gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ηταν κινεζικη φασον....κάηκε η μηχανή...
ηταν κινεζικη φασον....κάηκε η μηχανή...
οχι ρε cheetah απο τα καρφουρ ειναι...ηταν κινεζικη φασον....
μην ξεχναμε και την ομογενια..
]
εσυ Αμερικανακια τους λες..Συμπέρασμα είναι μαλάκες οι Αμερικανοί!!!
Είναι και θέμα dna φίλε,και κουλτούρας του κάθε λαού και βιωμάτων!Οι εξίσου φτωχοί αραπάδες που μεταναστεύουν γιατί δεν δημιουργούν τόσα προβλήματα?Ρε εγκληματούν οι μετανάστες δεν είπε κανείς όχι τον λόγο τον ξέρετε ή τον φαντάζεστε;!
Φτώχεια!!!
Παραθέστε αν είναι καμία έρευνα οτί οι κωλοαλβανοί έχουν στο DNA τους την εγκληματικότητα να σας παραδεχτώ!!!
εσυ Αμερικανακια τους λες..
Ααα όλα και όλα με τον Ομπάμα που εκλέξαν μπορεί να αλλάξω γνώμη για τους Αμερικανούς!!!Είναι και θέμα dna φίλε,και κουλτούρας του κάθε λαού και βιωμάτων!Οι εξίσου φτωχοί αραπάδες που μεταναστεύουν γιατί δεν δημιουργούν τόσα προβλήματα?
Ε καλά και Έλληνες σφάζονται!Μιλάμε για ποσοστά εγκληματικότητας!Αθήνα λογικά μένεις,για τις συμμορίες δεν έχεις ακούσει που σφάζονται,για εμπορείο ναρκωτικών από μαύρους(σε εκπομπή του Τσίμα το έβλεπα);!
Ωραία παρεθεσέ μου κάποια έρευνα που δείχνει οτί το γονίδιο του Αλβανού ρέπει στην εγκληματικότητα!!!Ε καλά και Έλληνες σφάζονται!Μιλάμε για ποσοστά εγκληματικότητας!
Δεν χρειάζονται έρευνες...δεν ζεις σε κλουβί...ξέρεις τι συμβαίνει!Ωραία παρεθεσέ μου κάποια έρευνα που δείχνει οτί το γονίδιο του Αλβανού ρέπει στην εγκληματικότητα!!!
Αλβανοί ήρθαν πολλοί εγκληματίες το 92΄ που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από γενική αμνηστεία λόγω των πολιτικών ταραχών στο κράτος τους,δηλαδή ήρθε εδώ όλη η σκαρταδούρα!!!
Βρε μία χαρά ξέρω τι συμβαίνει,δεν το ζω στο πετσί μου βέβαια γιατί Θεσσαλονίκη είναι ήρεμα τα πράγματα ακόμα !!!Δεν χρειάζονται έρευνες...δεν ζεις σε κλουβί...ξέρεις τι συμβαίνει!
Κάθε λαός έχει τα χακτηριστικά του γνωρίσματα!Δεν σου είπε κανείς όμως ότι όλοι οι Αλβανοί είναι κλέφτες και εγκληματίες !
σχεδιαζει τα χτυπηματα που θα ποσταρει αυριο....σασακη σομπολε που εισαι ρε παιχταρα??
παλι νυχτερινη βαρδια σε χωσανε???
Εφτασεεε!!σασακη σομπολε που εισαι ρε παιχταρα??
παλι νυχτερινη βαρδια σε χωσανε???
σεβασμος στα γεροντια ρε τσοχλανια του κερατα..
]
ρε συ μην βριζεις τον αρκανς....μονο εγω εχω αυτο το δικαιωμα....