Νέα

Ασύλληπτο! Βιάζουν νεογέννητο μωράκι σε σέρβικη ταινία!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα amilo
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 295
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

SEX_PYR

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
1
Η Λουκά που είναι, φέρτε τη Λουκά.

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616
Είναι ταινία....

Δεν είναι έκθεση τέχνης-ζωγραφικής-γλυπτικής και λοιπά. Εκεί θα υπήρχε πρόβλημα όπως υπάρχει ούτως ή αλλως όταν "μαλακίζεται" ο καλλιτέχνης.

Παράδειγμα αυτός που είχε δέσει ένα σκυλί και το είχε αφήσει να πεθάνει από την πείνα πριν κάτι χρόνια αν θυμάμαι καλά.

Από τη στιγμή που είναι ταινία και ΤΙΠΟΤΑ δε συμβαίνει στην πραγματικότητα, μένει να διαλευκανθούν άλλα ζητήματα.

Κατά πόσο η σκηνή μπορεί να είναι επιβλαβής για το μωρό κυρίως. Συμετέχει το μωρό όντως ή δείχνει πλάνα του μωρού στο άσχετο, κι όταν δείχνει την "πράξη" συμμετέχει κανά ψεύτικο μωρό?

Όποιος γουστάρει ας το δει κι ας κρίνει. Εδώ κάποτε είχε γίνει θέμα η συμμετοχή της Jodie Foster στον ταξιτζή επειδή ήταν 14 ετών κι έπαιζε την πόρνη.

Στο αν προσβάλει το κοινό και την αισθητική του ή τη νοημοσύνη του χέστηκα. Ας μην το δουν όπως δε θα το δω λογικά κι εγώ.

Θέμα για το Ράμπο που τρώει το μισό βιετνάμ αλλά τελικά, oh mon dieu, η μαμά αμερική χάνει τον πόλεμο δε είδα να γίνει ποτέ.....  :idiot:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ενώ για την Tracy Lords που έπαιζε ανήλικη και μαστουρωμένη μια χαρά μαλάκιζόμασταν με τις "ταινίες" της έτσι? :uglystupid:

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Πειραζει που δεν μου αρεσει ουτε σαν κονσεπτ,ουτε σαν ιδεα;Φυσικα και ειναι ψευτικο,εφφε και ετσι,αλλα δεν παυει να μην μου αρεσει.

Επισκέπτης
Εγω το Χαρηκα πολυ το 1999 οταν οι ΝΑΤΟ'Ι'ΚΕΣ βομβες τους Γαμαγαν για τα καλα !

Mikro_neraidaki

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
1
Με την ίδια λογική που υποστηρίζεις ότι προβάλει την θετική πλευρά του πράγματος(θεωρητικά εντελώς,δεν έχεις δει/δεν εχώ δει την ταινία).

κανεις τεραστιο λαθος εγω δεν υποστηριξα ποτε τετοια ταινια!σορρυ

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το ιδιο λεμε ,τωρα το ειδα....

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
με τη συγκεκριμμενη που εβαλες μου συνεβη το αντιθετο...την ειχα για καλη και μολις την ειδα δε μου αρεσε τοσο...
Είδες πόσο μαλάκας είσαι???

Εμένα δεν μου άρεσε καθόλου...

Μπαντάλιασες απ'το διάβασμα μ'φαίνεται... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom