panagos7
Πορνοστάρ
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2014
- Κριτικές
- 52
- Like
- 7.677
- Πόντοι
- 8.816
νύχτα δουλεύω broτυπε εκανες διαλειμα απο τη δουλεια και πηγες εκει; :S :S :S
νύχτα δουλεύω broτυπε εκανες διαλειμα απο τη δουλεια και πηγες εκει; :S :S :S
Αυτό ήταν το θέμα σου; Για χάρη σου θα κάνεμε έρανο στο σάη και θα σου μαζεύαμε το απαραίτητο ποσό... Είναι κρίμα να χάνονται ταλέντα με τόσο άδοξο τρόπο...
παντελοναρα πουκαμισαρα τζιτζι εδώ άλλοι ήταν με σορτς ρε μαλακα που πας στα αστέρια της πορνογραφίας ρε με σορτς
για αρχή μπορείτε - μπορούμε και εδώ:
ακάποτο με φουλ εξετασεις στο χερι πριν
παντελοναρα πουκαμισαρα τζιτζι εδώ άλλοι ήταν με σορτς ρε μαλακα που πας στα αστέρια της πορνογραφίας ρε με σορτς
ξέρω γω ρε άλλος νόμιζε ότι πάει για τρέξιμοΤυπε συτος με το σορτς ειχε και πεδιλο με σοσονι? :S
ξέρω γω ρε άλλος νόμιζε ότι πάει για τρέξιμο
ναι ρε εσύ που ήσουνα. Τίποτα έχει παίξει σε ταινία αυτός στον σιριναελα ρε τυπε εσυ εκανες ολο το θορυβο με το κομπολοι να πουμε
ηπιες και το ουισκακυ σου
ναι ρε εσύ που ήσουνα. Τίποτα έχει παίξει σε ταινία αυτός στον σιρινα
για δουλεμένο τον έκοψα όταν ανέβηκε. Είδες και εμένα ρε ξεβρακωτο? Χαχαμεγαλος παπαρας ητανε παντως και ελεγε οτι δεν ηταν και παθητικος
εκει γυρω εκοβα βολτες ;)
έλα ρε φίλε του το αδειασαμε το μπουκάλι του φωτιά θα του πάμε ένα άλλο στον επόμενο γύρο!!!γαμηθηκες με το κομπολοι ρε
αλλα σ ευχαριστω για το κερασμα ;)
για δουλεμένο τον έκοψα όταν ανέβηκε. Είδες και εμένα ρε ξεβρακωτο? Χαχα
Λέω και εγώ ολόκληρο bourdela. Com σιγά μην ήμουν μόνος μου
σιγουρα θα ηταν τελειωμενο στρακι ηταν δεν ειδες το χορο και το εσωρουχο που πεταξε στη κριτική? Ότι να ναι ρε η ξανθιά η μουναρα με τη κολαρα όλα τα λεφτααααααααααα
εσενα δε σε ειδα γυμνο γιατι ησουν ατην αρχη και δε σε προλαβα , απο το 8-9 και μετα ειδα
έχουν γυναίκες για τις ταινίες μανοι γυναικες δεν λεγανε και πολλα παντως η δευτερη ειχε καλο σωμα αλλα εχανε απο προσωπο πολυ