Νέα

Αστυνομικός της Βουλής βίαζε τα παιδιά του και ανάγκαζε και τη σύζυγό του να ασελγεί σε αυτά

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Manimal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 222
  • Εμφανίσεις 19K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.519
Πόντοι
2.356
Δεν είναι θέμα βύσματος είναι θέμα γαμημενων νόμων πού δεν επιτρέπουν την εύκολη και άμεση απόλυση δημοσίων υπαλλήλων.
Στην Ελλάδα για να απολυθεί δημόσιος υπάλληλος θα πρέπει να έχει κάνει μαζικές δολοφονίες άνω των 50 ατόμων και πάλι παίζει να μην απολυθεί.

Και εννοείται κανένα κόμμα δεν ακουμπά την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων γιατί εκεί είναι δεκάδες χιλιάδες ψήφοι.
Υπάρχει ένα κόμμα που αν ήταν κυβέρνηση θα είχε λυθεί μια δια παντώς το θέμα με τους νόμους. Και το κόμμα αυτό λέγεται Δημιουργία Ξανά. Αλλά ο χαζολαός προτίμησε τους Κασιαδιάρηδες (Σπαρτιάτες), τις Νίκες και όλα τα άλλα σούργελα αριστερά και δεξιά. Και έχουμε τα διάφορα υπόθετα που βρίζουν τον Μητσοτάκη... Που έτσι και γινόταν εκλογές αύριο πάλι θα ψήφισουν όποιον Καραγκιόζη τους τάξει τα περισσότερα.

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.167
Πόντοι
3.246
Υπάρχει ένα κόμμα που αν ήταν κυβέρνηση θα είχε λυθεί μια δια παντώς το θέμα με τους νόμους. Και το κόμμα αυτό λέγεται Δημιουργία Ξανά. Αλλά ο χαζολαός προτίμησε τους Κασιαδιάρηδες (Σπαρτιάτες), τις Νίκες και όλα τα άλλα σούργελα αριστερά και δεξιά. Και έχουμε τα διάφορα υπόθετα που βρίζουν τον Μητσοτάκη... Που έτσι και γινόταν εκλογές αύριο πάλι θα ψήφισουν όποιον Καραγκιόζη τους τάξει τα περισσότερα.
το Δημιουργία Ξανά είναι του καραγκιοζάκου του Τζήμερου;;;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.519
Πόντοι
2.356
το Δημιουργία Ξανά είναι του καραγκιοζάκου του Τζήμερου;;;
Καραγκιοζάκο τον λένε όσοι δεν τον έχουν ακούσει αδερφάκο. Εγώ που ακούω όλα τα κόμματα αυτόν τον ξεχώρισα. Τα παράτησε γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι στην Ελλάδα πια με πολιτική. Μόνο απατεώνες ψηφίζονται.
Και μάλλον ιδέα δεν έχεις για τις θέσεις του. Λογικά θα τον λες και φασιστάκο εσύ.
Τέλος πάντων.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.519
Πόντοι
2.356
Επίσης να πω στον παραπάνω βλάκα που χαρακτήρισε Καραγκιοζάκο τον Τζήμερο ότι μακάρι τέτοιοι "Καραγκιόζηδες" σαν αυτόν να υπήρχαν στα δημόσια πράγματα. Τότε σίγουρα θα είχαν γίνει πρωτοβουλίες να γίνουν αλλαγές στους νόμους ώστε να μην αποφυλακίζονται εγκληματίες και να είναι πιο σκληροί οι νόμοι.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.630
Πόντοι
506
Σε διαθεσιμότητα θα χουν μπει
δεν έχει γίνει ακόμα η δικη πως θα αποταχθουν
οντος εχεις δικαιο, περα απο τον τιτλο του θεματος ειναι στη διαδικασια. Αν και θελω να πω οτι για το συγκεκριμενο περιστατικο οι αστυνομικοι δεν ειχαν ευθυνη

Εγγρ.
21 Φεβ 2023
Κριτικές
18
Like
16.167
Πόντοι
3.246
Επίσης να πω στον παραπάνω βλάκα που χαρακτήρισε Καραγκιοζάκο τον Τζήμερο ότι μακάρι τέτοιοι "Καραγκιόζηδες" σαν αυτόν να υπήρχαν στα δημόσια πράγματα. Τότε σίγουρα θα είχαν γίνει πρωτοβουλίες να γίνουν αλλαγές στους νόμους ώστε να μην αποφυλακίζονται εγκληματίες και να είναι πιο σκληροί οι νόμοι.
χωρίς να τον έχω παρακολουθήσει όντως, επιβεβαιώνομαι για τον χαρακτηρισμό εφόσον σαν ψηφοφόρος του αναφέρεσαι μόνο σε αυστηροποίηση νόμων, που είναι ότι πιο επικίνδυνο αυτή τη στιγμή για μια χώρα με το βιοτικό επίπεδο και την κατάσταση της Ελλάδας… για βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος ούτε καν ε; για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ούτε καν ε; για αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη ρίζα τους ούτε καν ε;

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.519
Πόντοι
2.356
χωρίς να τον έχω παρακολουθήσει όντως, επιβεβαιώνομαι για τον χαρακτηρισμό εφόσον σαν ψηφοφόρος του αναφέρεσαι μόνο σε αυστηροποίηση νόμων, που είναι ότι πιο επικίνδυνο αυτή τη στιγμή για μια χώρα με το βιοτικό επίπεδο και την κατάσταση της Ελλάδας… για βελτίωση του εκπαιδευτικού συστήματος ούτε καν ε; για βελτίωση του βιοτικού επιπέδου ούτε καν ε; για αντιμετώπιση των προβλημάτων από τη ρίζα τους ούτε καν ε;
Κάτσε λοιπόν διάβασε ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ το πρόγραμμά του - παρακολούθησέ τον όπως εγώ - που σε ένα 10% διαφωνώ μαζί του - και μετά μίλα για "Καραγκιοζάκο" αδερφέ.
ΦΥΣΙΚΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ μιλάει για το πως θα πρέπει να βελτιωθεί το εκπαιδευτικό σύστημα και η ψυχική υγεία στην Ελλάδα που νοσεί. Απλά παρέθεσα την θέση τους για τους νόμους μια ςκαι συζητάμε για νόμους και ότι κάποιος εύκολα ξεφεύγει σήμερα.

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.630
Πόντοι
506
αυτα μπερδευουν τους ψηφοφορους. Οι βλακες θελουν να τους λες μονο για λαθρο, ρομα και καπου καπου για Τουρκια.
Παρολλα αυτα ο Τζιμερος δεν ειναι τοσο πατος, εχει κατι να πει

unknowndark

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Αυγ 2016
Like
5.390
Πόντοι
1.056
αυτο που γραφεις δεν ισχυει, οπως σωστα εγραψε και ο @unhuman.
Λοιπον, θημασαι ενα περιστατικο οταν μια κοπελα δολοφονηθηκε απο τον αγαπητικο της χασικλη, μπροστα απο το Α.Τ; ο αστυνομικος της φρουρας αποταχθηκε, ισως και η αξιωματικος υπηρεσιας, οπως και ο αστυνομος του τηλεφ κεντρου. Σε χρονο περιπου απο 6 μηνες;

Ο αστυνομικός της φρουράς εκεί αποταχθηκε για άλλο λόγο... ηταν καταδικασμένος ως μέλος εγκληματικής οργάνωσης όπου είχε εκτίσει και την ποινή του στις φύλακες.

Οταν βγήκε απο τις φυλακές τον έβαλαν σαν φρουρά όσο περίμενε να ολοκληρωθεί η απόταξη του απο το αστυνομικό σώμα.

Συνεπώς δεν αποταχθηκε για αυτό τον λόγο... Οσο για τους άλλους άπλα μετάθεση πήραν, τίποτα παραπάνω!

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.829
Πόντοι
506
Μάθαμε ποιον εχει μέσον και ποιος θα καθαρίσει και τωρα?
Καμία θεία απο Νιγηρια?

KostasRP

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2019
Like
19
Πόντοι
0
κάτι ακόμα: ΑΝ συμμετείχε ΚΑΙ η μητέρα στις πράξεις τόσο καιρό, ΓΙΑΤΙ δεν έχει συλληφθεί ΚΑΙ η ίδια για βιασμό των παιδιών της και με το ίδιο κατηγορητήριο; Τα περί εξαναγκασμού, είναι να'χαμε να λέγαμε. Ξέχασα, οι γυναίκες είναι καλές και οι άντρες φονιάδες, βιαστές και ανώμαλοι. Σωστά.
Με πλατες στην αστυνομια και κυβερνηση σφαγμενη μπορει να ηταν αν πηγαινε να μιλησει. Βρηκες εσυ θεμα να το παιξεις red piller και να αναφερεις τις φεμινιστριες (???)

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
753
Πόντοι
86
Η νομικη υπηρεσια του μπου εχει νομοθετησει εδω και χρόνια.

-η χειροτερη τιμωρία στον ανδρα εφόσον αυτος κριθει ενοχος, δεν τον θελουμε αναμεσα μας, ειναι η ντροπή του ανδρικου φίλου

-αντιστοιχη τιμωρία ομως και στην γυναικα εφοσον αποδειχθει συκοφαντία για οποιοδηποτε οφελος και δόλο.
Πχ αν θα πηγαινε 20 χρονια φυλακη ο ενοχος ανδρας, να παει τώρα αυτη.

-ισοποση τιμωρια αν φταινε και οι δύο. Πχ απο 20 χρόνια ο καθένας.
Χωρις ελαφρυντικα κ ποινες χαδια για τον εναν και διαπομπευση για τον αλλον.

-επισης να υποχρεωθουν τα μμε να αναφερουν και τους δυο ως θύτες εξίσου κι οχι τον εναν ως τέρας ενω τον αλλον ως αθώο παρθενο θύμα παραπληροφοροντας την κοινωνια.
Eχεις απολυτο δικαιο, κατα την γνωμη μου, φιλε. Ομως, δεν πρεπει, παλι κατα την γνωμη μου να επιτρεπεται οποιοσδηποτε χαρακτηρισμος, ειτε για ασερνικο, ειτε για θηλυκο, πριν την αποδειξη της κατηγοριας

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.138
Πόντοι
3.656
Καραγκιοζάκο τον λένε όσοι δεν τον έχουν ακούσει αδερφάκο. Εγώ που ακούω όλα τα κόμματα αυτόν τον ξεχώρισα. Τα παράτησε γιατί δεν αξίζει να ασχολείσαι στην Ελλάδα πια με πολιτική. Μόνο απατεώνες ψηφίζονται.
Και μάλλον ιδέα δεν έχεις για τις θέσεις του. Λογικά θα τον λες και φασιστάκο εσύ.
Τέλος πάντων.

Κι εγώ τον γούσταρα τον Τζήμερο,αλλά το θέμα είναι ότι ο Έλληνας κατα βάθος δε θέλει να αλλάξει τίποτα.Και προτιμά να συμμετέχει κι ο ίδιος στη σαπίλα νδ-πασοκο-συριζο-κκε παρά να την αλλάξει

aquarius2756

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2023
Like
753
Πόντοι
86
Μπερδευτηκα παλι, ρε γμτ. Αφου δεν τους θελουμε, δεν τους γουσταρουμε και δεν τους ψηφιζουμε, ολους αυτους τους Μιτσοτακηδες, σουργελα, καραγκιοζηδες κτλ κτλ, πως στον γεροντοδιαολα καταφερνουν και εκλεγονται, ρε γανωτη μου?

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
19.138
Πόντοι
3.656
Μπερδευτηκα παλι, ρε γμτ. Αφου δεν τους θελουμε, δεν τους γουσταρουμε και δεν τους ψηφιζουμε, ολους αυτους τους Μιτσοτακηδες, σουργελα, καραγκιοζηδες κτλ κτλ, πως στον γεροντοδιαολα καταφερνουν και εκλεγονται, ρε γανωτη μου?

Αυτοί που πάνε και τους ψηφίζουν,τους αρκούν

mn2

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Like
655
Πόντοι
81
Κι εγώ τον γούσταρα τον Τζήμερο,αλλά το θέμα είναι ότι ο Έλληνας κατα βάθος δε θέλει να αλλάξει τίποτα.Και προτιμά να συμμετέχει κι ο ίδιος στη σαπίλα νδ-πασοκο-συριζο-κκε παρά να την αλλάξει
Ο κακομοίρης ο Τζημερος το πάλευε να τον βολεψει ο Μητσοτάκης σε καμιά θεσουλα, αλλά δεν του βγήκε.

Vassillis76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2023
Κριτικές
12
Like
1.299
Πόντοι
371
Όσο λιγότεροι πάνε στις κάλπες, τόσο καλύτερα για αυτούς ....

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
448
Πόντοι
21
Ο Θάνος δεν ήταν που έκανε συνεργασία με τον φαηλο;
Τι συζητάμε από κει κ πέρα

Stories

Νέο!