Νέα

Αστυνομικός ξέχασε το υπηρεσιακό του όπλο σε... μπουρδέλο !

• Μέλος που άνοιξε το νήμα lalak
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 28
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
Μηπως πηγε να παρει αντι να 'δωσει'?

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2008
Like
9
Πόντοι
16
Αλλο ενα ταγαρι που ηρθε στη προυτευουσα και την εκανε τη μαλακια. :jerking:

Επισκέπτης
Πριν μερικα χρονια στο studio της Αριστοτελους με την Σπανιολα(τοτε,τωρα δεν ξερω)ειχα ξεχασει το πορτοφολι μου.
Μετα την τελετη πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο,και οταν εφτασα στο ταμειο διαπιστωσα την απωλεια..."το ξεχασα καπου προηγουμενως,επιστρεφω σε 10 λεπτα"λεω.
Οταν επεστρεψα στο οικημα η τσατσα μου το εδωσε πριν περασω το κατωφλι,και επεμενε μαλιστα να μετρησα τα γκαφρα.
Τι θελω να πω:Οτι τετοιες καταστασεις συμβαινουν,να ξεχναει καποιος πραγματα και μαλιστα μεσα στο μισοσκοταδο.Τωρα αυτος βεβαια δεν ξεχασε πορτοφολι αλλα οπλο θα πει κανεις.
Ε,τι να κανουμε ρε φιλε,βαρος το ειχε το σιδερικο,το ξεχασε...δεν σκοτωθηκε και κανεις,χαλαρωστε λιγο.
Η τσατσα βεβαια ενηργησε λογικα,οπλο ειναι,ας φωναξω τους μπατσους σου λεει,αλλα τον εμπλεξε τον τυπο,αν περιμενε 10-15 λεπτα δεν θα γινοταν τιποτε.

drax

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
36
Like
184
Πόντοι
896
Πολύ κράξιμο ρε παιδιά!!!Εντάξει,δεν λέω ο τύπος ήταν τραγικός αλλά το πιθανότερο είναι να ήταν κανας πιτσιρικάς που ήρθε απο την επαρχία και περίμενε πως και πως να ξεπαρθενιαστεί.Μου φαίνεται ξεχνάμε όλοι πως ήμασταν στις πρώτες μας επισκέψεις σε μπουρδέλα και το παίζουμε άνετοι τώρα.Το οτι οπλοφορούσε στην άδειά του και σε μπουρδέλο δείχνει οτι το παιδάκι φοβόταν και τη σκιά του και βρίσκεται εκτός πραγματικότητας.Απλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο διακριτικοί και η τσατσά και ο μπάτσος απο τον Αγ.Παντελεήμωνα.Πιστεύω οτι και μόνο η τρομάρα η ντροπή και το άγχος που θα τράβηξε ο καημένος φτάνουν για να του γίνουν μάθημα!!!

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
φανταζομαι θα ηταν κανενας καραβλαχος που ξεμεινε απο την χουντα  :police:

307cc

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαρ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
καλα ολα αυτα αλλα σκεφτητε οτι αυτοι οι μαλακες εχουν εκπαιδευτει για να μας φιλανε. να γαμηση πηγε το οπλο τι το ηθελε αλλα τοσο κομπλεξ εχουνε μεχρι και εκει με το οπλο οι αχρηστοι.

noblue

Ανώτερος
Εγγρ.
9 Ιαν 2006
Κριτικές
20
Like
6.025
Πόντοι
6.815
Ρε ξεκολλάτε να κοροϊδεύετε τα γουρούνια,Το όλο κόλπο είναι μέρος προσφοράς στο 1 γαμήσι:fuck1: δώρο ένα Glock , είδατε ρε που λέτε τα γουρούνια δεν μας σκέφτονται.

ολα καλα αυτα που λες αλλα τι σου φταινε τα καιμενα τα γουρουνακια και τα βαζεις στην ιδια μοιρα με τους μπατσους :huh:?

francesco

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Ιαν 2007
Κριτικές
13
Like
1
Πόντοι
2.007
Bρε για φαντασου ο αμοιρος να ξεχασει το οπλο του!!!

Φυσικα την επομενη μερα θα πηρε δρομο απο το τμημα
γιατι αυτο πρεπει να τιμωρητε αυστηρα!!

KOSTAS_23

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιαν 2006
Like
0
Πόντοι
6
Μπα!!Αυτό που μου φαίνεται περίεργο είναι πως δεν το δείξαν τα κανάλια μιας και που ρώτησα δικους μου στην Ελλάδα μου παν ότι δεν είπαν σε κανένα δελτίο ειδήσεων σε κάνα Star ειδικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom