jimy.m.
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 169
- Like
- 20.417
- Πόντοι
- 34.612
Υπάρχουν κανονισμοί,τους τηρούμε οπότε δεν δικαιούμαι να συμμετέχω στην κλήρωση.
Εύχομαι και πάλι καλή τύχη σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν!
Υπάρχουν κανονισμοί,τους τηρούμε οπότε δεν δικαιούμαι να συμμετέχω στην κλήρωση.
Εύχομαι και πάλι καλή τύχη σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν!
Καλη ΧρονιαΚαλησπέρα και Χρόνια πολλά σε όλους!
Τιμής ένεκεν στα μελη του Bou το γραφείο Athens Diva προσφέρει κατόπιν κλήρωσης ένα ραντεβού εντελώς δωρεάν μαζί με το ξενοδοχείο σε έναν τυχερό. Σε δεύτερο τυχερό προσφέρει έκπτωση 50% με κοπέλα της επιλογής του.
Δανείζω προσωπικά την αρχική ιδέα του freefuckboubet στο AthensDiva για να ευχαριστήσει τα μέλη του bou για την στήριξη τούς. Στηρίζω αυτή τους τη προσπάθεια να ολοκληρώσουν τη διαδικασία κλήρωσης freesex, με 100% διαφανεία και αξιοπιστία αφού ο νικητής θα βγει απ το τζόκερ.
Το κριτήριο της συμμετοχής είναι να έχεις γράψει έστω μια κριτική με κοπέλα του athensdiva, δεν έχει σημασία αν είναι αρνητική ή θετική, παρά μόνο έστω μια φορά μέσα στο 2017 να έχεις κάνει ραντεβού με το AD και να έχεις γράψει κριτική.
Για τη πλήρη διαφάνεια/αξιοπιστία της διαδικασίας το νικητή θα τον βγάλει η κλήρωση τζόκερ οπαπ στις 31/12.
Αν πληρεις το κριτήριο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να ποντάρεις σε έναν αριθμό απ το 1-45, όποιος βγει πρώτος στη κλήρωση Τζόκερ τις 31/12 και είναι στους δηλωθέν από κάποιο μέλος κερδίζει το fresex, ο δεύτερος που θα βγάλει η κληρωτίδα και θα είναι στους δηλωθέν από κάποιο μέλος κερδίζει έκπτωση -50%.
Ποντάρετε απ το 1-45 δίπλα απ' το nick σας.
Π.χ. ampelales 45
Καλή επιτυχία!
[move]
AthesDiva FreeSex
[/move]
Θα σου ανταποδοσω τα ευσημα λογω των pm, απο εκει και περα η ομαδα το νεο χρονο σε περιμενει ;)Εύχομαι και πάλι καλή τύχη σε όλα τα παιδιά που θα συμμετάσχουν!
Θα σου ανταποδοσω τα ευσημα λογω των pm, απο εκει και περα η ομαδα το νεο χρονο σε περιμενει ;)
Ampelales εχω κοπανησει σημερα μια Αλφα και μιση Heineken και με εχει φτιαξει καπως γιατι δεν ειμαι ποτης ουτε χασισοποτης!
Το μυαλο πρεπει να ειναι καθαρο για την προικα των κοριτσιων
Κογιοτ
ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ!
ΜΠΟΥΧΟΣ 19
Εδω τον εχω...γραφω στο δικο μου προφιλ..
Δεν πειραζει νομιζω..
Μαλλον..αν και θα ανεβει η ΧΑΤΖΗ..Μέσα κι ο ΜΠΟΥΧΟΣ!
Θα έρθετε από Σαλόνικα αν κερδίσετε?
ΜΠΟΥΧΟΣ 19
Εδω τον εχω...γραφω στο δικο μου προφιλ..
Δεν πειραζει νομιζω..
Τι μπουχος βρε μαλακα,ούτε στους 20 αξιολογητές είναι ούτε έχει πάρει βίζιτα στη ζωή του,τσομπανοτρολλ
Μέσα κι ο ΜΠΟΥΧΟΣ!
Θα έρθετε από Σαλόνικα αν κερδίσετε?
Είναι 46ος αξιολογητής σε likes!
:thebigfinger:Να διαγραφει μαζί και το τρολλ Φακιρης για να μάθει να μην γράφει μαλακιες
Από τους 20 που έγραφες πριν μια μέρα φτάσαμε στους 70 σήμερα wtf μαν???
:thebigfinger:
Ελα μασε τα κωλογλυκα που παρατησες εδω ρε μουργο!!!!
αυτιστικο ρουφα την μυξουλα σου...οποιος σε γαμαει φοραει ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!Να διαγραφει μαζί και το τρολλ Φακιρης για να μάθει να μην γράφει μαλακιες
αυτιστικο ρουφα την μυξουλα σου...οποιος σε γαμαει φοραει ΑΣΠΡΟΜΑΥΡΑ!