[URL unfurl="true"]http://troktiko.blogspot.com/2009/12/blog-post_80.html[/url]
Και τους πληρώνουμε κιόλας τους κωλογερμανούς
Και τους πληρώνουμε κιόλας τους κωλογερμανούς
Sasaki γίγαντα τις γιορτές έχει πολύ υλικό...
αυτος δεν ειναι εγκληματιας ρε παιχτη,αλλα τελειωμενος μαλακας..
Πρόκειται για έναν άνδρα 41 ετών, στα ίχνη του οποίου έφτασαν οι άνδρες Λιμενικοί του Πειραιά μετά την «αποκρυπτογράφηση» των στοιχείων της τηλεφωνικής κλήσης. Όπως προέκυψε, ο δράστης είχε κάνει το τηλεφώνημα-φάρσα από το σπίτι του, στην περιοχή της Αθήνας. Εκεί συνελήφθη τα μεσάνυχτα.
Κακως..
Πολυ κακως
Το καταδικαστεο ειναι η αυτοδικια στην περιπτωση και οχι η παρολιγο κλοπη
Τα "ξεστρατισμενα" παιδια που αναγκαζονται να ληστευουν για τα προς το ζην,πρεπει
να τα "δερνει" μονο η αστυνομια,ουχι το θυμα,το οποιο πρεπει να παραδιδει τα ζητουμενα,απο
τους κλεφτες,ησυχα ησυχα και χωρις μανουρες....
Ακους εκει τα γρονθοκοπησε!!!! μα σε τι κοσμο ζουμε;;;;;;
τα ιδια λετε..Και που ξέρεις ρε φίλε ότι προκειται για " φτωχούς" που δεν έχουν να φάνε....... Για μένα , καλά τους έκανε και τους έδειρε !!! Για να μάθουν να μην το ξανακάνουν !!
Αν ήταν ο καθένας μας που δεν έχει χρήματα , να κάνει ληστεία για να επιβιώσει , τότε ...........γ@μησε τα !!
Υ.Γ. Δεν έχω κανέναν λόγο προσωπικής αντιπαράθεσης !!
για ξαναδιαβασετο καλαΚαι που ξέρεις ρε φίλε ότι προκειται για " φτωχούς" που δεν έχουν να φάνε....... Για μένα , καλά τους έκανε και τους έδειρε !!! Για να μάθουν να μην το ξανακάνουν !!
Αν ήταν ο καθένας μας που δεν έχει χρήματα , να κάνει ληστεία για να επιβιώσει , τότε ...........γ@μησε τα !!
Υ.Γ. Δεν έχω κανέναν λόγο προσωπικής αντιπαράθεσης !!
κι εδω..!!γελοιε μαλακα ελα στον λαο σου & μην ταλαιπωρεις τα υπολοιπα θρεντς..
κριμα..στο κεφαλι επρεπε να του την αναψει..Ένας εκ των ληστών πυροβόλησε εναντίον του αστυνομικού, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει στο πόδι.
κριμα..στο κεφαλι επρεπε να του την αναψει..
κλαψε παρακατω..Ωραιος ανθρωπιστης εισαι
Αυτος δεν ειναι ανθρωπος;
κλαψε παρακατω..
Επαναλαμβανεσαι σε σημειο εκνευριστικο με αυτα τα "κλαψε" και "κλαψε"
Νταξ,επειδη ειμαι και γαμω τα παιδια και δεν θελω να σε στεναχωρησω,θα παω
"παρακατω" και οχι εδωσακατω
Οτι ευχεται ο καθεις λαμβανει,κυριολεκτικως και μεταφορικως...
Παω τωρα