boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
αγαμησου απο το θεμα. θα το χεσεις με την υποκειμενικοτητα σου
άμα σου φέρει φιλιππινεζάκι, κινεζάκι ή αφρικανάκι θα φρικαρεις εξίσου?
αγαμησου απο το θεμα. θα το χεσεις με την υποκειμενικοτητα σου
Αυτό μάλλον λες:Δε θυμάμαι, στη πλατεία
άμα σου φέρει φιλιππινεζάκι, κινεζάκι ή αφρικανάκι θα φρικαρεις εξίσου?
δε συζηταω τετοια θεματα μαζι σου. τζους λεμε
Eεε τότε θα σε πικράνω αλλά μάλλον έκλεισε....Όχι αυτό έχει γλυκά
Αυτο διορθωνεται.
Αγόρασα μία δερμάτινη ζώνη diesel από ένα Πάκη 8e μαζί με 2 τρύπες που μου άνοιξε(δεν χρέωσε τις τρύπες)!!!
Τον πούστη τον Πάκηηη!!!Μαλακα σ΄επιασε. Εμενα μου την εδωσε 5 και μου εκανε και μια 1 τρυπα δωρο.
Τον πούστη τον Πάκηηη!!!
Δεν θα τον ξανα πετύχω,συνέχεια εκεί είναι,θα δει αυτός!!!
Θα του πω να μου κάνει φροντιστήριο στην γλώσσα λοιπόν!!!Οχι ρε πιαστον φιλο. Οπως παει η κατασταση στην Ελλαδα καλο ειναι να εχουμε ακρες με αλλοδαπους. Ισως χρειαστει να την κανουμε για κανα Πακισταν ή Νιγηρια. Μην παμε ξυπολητοι στ΄αγκαθια, να παμε μιλημενοι.
σίγουρα ... όλοι οι ενοικιαστές αυτη την περιοδο - ιδιωτες και δημόσιο - ζητούν μειώσεις ....
θα παρουν απο τα 3 το μακρυτερο .... αν εχουν ορεξη να ξοδεcουν τα ενοικια 2-3 ετων για relocation .... welcome ...
Οχι ρε πιαστον φιλο. Οπως παει η κατασταση στην Ελλαδα καλο ειναι να εχουμε ακρες με αλλοδαπους. Ισως χρειαστει να την κανουμε για κανα Πακισταν ή Νιγηρια. Μην παμε ξυπολητοι στ΄αγκαθια, να παμε μιλημενοι.
Μπα...
Ρώτα το δικηγόρο σου για τη νομολογία στις μειώσεις ενοικίων...
Αν πάνε δικαστικά σίγουρα θα πετύχουν μείωση 25% επικαλούμενοι έκτακτες συνθήκες κτλ και φυσικά ό,τι ξενοικιάζεται δεν ξανανοικάζεται στον αιώνα τον άπαντα.
PRChina, Taiwan, India εκει υπάρχει μέλλον ....
αν έχεις χρημα Ελβετια, Λουξεμβούργο, Μονακό, Σιγκαπουρη
Μπα...
Ρώτα το δικηγόρο σου για τη νομολογία στις μειώσεις ενοικίων...
Αν πάνε δικαστικά σίγουρα θα πετύχουν μείωση 25% επικαλούμενοι έκτακτες συνθήκες κτλ και φυσικά ό,τι ξενοικιάζεται δεν ξανανοικάζεται στον αιώνα τον άπαντα.
Θες να ταξιδέψουμε παρέα;;;Αν ειχα χρημα, θα ημουν κι εδω καλα δε θα σκεφτομουν να φυγω.
όχι βεβαια αν υπάρχει συμβόλαιο εν ισχυ με σχετικούς περιοριστικούς όρους ....
επίσης οταν ο ενοικιαστης ειναι νομικό πρόσωπο αλλοδαπό εκτός Ε.Ε. και νομικός σύμβουλος - διαχειριστής είναι η Global Finance
ειναι μαξιμουμ μεχρι 25% ή παει και παραπανω? απο τι εξαρταται το ποσοστο?
όχι βεβαια αν υπάρχει συμβόλαιο εν ισχυ με σχετικούς περιοριστικούς όρους ....
επίσης οταν ο ενοικιαστης ειναι νομικό πρόσωπο αλλοδαπό εκτός Ε.Ε. και νομικός σύμβουλος - διαχειριστής είναι η Global Finance