Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/00tat/resized/DENDR_473_355.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36301&catid=6&la=1[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36277&catid=3[/URL]
καρφωτες απο ανταγωνιστες..
 

c200

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2006
Μηνύματα
2.989
Like
8
Πόντοι
16
http://[URL unfurl="true"]www.newsit.gr/files/Image/00tat/resized/DENDR_473_355.jpg[/img[/URL]]
[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36301&catid=6&la=1[/URL]
[URL unfurl="true"]http://www.newsit.gr/default.php?pname=Article&art_id=36277&catid=3[/URL]
καρφωτες απο ανταγωνιστες..
[/quote]

ΩΡΑΙΑ ταπετσαρία!!! ;D ;D
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6

Λήστεψαν βενζινάδικο



Τρεις άγνωστοι δράστες, ένας εκ των οποίων έφερε πιστόλι, λήστεψαν στις 05:50 το πρωί, βενζινάδικο στο Καβαλάρι, έξω από τη Θεσσαλονίκη.

Οι άγνωστοι πήραν από την ταμειακή μηχανή 500 ευρώ και εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.



Τον μαχαίρωσε για να τον ληστέψει



Λίγο μετά τις τέσσερις τα ξημερώματα στην Αθήνα, στην οδό Μενάνδρου άγνωστος δράστης τραυμάτισε με μαχαίρι στη μέση έναν αλλοδαπό και στην συνέχεια προσπάθησε να του πάρει τα χρήματα.

Το θύμα μεταφέρθηκε με σταθμό ΕΚΑΒ σε νοσοκομείο. Δράστης διέφυγε πεζός και αναζητείται.



Του άρπαξαν την τσάντα



Τα ξημερώματα στο Μεταξουργείο, στη συμβολή των οδών Πλαταιών και Μ. Αλεξάνδρου τρεις άγνωστοι δράστες με την απειλή μαχαιριού πήραν από περαστικό ένα τσαντάκι στο οποίο είχε προσωπικά του αντικείμενα.

Οι δράστες στην συνέχεια το έβαλαν στα πόδια και αναζητούνται από τις αστυνομικές αρχές.




Τον χτύπησαν για ένα κινητό



Το μεσημέρι του Σαββάτου δύο άγνωστοι δράστες επιτέθηκαν σε έναν περαστικό και με χρήση σωματικής βίας του άρπαξαν το κινητό τηλέφωνο αλλά και προσωπικά του αντικείμενα.

Οι δράστες αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές.




 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Οι ληστές των ταβερνών

Aναστάτωση και φόβος στην πανέμορφη Αλμυρή Κορινθίας των χιλιάδων παραθεριστών, αλλά και αγαπημένο θέρετρο της Μαργαρίτας Παπανδρέου.
Αλλεπάλληλες επιθέσεις πάνοπλων ληστών σε ψαροταβέρνες, σπίτια επιχειρηματιών και απλών πολιτών καταγράφονται το τελευταίο διάστημα. Αργά τη νύχτα του Σαββάτου προς Κυριακή 25 Ιουλίου ένοπλοι κουκουλοφόροι, οπλισμένοι με καλάσνικοφ και ούζι, λήστεψαν μέσα σε κλίμα τρόμου την ψαροταβέρνα στην οποία γευματίζει η μητέρα του πρωθυπουργού και με τους ανθρώπους της οποίας διατηρεί σχέσεις καρδιάς, πολλά χρόνια τώρα.
Οι ληστές των ταβερνών

Αυτές τις μέρες, αφού άκουσε από τους ίδιους όσα δραματικά έζησαν αντιμέτωποι με πάνοπλους κουκουλοφόρους, που τους υποχρέωσαν να γονατίσουν και να παραδώσουν εισπράξεις, κινητά και όσα χρήματα είχαν οι υπάλληλοι, αναζητεί τρόπους να βοηθήσει τους βιοπαλαιστές της περιοχής με την ενίσχυση της αστυνόμευσης.

Την ίδια ώρα, βέβαια, από την ευρύτερη περιοχή της Αλμυρής, από το Κατακάλι, το Σοφικό, το Ρυτό, το Λουτράκι, τα μηνύματα για τις ληστρικές επιθέσεις που εξαπολύουν ληστές με τα καλάσνικοφ διαδέχονται το ένα το άλλο.

Επίσης, ένας επιχειρηματίας έγινε στόχος των ενόπλων με τα καλάσνικοφ, όταν ξημερώματα επέστρεφε στο σπίτι του, στις Κεχριές, έχοντας μαζί του τις εισπράξεις από το κατάστημά του.

Ωρες αγωνίας
Ιδιοκτήτες ταβέρνας στο Σοφικό και στο Ρυτό, καθώς και υπεύθυνοι δύο κλαμπ στις Κλένιες, κοντά στο Χιλιομόδι και στον Αγιο Βασίλειο, έζησαν ώρες αγωνίας αντιμέτωποι με εισβολείς, οι οποίοι ανάγκασαν τους θαμώνες να ξαπλώσουν στο πάτωμα και τους «έγδυσαν» από χρήματα, κινητά, ρολόγια και κοσμήματα...

Το θρίλερ στην παραλία της Αλμυρής, με στόχο την ψαροταβέρνα - στέκι της Μαργαρίτας Παπανδρέου, κατέγραψε το εσωτερικό κύκλωμα τηλεόρασης (απ’ όπου και οι αποκλειστικές φωτογραφίες του «Εθνους της Κυριακής») ξημερώματα Κυριακής 25 Ιουλίου.

Μόλις 700 μ. από το παραθαλάσσιο σπίτι της Μαργαρίτας, ομάδα τριών κουκουλοφόρων είχε στήσει από ενέδρα στον ιδιοκτήτη και τους εργαζόμενους της ψαροταβέρνας.

Οι πελάτες είχαν φύγει και ο ιδιοκτήτης με τον αδελφό του και δύο κατάκοπους εργαζόμενους ετοιμάζονταν να κλείσουν. Είχαν θέσει σε λειτουργία και τον συναγερμό, όταν από τον προαύλιο χώρο πρόβαλαν οι φιγούρες των τριών αγνώστων, οι οποίοι φορούσαν σκουρόχρωμα ρούχα, κουκούλες και κρατούσαν αυτόματα όπλα.

Ο αδελφός του ιδιοκτήτη, βλέποντάς τους, διέφυγε τρέχοντας προς τη θάλασσα, προκειμένου να ειδοποιήσει γρήγορα την Αστυνομία. Οι ληστές, με σπαστά ελληνικά, φώναξαν «μέσα, ρε, μέσα» και τα θύματα βρέθηκαν όμηροι της συμμορίας.

Αγρια συμμορία
Εφυγαν αρπάζοντας τις εισπράξεις και τα κινητά τηλέφωνα

Ο ένας από τους τρεις της συμμορίας έτρεμε και αυτόν φοβήθηκαν περισσότερο ο ιδιοκτήτης και οι εργαζόμενοι, που δεν είχαν περιθώριο αντίδρασης, όταν κατάλαβαν ότι με μια χαρακτηριστική κίνηση όπλισε το αυτόματο! Επεσαν κάτω, όπως τους διέταξαν οι ληστές, οι οποίοι άρπαξαν τις εισπράξεις, περισσότερα από 1.000 ευρώ, ενώ στη συνέχεια ζητούσαν επιτακτικά «κι άλλα λεφτά».

Οταν βεβαιώθηκαν ότι δεν υπήρχαν, άρχισαν να αρπάζουν τα κινητά και τα χρήματα που είχαν πάνω τους οι εργαζόμενοι. Ολα αυτά ανενόχλητοι, αφού δεν υπήρξε άμεση παρουσία της Αστυνομίας. Η Ασφάλεια έφθασε λίγα λεπτά αργότερα και έχει ήδη δρομολογήσει τις έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ληστών.

Οι εργαζόμενοι, που έχουν να αντιμετωπίσουν και τις συνέπειες της δεινής οικονομικής κρίσης δεν ζητούν τίποτε περισσότερο από μία έστω υποτυπώδη παρουσία της Αστυνομίας. Μόνο με την εμφανή αστυνόμευση και εφόσον γνωρίζουν οι επίδοξοι κουκουλοφόροι ότι υπάρχει κίνδυνος να εγκλωβιστούν, είναι δυνατόν να μετριασθούν τα κρούσματα, έως ότου οι ένοπλοι πέσουν στα χέρια της Αστυνομίας.

ΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Της ζήτησαν βοήθεια για να ιδρυθεί Τμήμα

Την ψαροταβέρνα της παραλίας της Αλμυρής που έγινε στόχος της συμμορίας με τα καλάσνικοφ προτιμά πάντα για τα γεύματά της, αλλά και για τη φιλοξενία των φίλων της, η Μαργαρίτα Παπανδρέου, αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός, όταν βρίσκεται στο σπίτι της μητέρας του.

Λάτρης της ψαροφαγίας και της μοναδικής επαφής με τη θάλασσα που προσφέρει η θέση της ψαροταβέρνας, απολαμβάνει τα γεύματά του κουβεντιάζοντας με φίλους του, τη μητέρα του και άλλους φιλοξενούμενους, όποτε βεβαίως το επιτρέπει πρόγραμμά του.

Είναι τέτοια η σχέση της Μαργαρίτας με τους ανθρώπους της ταβέρνας, που όταν για κάποιο λόγο δεν μπορούν η ίδια, η οικονόμος της ή οι φίλοι της να πάνε ως εκεί, ζητά από τους σερβιτόρους να φέρουν τα εδέσματα στο σπίτι της, που απέχει μόλις 600 με 700 μέτρα.

Από «πρώτο χέρι»
Ηταν σχεδόν ο πρώτος άνθρωπος που πληροφορήθηκε, και μάλιστα από «πρώτο χέρι», όσα είχαν διαδραματισθεί στην ψαροταβέρνα. Προβληματίστηκε, ζήτησε να μάθει αν τραυματίστηκε κανείς, τι μπορεί να είναι οι δράστες και τι πρέπει να γίνει για να περιοριστούν αυτά τα φαινόμενα. Οι επαγγελματίες της περιοχής, της ζήτησαν με κάποιον τρόπο να βοηθήσει και η ίδια για τη δημιουργία Αστυνομικού Τμήματος ώστε να αισθάνονται κάποια ασφάλεια.

Οι μόνιμοι κάτοικοι, οι παραθεριστές και οι μαγαζάτορες της Αλμυρής ζουν χρόνια τώρα με τη Μαργαρίτα Παπανδρέου, η οποία μένει εκεί σχεδόν χειμώνα - καλοκαίρι, με λίγα «διαλείμματα» στο Καστρί. «Της αρέσει πολύ και δεν αλλάζει τον τόπο μας με τίποτε», λένε οι άνθρωποι που την γνωρίζουν.

Στην περιοχή
Πολλά τα σπίτια με... ονοματεπώνυμο

Το σπίτι της Αλμυρής, όπου μένει η Μαργαρίτα, αγοράστηκε από την οικογένεια του πρωθυπουργού γύρω στο 1965. Το προτιμούσε και ο αείμνηστος Ανδρέας Παπανδρέου για να χαλαρώνει, καθώς συνδύαζε την ομορφιά του θέρετρου με την κοντινής απόστασης από την Αθήνα.

Δεν είναι όμως μόνο η οικογένεια Παπανδρέου που προτίμησε την όμορφη παραλία της Κορινθίας. Θα μπορούσε να πει κανείς ότι τις προηγούμενες δεκαετίες έτεινε να εξελιχθεί σε... παροικία του ΠΑΣΟΚ. Πολύ κοντά στο σπίτι της Μαργαρίτας διέθετε το δικό της σπίτι η οικογένεια του Μένιου Κουτσόγιωργα, ενώ και η μητέρα του βουλευτή, πρώην υπουργού Πέτρου Ευθυμίου, είχε εκεί σπίτι.

Η περιοχή της Αλμυρής είχε τραβήξει το ενδιαφέρον και άλλων διασημοτήτων.

Στο Κατακάλι, χωριό κοντά στην Αλμυρή, είχε αγοράσει σπίτι η κόρη του Ουίνστον Τσόρτσιλ, Σάρα, η οποία ύστερα από χρόνια το πούλησε σε οικογένεια Ελληνα εφοπλιστή.

Απόπειρα σε ATM
Απόβαση με φουσκωτό

Πριν από λίγα βράδια μια τουρίστρια σε ξενοδοχείο της Αλμυρής, που δεν μπορούσε λόγω ζέστης να κοιμηθεί και ενώ καθόταν στο μπαλκόνι, είδε μια επιχείρηση απόπειρας διάρρηξης του ΑΤΜ, το οποίο βρίσκεται μπροστά από το ξενοδοχείο της.

Οση ώρα οι διαρρήκτες, με μπουκάλες οξυγόνου και άλλα σύνεργα, «δούλευαν» μέσα στη νύχτα για να αρπάξουν τα λεφτά, εκείνη ενημέρωσε την Αστυνομία. Στην περίπτωση αυτή το περιπολικό έφτασε σε ελάχιστα λεπτά. Και τότε έγινε το απίστευτο.

Οι δράστες ήταν... αμφίβιοι! Είχαν φθάσει στην παραλία με φουσκωτό και με τις «εξαρτήσεις» τους είχαν κάνει απόβαση διά θαλάσσης! Μπροστά στον κίνδυνο να συλληφθούν, εγκατέλειψαν τα σύνεργα τους στο ΑΤΜ, πήδηξαν στο φουσκωτό και χάθηκαν στη θάλασσα!

ΦΡΑΝΚ ΛΑΜΠΑΡΤ
Γλίτωσε τυχαία από τους ληστές

Ακόμη και ο διάσημος ποδοσφαιριστής της Τσέλσι Φρανκ Λάμπαρντ, λίγο έλειψε να βρεθεί αντιμέτωπος (!) με ένοπλους κουκουλοφόρους, τις ημέρες που βρέθηκε ινκόγκνιτο στο Κατακάλι, καλεσμένος στον γάμο φίλου του επιχειρηματία. Οι ληστές έβαλαν στο μάτι τις εισπράξεις της ταβέρνας, στην οποία ο πατέρας του εφοπλιστή είχε κάνει τραπέζι στους καλεσμένους στον γάμο, μετά την επίσημη δεξίωση που έγινε στην έπαυλή του. Το ευτύχημα ήταν ότι την ώρα της εισβολής των ενόπλων ούτε ο διεθνής Βρετανός ποδοσφαιριστής ούτε οι άλλοι καλεσμένοι βρίσκονταν στην ταβέρνα...

ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΡΣΙΩΤΗΣ

 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357
Χριστος και παναγια !!!!!

Σε λιγο θα οπλοφορουμε κιολας !!!!!!!!!!!!!

Πως να κυκλοφορησεις ετσι στην αθηνα ?
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
sasssssssssssssssakissssssssssssssssss

Τι έγινε ρε; τέλος οι διακοπές; εσύ θα γράψεις τα φαρμακεία και τα εφημερεύοντα του Δεκαπενταύγουστου;  :s&m_3:

Δεν πειράζει...
Κάποτε θα γίνεις κι εσύ δαιμόνιος ρεπόρτερ σαν το Σόμπολο!!!  :uglystupid:

Προς το παρόν κάνε copy paste εδώ.

Αλλά ρε σύ γιατί δεν τα βάζεις σε ένα νήμα ;;;;  :idiot:

Καλό χειμώνα! Θα χεις πολύ "δουλειά"  :jerking:
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Μηνύματα
36.816
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Κυκλοφορεί αλητεία κι έτσι ε?  :2funny:
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
sasssssssssssssssakissssssssssssssssss

Τι έγινε ρε; τέλος οι διακοπές; εσύ θα γράψεις τα φαρμακεία και τα εφημερεύοντα του Δεκαπενταύγουστου;  :s&m_3:

Δεν πειράζει...
Κάποτε θα γίνεις κι εσύ δαιμόνιος ρεπόρτερ σαν το Σόμπολο!!!  :uglystupid:

Προς το παρόν κάνε copy paste εδώ.

Αλλά ρε σύ γιατί δεν τα βάζεις σε ένα νήμα ;;;;  :idiot:

Καλό χειμώνα! Θα χεις πολύ "δουλειά"  :jerking:

μπραβο! την εγραψες την μαλακια σου.. :jerking: :bounce:
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
μπραβο! την εγραψες την μαλακια σου.. :jerking: :bounce:

εσύ που ταϊζεις δυο νήματα με μαλακίες;;;;;
καλύτερος είσαι νομίζεις;

τεσπα... σε γράψανε στην ΕΣΗΕΑ τουλάχιστον;

αλήθεια γιατί δεν κάνεις δικό σου ρεπορτάζ κι απλώς ανιτγράφεις;

έτσι θα γίνεις Σόμπολος Β';;;;
 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
17
Πόντοι
16
εσύ που ταϊζεις δυο νήματα με μαλακίες;;;;;
καλύτερος είσαι νομίζεις;

τεσπα... σε γράψανε στην ΕΣΗΕΑ τουλάχιστον;

αλήθεια γιατί δεν κάνεις δικό σου ρεπορτάζ κι απλώς ανιτγράφεις;

έτσι θα γίνεις Σόμπολος Β';;;;

Να σου δώσουμε ρε μαλάκα 50 € να πας να γαμησεις, μη γαμάς όλα τα θέματα????
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
εσύ που ταϊζεις δυο νήματα με μαλακίες;;;;;
καλύτερος είσαι νομίζεις;

τεσπα... σε γράψανε στην ΕΣΗΕΑ τουλάχιστον;

αλήθεια γιατί δεν κάνεις δικό σου ρεπορτάζ κι απλώς ανιτγράφεις;

έτσι θα γίνεις Σόμπολος Β';;;;

ωχ! παλι δεν θα σου περισσευει χαρτσιλικι για τις πουτανες..  :jerking: :headbang:
κουραγιο..
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
Να σου δώσουμε ρε μαλάκα 50 € να πας να γαμησεις, μη γαμάς όλα τα θέματα????

από πότε ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ της μαλακίας "γαμεί τα θέματα";

αν θες ν' ακούς μόνο τη φωνή σου ή μόνο το δαιμόνιο ρεπόρτερ να κάθεσαι σπίτι σου!

θα σαρκάζω κάθε μαλακία σας, ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

κλάψε, χτυπήσου, διαμαρτυρήσου!!!

α, και δε γαμάω με 50 ευρά. Αυτά που γαμάω εγώ είναι 100 και πάνω...

αντε στη Φυλής που σ' αρέσει!!!!

πάρε και το σασακι να κάνει ρεπορτάζ!!!!
 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357
από πότε ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ της μαλακίας "γαμεί τα θέματα";

αν θες ν' ακούς μόνο τη φωνή σου ή μόνο το δαιμόνιο ρεπόρτερ να κάθεσαι σπίτι σου!

θα σαρκάζω κάθε μαλακία σας, ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

κλάψε, χτηπήσου, διαμαρτυρήσου!!!

α, και δε γαμάω με 50 ευρά. Αυτά που γαμάω εγώ είναι 100 και πάνω...

αντε στη Φυλής που σ' αρέσει!!!!

πάρε και το σασακι να κάνει ρεπορτάζ!!!!

ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
 

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Μηνύματα
4.437
Like
17
Πόντοι
16
από πότε ο ΣΑΡΚΑΣΜΟΣ της μαλακίας "γαμεί τα θέματα";

αν θες ν' ακούς μόνο τη φωνή σου ή μόνο το δαιμόνιο ρεπόρτερ να κάθεσαι σπίτι σου!

θα σαρκάζω κάθε μαλακία σας, ΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ!

κλάψε, χτηπήσου, διαμαρτυρήσου!!!

α, και δε γαμάω με 50 ευρά. Αυτά που γαμάω εγώ είναι 100 και πάνω...

αντε στη Φυλής που σ' αρέσει!!!!

Προσβλήθηκες που σου είπα να γαμήσεις ε;

Εντάξει, ξέρουμε ότι μόνο τον παίρνεις...

θα σου δώσουμε 100αρικο να πληρώσεις το γαμιά σου αφου δεν βρίσκεις πιο φτηνους.

μην κλαις  :-*
 

pornopapos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2009
Μηνύματα
42.180
Like
33
Πόντοι
366
ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αυτά είναι για τους υποκριτές! τάλεγε κι ο Κωστάκης!!!!

οι υψομετρικές διαφορές εδώ μέσα είναι εμφανείς. όποιος δε θέλει να τις δει θα σκοντάψει.

τα λιμά μπορεί να γίνουν κάτι παραπάνω, μόνο αν συνειδητοποιήσουν τη θέση τους...
 

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Μηνύματα
11.111
Κριτικές
10
Like
1.492
Πόντοι
2.357
αυτά είναι για τους υποκριτές! τάλεγε κι ο Κωστάκης!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

οι υψομετρικές διαφορές εδώ μέσα είναι εμφανείς. όποιος δε θέλει να τις δει θα σκοντάψει.

τα λιμά μπορεί να γίνουν κάτι παραπάνω, μόνο αν συνειδητοποιήσουν τη θέση τους...

Κανε και μια μεταφραση τωρα αν θες στα κοκκινα και πες τι εννοεις με αυτα ......
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom