Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Τέλος στη δράση του εφιάλτη της Μυκόνου!


Βαρύ πλήγμα στην κοσμοπολίτικη εικόνα του «νησιού των ανέμων» είχε καταφέρει με την δράση του από την αρχή της θερινής περιόδου ένας 38χρονος αλλοδαπός διαρρήκτης, που εκμεταλλευόταν την απουσία των παραθεριστών στις παραλίες και τα club του νησιού για να εισβάλει σε εξοχικές κατοικίες, ενοικιαζόμενα δωμάτια και ξενοδοχεία!

Για τους αστυνομικούς του τμήματος Μυκόνου, ο άγνωστος διαρρήκτης είχε γίνει πραγματικός πονοκέφαλος. Ωστόσο, οι νυχτερινές περιπολίες που έκαναν για να τον εντοπίσουν έφεραν αποτέλεσμα! Ο 38χρονος συνελήφθη επ’ αυτοφώρω στην περιοχή Γλάστρος, τη στιγμή που αυτός επιχειρούσε να διαρρήξει ένα διαμέρισμα σε συγκρότημα κατοικιών. Μαζί του είχε 173 ευρώ, μία ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, δύο κινητά και είδη ρουχισμού, την προέλευση των οποίων δεν μπορούσε να δικαιολογήσει.

Οι αστυνομικοί έκαναν έρευνα στο σπίτι και το αυτοκίνητό του, όπου βρήκαν δεκάδες τσάντες, πορτοφόλια, γυαλιά ηλίου, φωτογραφικές μηχανές, κινητά, ρολόγια, κοσμήματα και ρούχα τα οποία είχε κλέψει. Μέχρι στιγμής, έχουν διαλευκανθεί επτά κλοπές που είχε διαπράξει σε διάφορες περιοχές της Μυκόνου και τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 38χρονος οδηγήθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Σύρου, όμως η έρευνα συνεχίζεται καθώς υπάρχει ένα πλήθος αντικειμένων από κλοπές που δεν έχουν εξιχνιαστεί ακόμη!




 

Επισκέπτης
Επρεπε αφου σηκωνε οτι σηκωνε απο τα Μυκονοσπιτα των νεολουμπεναριων να βαζει και μια σπεσιαλ φωτια για να μην μενει κολυμπηθροξυλο.
 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357
Επρεπε αφου σηκωνε οτι σηκωνε απο τα Μυκονοσπιτα των νεολουμπεναριων να βαζει και μια σπεσιαλ φωτια για να μην μενει κολυμπηθροξυλο.

Περα απο την πλακα, αυτο ειναι ΚΑΚΙΑ...
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Ζητούμε προστασία από την πολιτεία

Καλησπέρα, θα ήθελα να καταγγείλω μία αποτρόπαια κατάσταση που επικρατεί σε έναν δήμο της Αττικής ο οποίος από πολλούς θεωρείτε από τους καλύτερους και ασφαλέστερους όσον αφορά σε θέματα αστυνόμευσης και ασφάλειας των πολιτών.

Αναφέρομαι στον Δήμο ΓΛΥΦΑΔΑΣ και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή ΤΕΡΨΙΘΕΑ στην πλατεία του Αγ. Παύλου.
Η κατάσταση τους τελευταίους μήνες έχει ως εξής : Κάθε βράδυ μετά της 11 περίπου που κλείνει το περίπτερο και ο κόσμος αδειάζει από την πλατεία, τον χώρο καταλαμβάνουν άτομα νεαρής ηλικίας 16-25 χρονών τα οποία επιδίδονται σε χρήση ναρκωτικών ουσιών σε μεγάλες ποσότητες, με αποτέλεσμα να μυρίζει όλη η πλατεία.

Το αποτρόπαιο γεγονός όμως είναι ότι τα άτομα αυτά υπό την επήρεια των ουσιών προκαλούν ζημίες στην περιουσία των γειτόνων της περιοχής. Κλωτσάνε αυτοκίνητα, σπάνε τις καγκελόπορτες (έσπασαν κλωτσώντας την δική μου εχτές), πετάνε σκουπίδια μέσα στις αυλές των σπιτιών και κάποιες φορές για την δική τους αρρωστημένη ευχαρίστηση τα καίνε μέσα στις αυλές των σπιτιών.

Οι κάτοικοι στην πλειοψηφία τους είναι ενήμεροι και τρομοκρατημένοι μην μπορώντας να αντιδράσουν διότι φοβούνται για την σωματική τους ακεραιότητα.

Ήμουν στο μπαλκόνι του σπιτιού μου πριν μερικές ημέρες και είδα έναν γείτονα που πήρε το θάρρος να βγει μόνος του και να τους κάνει παρατήρηση να μην κάθονται πάνω στο καπό του αυτοκινήτου του. Το αποτέλεσμα ήταν να φύγουν για 5 λεπτά μέχρι να γυρίσει στο σπίτι του και ύστερα από άλλα 10 λεπτά του έσπασαν όλα τα τζάμια του αυτοκινήτου και την πόρτα του οδηγού και έφυγαν τρέχοντας.

Πάρα πολλοί γείτονες έχουν ειδοποιήσει την αστυνομία για τα περιστατικά αυτά, και συνεχώς έρχονται και κάνουν μίνι- ανακρίσεις και ψάχνουν για ναρκωτικά πάνω τους. Φυσικά ποτέ δεν έχουν βρει τίποτα διότι λίγο πριν φτάσουν τα πετάνε κάτω από αυτοκίνητα ή μέσα σε αυλές σπιτιών (πράγμα που μπορεί να ενοχοποιήσει κάποιον κάτοικο της περιοχής για κατοχή ναρκωτικών στο μέλλον). Οι αστυνομικοί πάντα είναι πολύ ελαστικοί μαζί τους και μέσα σε 5 λεπτά φεύγουν κάνοντας μόνο τυπικά την δουλεία τους και όχι ουσιαστικά.

Μιλώντας με κάποιους γείτονες έμαθα ότι εικάζετε ότι ένας από την παρέα των κακοποιών στοιχείων είναι γιος ενός διοικητή της αστυνομίας ή αστυνομικού στελέχους χωρίς να γνωρίζω ποιάς περιοχής η ποιού τμήματος της αστυνομίας ώστε να κινηθούμε νομικά οι κάτοικοι της περιοχής. Αυτό φυσικά δικαιολογεί την ελαστικότητα της αστυνομίας στους εκάστοτε ελέγχους.

Θα παρακαλούσα αν το διαβάσει κάποιο στέλεχος της αστυνομίας ή κάποιος από την δίωξη ναρκωτικών να αναλάβει δράση προς όφελος των κατοίκων του Αγ. Παύλου – ΓΛΥΦΑΔΑΣ. Θα είμαστε υπόχρεη.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Επιχείρηση - σκούπα στο κέντρο της Αθήνας


 
   
Σε 37 συλλήψεις προχώρησαν χθες και σήμερα ειδικές ομάδες της Αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή της
εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας.


Στο πλαίσιο της επιχείρησης ελέγχθηκαν 181 άτομα και 18 οχήματα. Συνελήφθησαν 37 άτομα, εκ των οποίων έξι κατηγορούνται για ναρκωτικά, τέσσερα για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων και 27 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών.

Κατασχέθηκαν ένα γραμμάριο ηρωίνης, 8,5 γραμμάρια κάνναβης και 71 φαρμακευτικά δισκία.

Σήμερα το πρωί με την παρουσία εισαγγελέα αστυνομικές δυνάμεις συνέδραμαν το Δήμο Αθηναίων, τη Διεύθυνση Υγιεινής της Νομαρχίας και το ΣΔΟΕ προκειμένου να κάνουν ελέγχους σε κτήρια στο κέντρο της Αθήνας.

Στα κτήρια αυτά είτε διέμεναν παράνομα άτομα είτε είχαν μετατραπεί σε ανθυγιεινές εστίες.

Ένα από τα κτήρια αυτά είχε σφραγιστεί στις 6 Αυγούστου, αλλά η σφράγιση είχε παραβιαστεί και εντός του διέμεναν κάτω από άθλιες συνθήκες διάφορα άτομα.

Από την επιχείρηση αυτή προσήχθησαν στις αρμόδιες υπηρεσίες 44 άτομα.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ



 

Donitis 2000watt

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Μηνύματα
34
Like
1
Πόντοι
0
Πωπω καλά κουράγια εκεί στην Αθήνα μάγκες της πουτάνας γίνεται ούτε νεκρός δεν κατεβαίνω εκεί κάτω........  :uglystupid:
 

Επισκέπτης
μωρη καριολα σασακη που γυρνας & εχεις αφησει το θρεντ στην τυχη του???
 

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Μηνύματα
3.357
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Donitis 2000watt

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2010
Μηνύματα
34
Like
1
Πόντοι
0
Εντάξει ρε μάγκες στα Σέρρας είμαι, για χαζό με περνάτε? :2funny: Εννοείτε εδώ θα κάτσω στην Αθήνα θα με φάνε σε δευτερόλεπτα, θέλει εμπειρία η πόλη, ακόμη και η Θεσσαλονίκη άρχισε να γίνεται ζόρικια :s&m_2:.



 

TERMINATOR_1983

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2010
Μηνύματα
1.373
Like
152
Πόντοι
16
Αφού έχει μαζεύτη στην αθήνα κάθε καρυδιας καρυδι τι περιμενεις.  Ετυχος φροντίζει το γιωργακη με τοσα μετρα που εβαλε ισως φυγουν.
 

lucky_striker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Μηνύματα
3.783
Κριτικές
13
Like
4
Πόντοι
616

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Στυγερή δολοφονία της 11χρονης


Συγκλονίζουν τα στοιχεία γύρω από την υπόθεση της 11χρονης, τα ίχνη της οποίας χάθηκαν τα ξημερώματα της Κυριακής και βρέθηκε νεκρή σήμερα το πρωί.

[size=15pt]Σύμφωνα με τα στοιχεία της ιατροδικαστικής έρευνας, το 11χρονο κορίτσι από τη Βουλγαρία είχε κακοποιηθεί σεξουαλικά, ενώ το σώμα του έφερε πολλούς μώλωπες.

Το άψυχο σώμα της μικρής βρέθηκε μέσα σε πηγάδι σε δασική περιοχή έξω από το Ελαιοχώρι, όπου έμενε μαζί με τους γονείς της.

Για τη δολοφονία της 11χρονης συνελήφθη το πρωί ένας αλλοδαπός, που, όπως προέκυψε από την ταυτοποίηση των στοιχείων του, πρόκειται για άνδρα αλβανικής καταγωγής, ο οποίος γνώριζε την οικογένεια της μικρής.[/size]Ο άνδρας αρνείται κάθε κατηγορία, αλλά η Αστυνομία τον «δένει» με στοιχεία, αφού τα αποτυπώματά του βρέθηκαν πάνω στα ρούχα του κοριτσιού. Στα νύχια της 11χρονης βρέθηκε και γενετικό υλικό, το οποίο όμως δεν έχει ακόμα ταυτοποιηθεί.

Ο φερόμενος ως δράστης θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση. Η κατηγορία της σεξουαλικής κακοποίησης του κοριτσιού θα στοιχειοθετηθεί μετά την έκδοση των τοξικολογικών και ιστολογικών εξετάσεων που έγιναν στην 11χρονη και αναμένεται να σταλεί στον εισαγγελέα συμπληρωματική δικογραφία.

 

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Μηνύματα
6.870
Like
60
Πόντοι
66
Στυγερή δολοφονία της 11χρονης

Χτες το βράδυ οι ταμπέλες στην Αττική Οδό και την Εθνική Οδό έδιναν Amber Alert για 11χρονο κορίτσι από περιοχή Ελαιοχωρίου, αλλά δυστυχώς δεν πρόλαβαν.

Αλήθεια, ξέρει κάποιος που είναι το Ελαιοχώρι?
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom