Νέα

Αστυνομικος πυροβολει pitbull που του επιτεθηκε

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Gamidis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 338
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Gamidis

Μέλος
Εγγρ.
21 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Στην Αμερικη δεν σηκωνουν μαλακιες.ο σκυλος ενος αστεγου επιτεθηκε σε αστυνομικους που πηγαν να δουν τι εγινε,και ο ενας απο τους δυο τον πυροβολησε και τον εστειλε αδιαβαστο.αυτα προς γνωση και συμμορφωση εδω,που αν πυροβολησεις διαρρηκτη,θα μπλεξεις περισσοτερο εσυ απο αυτον.

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/kosmos/news/vinteo_sok_en_psyxro_pyrovolismos_pitmpoyl_apo_astynomiko_sth_nea_yorkh.1895071.html[/url]

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.780
Πόντοι
5.595
Mαλακια...
οχι γιατι πυροβολει τον σκυλο...
αλλα γιατι πυροβολει μεσα σε τοσο κοσμο...
Αν δεν το πετυχαινε...???  :think: Το οπλο ηταν στραμενο προς τον αλο μπατσουλη... :jerking:

Kerveras

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Απρ 2009
Κριτικές
91
Like
4.918
Πόντοι
5.435
καλά του έκανε του κοπρόσκυλου, σιγά μην τον αφήσει να τον δαγκώσει, ρε ουστ  :jerking:

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
ρε παιδιά, ένας πιτμπουλ που ορμάει σ' ένα μπάτσο, δεν είναι δυνατόν να ορμήσει και στον όποιοδήποτε;;;;... άρα καλά να του κάνει του κορπόσκυλου...εν ψυχρώ και  :bigdick:

antipa

Μέλος
Εγγρ.
15 Αυγ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Καλό σημαδι ο μπάτσος.
Αν γινότανε κάτι αντίστοιχο με δικούς μας, θα φαει πρώτα 2-3 ασχετους, και ίσως και τον σκύλο....  :2funny:

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
σ' εκείνη την ηλίθια στρίγγλα που ούρλιαζε έπρεπε να ρίξει πρώτα... :uzi: :uzi:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
Γαμώ τους σκατόμπατσους!!! Μόνο με τα όπλα το παίζουν μάγκες οι μαλακοπίτουρες  :jerking: !!! Ας έρθει να το κάνει στα δύο μου πιτμπουλ αυτό και θα τον κλαίνε  οι ρέγγες!!!

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
Ποσο μαλακες ειστε ρε πουστη μου;
Ο σκυλος φυλαγε το αφεντικο του!!!Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβετε;
Δεν επιτεθηκε στον πρωτο τυχοντα αλλα στον αστυνομικο που πλησιασε το αφεντικο του.

Επισκέπτης
Γαμώ τους σκατόμπατσους!!! Μόνο με τα όπλα το παίζουν μάγκες οι μαλακοπίτουρες  :jerking: !!! Ας έρθει να το κάνει στα δύο μου πιτμπουλ αυτό και θα τον κλαίνε  οι ρέγγες!!!
καλά κανε κρατει λίγο... :grin: αν ορμηξει ο σκύλος σου σε ενα περαστικό η σε ενα παιδάκι να δω μετά ποιον θα κλαίνε οι ρέγγες;  :grin:

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
εσύ στη θέση του φίλε, τι θα πρότεινες να γίνει;;;

Επισκέπτης
καταρχήν δεν ηταν ωραίο που σκότωσαν το σκύλο.αλλα....αν εσύ είχες ένα παιδί που περνούσε κατά λάθος και ο σκύλος ορμούσε και το κατασπάραζε όπως έχει γίνει και στην Ελλάδα στην κρητη πριν μερικούς μήνες θα έλεγες τα ίδια;  :think:

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
εσύ στη θέση του φίλε, τι θα πρότεινες να γίνει;;;
Θα έβγαζα το γκλοπ ή κάποιο άλλο απωθητικό εργαλείο αλλά όχι όπλο...στο κάτω κάτω πολλοί ήταν και μπορούσαν να το απομακρύνουν χωρίς να φτάσουν στα άκρα...

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Δεν επιτεθηκε στον πρωτο τυχοντα αλλα στον αστυνομικο που πλησιασε το αφεντικο του.
φίλε...άμα το αφεντικο του, ελέγχει το γαμημένο το σκυλι, το έχει σε περιορισμένο χώρο κτλ, αν θέλει, ας το πηδάει το αφεντικό του, άμα είναι σε δημόσιο χώρο ο οποίος είναι γεμάτος από περαστικούς,  :shit:αμε. Κι εγώ μπορεί να θέλω να έχω τζάγκουαρ΄, σπίτι μου όμως... όχι ελεύθερο στους δρόμους..

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
καταρχήν δεν ηταν ωραίο που σκότωσαν το σκύλο.αλλα....αν εσύ είχες ένα παιδί που περνούσε κατά λάθος και ο σκύλος ορμούσε και το κατασπάραζε όπως έχει γίνει και στην Ελλάδα στην κρητη πριν μερικούς μήνες θα έλεγες τα ίδια;  :think:
Το βιντεο το ειδες;Επιτεθηκε σε κανεναν αλλον εκτος απο εκεινον που απειλησε το αφεντικο του;

dude33

Μέλος
Εγγρ.
10 Νοε 2007
Like
767
Πόντοι
146
φίλε...άμα το αφεντικο του, ελέγχει το γαμημένο το σκυλι, το έχει σε περιορισμένο χώρο κτλ, αν θέλει, ας το πηδάει το αφεντικό του, άμα είναι σε δημόσιο χώρο ο οποίος είναι γεμάτος από περαστικούς,  :shit:αμε. Κι εγώ μπορεί να θέλω να έχω τζάγκουαρ΄, σπίτι μου όμως... όχι ελεύθερο στους δρόμους..
Αμα δεν ξερεις απο σκυλια μην φτιαχνεις σεναρια σαν τον Φοσκωλο.

HAMSUND7

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Θα έβγαζα το γκλοπ ή κάποιο άλλο απωθητικό εργαλείο αλλά όχι όπλο...στο κάτω κάτω πολλοί ήταν και μπορούσαν να το απομακρύνουν χωρίς να φτάσουν στα άκρα...
φίλε, αλήθεια στο λέω... μην σου τύχει να βρεθείς σε τέτοια κατάσταση... σου μιλώ εμπειρικά...
να το πυροβολούσα;;;; Μωρέ να κωλοσέρνο το κουφάρι του μέχρι τη Θράκη!!! Είναι σκυλι επιθετικής ράτσας..όχι πεταλούδα..

Erotiaris26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2011
Κριτικές
57
Like
173
Πόντοι
376
εχεις ποτέ κοντά σε αγριεμένο πιτ μπουλ;
Δύο πιτ μπουλ και ένα ροτβάϊλερ έχω σπίτι μου...λες να μην ξέρω πως να τα κουμαντάρω? Το όπλο το τράβηξε ο άλλος ο παπάρας από πίσω και όχι σε αυτόν που επιτέθηκε το πιτ μπουλ...Τα συμπεράσματα δικά σας...

pitbull86

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2012
Like
2
Πόντοι
6
εκλασε μεντες  :badair: ο gay σκατομπατσος  

το  pitbull  προσπαθει να  σωσει το αφεντικο του που νιωθει οτι

απηλειτε  απο 2  σκατοφλωρους με οπλα

πιστεψτε με θα θελατε και εσεις εναν τετοιο εμπιστο φιλο