Νέα

Ατάκες για χώσιμο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

papazits

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2009
Κριτικές
6
Like
164
Πόντοι
16
Στη Μύκονο το 2001 επί δραχμής

σε αμερικάνα, πιπίνι , της δίνω 50.000 δρχ ( σημερινά 147 ευρώ περίπου )

και της λέω : Μπορείς να τα κρατήσεις για λίγο, για να χορέψω ;
Δεν έχω πορτοφόλι και φοβαμαι μην  πέσουν από τη τσέπη μου.
Πλήρωσε από αυτά ,ότι ποτό σου αρέσει, κερναω.

25E3324000000578-2962223-image-m-84_1424474458844.jpg
Και..? Την έφαγες τύπε?  :think: :knockinb: :knockinb:

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.317
Πόντοι
10.336
Στη Μύκονο το 2001 επί δραχμής

σε αμερικάνα, πιπίνι , της δίνω 50.000 δρχ ( σημερινά 147 ευρώ περίπου )

και της λέω : Μπορείς να τα κρατήσεις για λίγο, για να χορέψω ;
Δεν έχω πορτοφόλι και φοβαμαι μην  πέσουν από τη τσέπη μου.
Πλήρωσε από αυτά ,ότι ποτό σου αρέσει, κερναω.

και πηγες να χορεψεις με αλλη ?  :P

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Το θέμα δεν ειναι τόσο η ατάκα, ειναι ο αέρας που αποπνέεις, τι τους εκπέμπεις. Αν εκπέμεπις χιούμορ, δυναμικότητα, δείχνεις άνετος με τον εαυτό σου και δε φοβάσαι να εκτεθείς, τότε οι πιθανότητες ειναι υπέρ σου. αν εισαι μίζερος, φοβισμένος, σκέφτεσαι οτι τίποτα καλό δε θα συμβεί, τότε ετσι θα γίνει.
Δεν είναι τι λες, είναι πως το λες.

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Εγω αλλου εμεινα...λεει στα 36 του εχει  :fuck1: 4 φορες εκ των οποιων οι 2 βγηκαν σχεσεις...Τι εννοει; 4 φορες;;;;;Στα 36; :S :think: Τι διαολο; :o

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Το θέμα δεν ειναι τόσο η ατάκα, ειναι ο αέρας που αποπνέεις, τι τους εκπέμπεις. Αν εκπέμεπις χιούμορ, δυναμικότητα, δείχνεις άνετος με τον εαυτό σου και δε φοβάσαι να εκτεθείς, τότε οι πιθανότητες ειναι υπέρ σου. αν εισαι μίζερος, φοβισμένος, σκέφτεσαι οτι τίποτα καλό δε θα συμβεί, τότε ετσι θα γίνει.

Συμφωνώ!Γι αυτό τώρα δεν μου βγαίνει,γιατί νοιώθω ότι θα πάω και θα είμαι σαν να έχω ένα πλακάτ που θα γράφει "θέλω να σε γαμήσω"
και το αναβάλω συνεχώς.

Ναι στα 36 μου έχω γαμήσει 4 πολιτικές γκόμενες,μη εκδιδόμενες δλδ.Υπάρχουμε και μείς,αλλά δεν είμαστε άλιεν  :huh:

mikroula*

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2014
Like
0
Πόντοι
6
Συμφωνώ!Γι αυτό τώρα δεν μου βγαίνει,γιατί νοιώθω ότι θα πάω και θα είμαι σαν να έχω ένα πλακάτ που θα γράφει "θέλω να σε γαμήσω"
και το αναβάλω συνεχώς.

Ναι στα 36 μου έχω γαμήσει 4 πολιτικές γκόμενες,μη εκδιδόμενες δλδ.Υπάρχουμε και μείς,αλλά δεν είμαστε άλιεν  :huh:

Απλα μου εκανε αρκετα μεγαλη εντυπωση :grin:
Στις μερες μας κ 18χρονο να ρωτησεις,4 δεν θα σ πει!

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
αν η ατακα δεν ειναι πιασαρικη χαμενος θα παει ο αερας

rozkrotalias

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Απρ 2006
Κριτικές
158
Like
1.009
Πόντοι
5.355
Πολύ σωστός ο Tsarkitis: "Δεν είναι τι λες, είναι πως το λες"
Επίσης παίζει ρόλο η εμφάνιση ειδικά σε τέτοιες περιπτώσεις.  Αν δεν είσαι ωραίος εμφανισιακά είναι πολύ μικρές οι πιθανότητες (εκτός αν απευθυνθείς σε μπαζάκι)

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
και το αναβάλω συνεχώς.

Σκατα μουνοχαλαστης είσαι τοτε ρε φιλε!!! :2funny:

zdrinis

Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2014
Like
2
Πόντοι
16
Πιστεψε με!!
Λεω αυτα που ξερω/βλεπω απο (σχεδον) συνομηλικους μου...
αν κ δεν ειμαι 18αρης εντουτοις ξερω καλα οτι υπαρχουν πολλες εξαιρεσεις σ αυτο που λες  :grin:
ΥΓ τοσο μικρη ποιος σε οδηγησε στο μονοπατι του μπου ?

Tsarkitis

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2015
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
και το αναβάλω συνεχώς.

Φίλε, ο μέσος όρος ειναι 6 για τους ΈΛληνες......
Εισαι λίγο κάτω. Μην ακους ιστορίες με δράκους οτι οι πάντες εχουν καταγαμήσει ολες τις γκόμενες.
Υπάρχει φυσική διαστρωμάτωση. Αλλος εχει γαμήσει 1, αλλος 11, άλλος 31, άλλος 201, άλλος 1331.
Καθένας με την ικανότητα του.
Αν νοιώθεις οτι γράφει στο κούτελο σου "θέλω να σε γαμήσω" αυτό δε θα έπρεπε να σε κάνει να νοιώθεις άσχημα. Πας να της μιλήσεις ακριβώς για να της επικοινωνήσεις τι θες! Αυτό θέλει κι αυτή, κάποιον άντρα ακομπλάριστο που δε ντρέπεται επειδή θέλει να γαμήσει και ξέρει να το επικοινωνήσει επιτυχώς. Αλλοίμονο αν ντρεπόμασταν επειδή θέλουμε να γαμήσουμε. θα σκέφτεσαι "είμαι ο τάδε και β΄γηκα σήμερα σε αυτό το μπαρ επειδή ειμαι γαμιάς και θέλω να γαμήσω το επόμενο θύμα μου." και όρμα.

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
Πες της εχω συνδρομιτικη σπιτι μου :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2015
Like
41
Πόντοι
16
Απλα μου εκανε αρκετα μεγαλη εντυπωση :grin:
Στις μερες μας κ 18χρονο να ρωτησεις,4 δεν θα σ πει!

Εντάξει μπορεί να έχει γαμήσει 500 διαφορετικές γυναίκες ο άνθρωπος. Τι σημασία έχει αν ήταν 4 εκτός πληρωμής. Το άθλημα είναι άθλημα!

OP
OP
Δ
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.314
Πόντοι
2.636
Η καύλα έφτασε στο απροχώρητο και τα φράγκα στο ναδίρ,για να γαμούσα κάνα ξεκαυλίδι.
Εν τω μεταξύ αρχές του μήνα βρεθήκαμε στην πόλη μου με την πρώην μου άρτι αφιχθέντες
αμφότεροι από Γερμανία,αυτή να έχει προχωρήσει με τον καλό της εκεί και γώ να την
κρεβατώνω στο σπίτι μου να θυμηθούμε τα παλιά.

Την παρασκευή βγήκαμε με τον κολητό να πάμε Πλαταμώνα να βρούμε μουνιά.Δεν έγινε κάτι
(κλασικά) και το σάββατο σε παρακείμενη παραλία χώθηκα σε ένα μουνάκι που το δρόσιζε.

Απέσπασα τα εύσημα από τους κολητούς μου,ειλικρινά είχα ανάγκη να πάω να χωθώ σε κάποια,
ούτε Γερμανία δεν πήγα,με ωαρίο στυλ πάντα και απέσπασα και τηλεφωνάκι.Την επομένη ξαναβρεθήκαμε
στο ίδιο μπιτσόμπαρο και μιλήσαμε περί ανέμων και υδάτων.

Το πως θα συνεχιστεί μάλλον αν κρίνω απ την τύχη μου,κλάιν μάιν.Αλλά το πορνίδιο εξαιρετικό κορμί.
Θα συνεχίσω με την πρόταση από μέρους μου για έξοδο.Είδωμεν.

Από τα πολύ καλά άρθρα που έχω διαβάσει στις μαλακίες του ίντερνετ:www.protothema.gr/afieromata/ola-gia-ton-antra/article/431256/pos-na-plisiasete-mia-agnosti-gunaika-kai-na-tin-kerdisete/]http://www.protothema.gr/afieromata/ola-gia-ton-antra/article/431256/pos-na-plisiasete-mia-agnosti-gunaika-kai-na-tin-kerdisete/[/url]

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom