Νέα

Ατάκες παντρεμένων γυναικών στον κερατούκλη σύζυγο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα diversth
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 15
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diversth

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Θεωρώντας οτι οι περισσότεροι απο μας έχουν εμπειρία με κάποια παντρεμένη... ήθελα να μάθω για τις ατάκες-δικαιολογίες προς το σύζυγο τους.Αναφέρω το εξής παράδειγμα:Παντρεμένη φίλη μου κατά τη διάρκεια πιπούλας με προφυλακτικό που ειχε επιβραδυντικό νιώθει να της μουδιάζει το στόμα.Χτυπά το κινητό της κ λεει την απίστευτη ατάκα στον άντρα της:εα μωό μου ε μποώ να μιήσω ειμαι οοντίατο...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θεωρωντας οτι οι περισσοτεροι απο μας εχουν εμπειρια με καποια παντρεμένη... ηθελα να μαθω για τις ατακες-δικαιολογιες προς το σύζυγο τους.Αναφέρω το εξής παραδειγμα:Παντρεμένη φιλη μου κατα τη διαρκεια πιπουλας με προφυλακτικο που ειχε επιβραδυντικο νιωθει να της μουδιαζει το στομα.Χτυπα το κινητο της κ λεει την απιστευτη ατακα στον αντρα της:εα μωο μου ε μποω να μιησω ειμαι οοντιατο...

Ε, κατά μία έννοια, δεν έλεγε και ψέματα!    :)

Επισκέπτης
αχχ ωραιο θρεντ,κριμα που δεν εχω εμπειριες σχετικες...

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
Μια παντρεμενη πριν χρονια που γαμουσα ελεγε στον αντρα της οτι παει στο ψιλικατζιδικο,εμενε σε ερημικη περιοχη,την περιμενα με το αυτοκινητο,φορτωνε μεσα την τσαντα με γιαουρτακια και γαλα και ετρωγε ενα γρηγορο face fuck μεσα στο οχημα

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Μια παντρεμενη πριν χρονια που γαμουσα ελεγε στον αντρα της οτι παει στο ψιλικατζιδικο,εμενε σε ερημικη περιοχη,την περιμενα με το αυτοκινητο,φορτωνε μεσα την τσαντα με γιαουρτακια και γαλα και ετρωγε ενα γρηγορο face fuck μεσα στο οχημα

Τι μου θυμιζεις ρε psolaras78 ...

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
"ελα βρε ******, ειναι δυνατον να με φλερταρει εδω μπροστα σου και εγω να αντγαποκρινομαι θετικα?..πλακα σου κανουμε" :2funny:

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Είσαι ο οπλονόμος υπηρεσίας η ο θαλαμοφύλακας του σάϊτ μήπως;

Χα χα! Συνεπης και προβλεψιμος οπως παντα! Σου'χει αφησει τραυματα η θητεια πουλακι μου?  Μια που εισαι στο στο σωστο θρεντ ευκαιρια να μας πεις τι σου εκανε ο θαλαμοφυλακας.

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
Για λεγε τι σου θυμιζουν...

Θα γραψουμε "ερωτικες ιστοριες" ρε συ!.  Παντρεμενη με γνωστοτατο γιατρο αλλα με 20 χρονια διαφορα, κατεβαινε 11πμ να παρει γαλα απο το περιπτερο με την γουνα της αλλα απο κατω...0. Αρκουσαν 15 λεπτα φιλε μου στο Φιατ 1300(!) Steamy windows...οπως τραγουδησε και μια αλλη καυλιαρα, καλη της ωρα.

OP
OP
D

diversth

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Μάλλον βιβλίο πρέπει να γράψουμε,τι βιβλίο λέω ...τόμους εννοώ :dancing: :dancing: :dancing:

amedoras

Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
1
ataka φιλουμου που πηδαμε μια παντρεμενη κοινου γνωστου.θα πασ απο την......ο κερατασ θα ερθει σπιτι μου

GIORGOSK

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2005
Κριτικές
4
Like
2.364
Πόντοι
506
Η μοναδική και συχνότερη `ατάκα' από μία παντρεμένη για τον κερατά είναι το `ο μαλάκας'...

paterjohn

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2007
Like
0
Πόντοι
6
την κικη την αγαππω αλλα μαρεσει και η φωφω
καπως ετσι

Stories

Νέο!