Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ρε εγκληματούν οι μετανάστες δεν είπε κανείς όχι τον λόγο τον ξέρετε ή τον φαντάζεστε;! :think:
Φτώχεια!!!
Παραθέστε αν είναι καμία έρευνα οτί οι κωλοαλβανοί έχουν στο DNA τους την εγκληματικότητα να σας παραδεχτώ!!!
Είναι και θέμα dna φίλε,και κουλτούρας του κάθε λαού και βιωμάτων!Οι εξίσου φτωχοί αραπάδες που μεταναστεύουν γιατί δεν δημιουργούν τόσα προβλήματα?

Επισκέπτης
εσυ Αμερικανακια τους λες..
Είναι και θέμα dna φίλε,και κουλτούρας του κάθε λαού και βιωμάτων!Οι εξίσου φτωχοί αραπάδες που μεταναστεύουν γιατί δεν δημιουργούν τόσα προβλήματα?
Ααα όλα και όλα με τον Ομπάμα που εκλέξαν μπορεί να αλλάξω γνώμη για τους Αμερικανούς!!! :grin:
Αθήνα λογικά μένεις,για τις συμμορίες δεν έχεις ακούσει που σφάζονται,για εμπορείο ναρκωτικών από μαύρους(σε εκπομπή του Τσίμα το έβλεπα);! :think:

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Αθήνα λογικά μένεις,για τις συμμορίες δεν έχεις ακούσει που σφάζονται,για εμπορείο ναρκωτικών από μαύρους(σε εκπομπή του Τσίμα το έβλεπα);! :think:
Ε καλά και Έλληνες σφάζονται!Μιλάμε για ποσοστά εγκληματικότητας!

Επισκέπτης
Ε καλά και Έλληνες σφάζονται!Μιλάμε για ποσοστά εγκληματικότητας!
Ωραία παρεθεσέ μου κάποια έρευνα που δείχνει οτί το γονίδιο του Αλβανού ρέπει στην εγκληματικότητα!!!
Αλβανοί ήρθαν πολλοί εγκληματίες το 92΄ που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από γενική αμνηστεία λόγω των πολιτικών ταραχών στο κράτος τους,δηλαδή ήρθε εδώ όλη η σκαρταδούρα!!!

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Ωραία παρεθεσέ μου κάποια έρευνα που δείχνει οτί το γονίδιο του Αλβανού ρέπει στην εγκληματικότητα!!!
Αλβανοί ήρθαν πολλοί εγκληματίες το 92΄ που αφέθηκαν ελεύθεροι μετά από γενική αμνηστεία λόγω των πολιτικών ταραχών στο κράτος τους,δηλαδή ήρθε εδώ όλη η σκαρταδούρα!!!
Δεν χρειάζονται έρευνες...δεν ζεις σε κλουβί...ξέρεις τι συμβαίνει!
Κάθε λαός έχει τα χακτηριστικά του γνωρίσματα!Δεν σου είπε κανείς όμως ότι όλοι οι Αλβανοί είναι κλέφτες και εγκληματίες !

Επισκέπτης
Δεν χρειάζονται έρευνες...δεν ζεις σε κλουβί...ξέρεις τι συμβαίνει!
Κάθε λαός έχει τα χακτηριστικά του γνωρίσματα!Δεν σου είπε κανείς όμως ότι όλοι οι Αλβανοί είναι κλέφτες και εγκληματίες !
Βρε μία χαρά ξέρω τι συμβαίνει,δεν το ζω στο πετσί μου βέβαια γιατί Θεσσαλονίκη είναι ήρεμα τα πράγματα ακόμα  :priest:!!!
Ουτέ καν η πλειοψηφία των Αλβανών,απλά σου εξηγώ οτί δεχτήκαμε αρκετή από την σκαρταδούρα Αλβανών εδώ και για αυτό η κακή γνώμη.

Επισκέπτης
σασακη σομπολε που εισαι ρε παιχταρα??
παλι νυχτερινη βαρδια σε χωσανε???

Επισκέπτης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom