tramountana
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 2.725
- Πόντοι
- 1.306
Ναι αλλά δεν έχει ψητολογήσει..
λάθος κάνεις... δες εδώ..
Ναι αλλά δεν έχει ψητολογήσει..
υπαρχει καλος αλβανος?? :o
γενικευση ειναι να πεις οτι ολοι οι αλβανοι εχουν τα χαρακτηριστικα της σκατοφαρας τους...
Καλά,αυτό ειπώθηκε ακριβώς,αλλά μην το κάνουμε θέμα.
Και τι σας χαλάει ρε μάγκες αυτό που πρότεινα?
Εφόσον υπάρχουν στυγνοί εγκληματίες μέσα στη σκατόφαρα,καθαρίζουμε όλη τη σκατόφαρα,υποσύνολο της οποίας είναι και οι εγκληματίες αυτοί.
Ομοίως ενεργούμε και με τις λοιπές σκατόφαρες και μένει μόνο το ένδοξον ελληνικό έθνος ν'απολυμάνει την οικουμένη..
επισης μολις εκανες γενικευση... ;)Καλά,αυτό ειπώθηκε ακριβώς,αλλά μην το κάνουμε θέμα.
Και τι [glow=red,2,300]σας[/glow] χαλάει ρε μάγκες αυτό που πρότεινα?
Εφόσον υπάρχουν στυγνοί εγκληματίες μέσα στη σκατόφαρα,καθαρίζουμε όλη τη σκατόφαρα,υποσύνολο της οποίας είναι και οι εγκληματίες αυτοί.
Ομοίως ενεργούμε και με τις λοιπές σκατόφαρες και μένει μόνο το ένδοξον ελληνικό έθνος ν'απολυμάνει την οικουμένη..
Θάνατος στους Αλβανούς
Θάνατος στους Τούρκους
Θάνατος στος Πακιστανούς
Θάνατος στους Ουρουγουανούς
Θάνατος στους Νοτιοαφρικάνους.
Λευτεριά στην ελληνική Σομαλία!!!!!!!!!!!!
τοτε πρεπει οι πολιτες να παρουν το νομο στα χερια τους.
Έεεεεεεεεετσι..
Εσύ θα φορέσεις το πράσινο πουκάμισο με τα λουλουδάκια και θα πεθάνουν απ'τα γέλια..
μέχρι στιγμής πάντως έχουμε μία βαναύσως βιασθείσα και δολοφονηθείσα ελληνική γλώσσα αγαπητή μου...
Δια τί tramountana; Εάν αναφέρεται σε ουδέτερο κολλάει...
ε;
αποψε αμα γουσταρεις παλι στο γνωστο μερος θα ειμαι. παρε και καναν αλβανο να σας και μαζι
ε δε νομιζωδηλαδή είναι το αλβανό
δηλαδή είναι το αλβανό
Έτσι το εκφράζει η Velvy στην πρότασή της τουλάχιστον...
Ρε συ να σου πω. Πόσταρες τις προάλλες ένα χρονικό για την παράδοση της Ανατολικής Θράκης στους Τούρκους και κάτι δεν μου κόλλαγε...
Ξεναδες λίγο το μήνυμά (νομίζω στο μπλόκο Κοκκινιάς είναι) και έλεγξε την πηγή.
Φαίνεται ένας στρατός να αποχωρεί δύο φορές μέσα σε 4 μέρες από το ίδιο μέρος...
οπότε η παρατήρηση μου περί του βαναύσου βιασμού της ελληνικής γλώσσας εξακολουθεί να ισχύει... ;)
θα το δώ και θα κάνω παρατήρηση στην πηγή...
Ναι, εάν αναφερόταν σε Αλβανό ως πρόσωπο "ο Αλβανός" κανονικά και όχι υποτιμητικά "το αλβανό" είναι βάναυσος βιασμός της γλώσσης. Αλλά έχει ξεσυνηθίσει το μάτι μου πια και τα δέχεται όλα. Ώ, τοι γράψυς ώποσ κε να τω γράψυς παιρνάι πεια απαρατυρειτω.
την, την, γράψε tramountana στο λωκό και βγάλε το φωτό ;)
με καποια δοση ειρωνιας μπορεις να αποκαλεσεις καποιον "το αλβανο"δηλαδή είναι το αλβανό
με καποια δοση ειρωνιας μπορεις να αποκαλεσεις καποιον "το αλβανο"
Σύμφωνοι.
Κι αυτόν που έκανε αυτό το στυγνό έγκλημα,παλούκωμα και λιθοβολισμό και βράσιμο σε σιγανή φωτιά.
Άλλο πράγμα η γενίκευση κοινώς τσουβάλιασμα..
σε λιγο θα εχουμε να κανουμε με ενα βαναυσως βιασθεν και δολοφονηθεν αλβανο. δε λεω οτι δεν του αξιζει, αλλα δεν το επικροτω κιολας.
δικηγορος δεν εισαι εσυ?
τι πελατες σου ρχονται?