα μωρά,,,, του γραφείου μάστορα!!!!! Δώσε πόνο λέμεΗ Έλενα Χατζή,απο τις 12 αποψε, μεχρι τις 12 αυριο το βραδυ, η τιμη του βασικου προγραμματος θα ειναι 100 € για μια ωρα . Τα εξτρα ισχυουν κανονικα για οποιον θελει
η προσφορά να τρέξει για όλα τα μωρά,,,, του γραφείου μάστορα!!!!! Δώσε πόνο λέμε
Ποια κορίτσια είναι σήμερα διαθέσιμηα?
εγώ φίλε Αλεξ, κάθε 1000 σελίδες, "τιμώντας" την συμμετοχή των φίλων μου στο νήμα, και άλλων μη συμμετεχόντων, φροντίζω να δίνω ένα μικρό δωράκι, γιατί έτσι νιώθω καλά με τον εαυτό μου...Μακαρι να γινοταν κατι τετοιο, αλλα σιγα ΜΗΝ ερθουν Ελισαβετ, Φαιδρα και Αρτεμις για 100ε την ωρα...
συμπεριφορά τού σωστή κουβένταεγώ φίλε Αλεξ, κάθε 1000 σελίδες, "τιμώντας" την συμμετοχή των φίλων μου στο νήμα, και άλλων μη συμμετεχόντων, φροντίζω να δίνω ένα μικρό δωράκι, γιατί έτσι νιώθω καλά με τον εαυτό μου...
Καθένας κρίνεται από τις πράξεις του, τη συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του...
εγώ φίλε Αλεξ, κάθε 1000 σελίδες, "τιμώντας" την συμμετοχή των φίλων μου στο νήμα, και άλλων μη συμμετεχόντων, φροντίζω να δίνω ένα μικρό δωράκι, γιατί έτσι νιώθω καλά με τον εαυτό μου...
Καθένας κρίνεται από τις πράξεις του, τη συμπεριφορά του και τον επαγγελματισμό του...
Mα δεν θεωρησα οτι διαφωνουμε . Καλη συνεχεια Αlex !Κυρια μου μαζι σας, δεν διαφωνω.
Απλα μια φιλικη κ' ευγενικη παρατηρηση εκανα. Προς το γραφειο επι της ουσιας.
ανδρες αθηναιοι,τουτο το αγουρο ,το αρτιθηκε κανεις να μας πει και εμας κατι τι.μπαμπατσικο φαινεται.να δουμε ειναι και προθυμο?Αντωνια η μικρη πρωτη φορα δουλευει
Αντωνια η μικρη πρωτη φορα δουλευει
οτι πληρωνεις παιρνειςΤι τιμες ειναι αυτες..? Πλακα μας κανουν? Απλα μην πληρωνετε, υπαρχουν ιδιες και καλυτερες με καλυτερες τιμες. Αμα πληρωνετε τετοιες τιμες ολο και θα αναιβενουν!
οτι πληρωνεις παιρνεις
Τι τιμες ειναι αυτες..? Πλακα μας κανουν? Απλα μην πληρωνετε, υπαρχουν ιδιες και καλυτερες με καλυτερες τιμες. Αμα πληρωνετε τετοιες τιμες ολο και θα αναιβενουν!