Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Ένοπλες ληστείες σε Νέο Κόσμο και Άνω Ιλίσια

Στο στόχαστρο ληστών, με το καλημέρα σας, δύο υποκαταστήματα της Αγροτικής Τράπεζας σε Νέο Κόσμο και Άνω Ιλίσια.
Νωρίς νωρίς το πρωί, δύο άνδρες εισέβαλαν στην Αγροτική Τράπεζα που βρίσκεται επί της οδού Ν.Φραντζή 32, στον Νέο Κόσμο και με την απειλή όπλου ακινητοποίησαν πελάτες και υπαλλήλους, άρπαξαν άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό από τα ταμεία και διέφυγαν ανενόχλητοι.
Στις 8:24 το πρωί, άλλο ένα υποκατάστημα της Αγροτικής μπήκε στο στόχαστρο ληστών. Πρόκειται για την τράπεζα που βρίσκεται στην οδό Μούσκου 12, στα Άνω Ιλίσια. Οι δράστες ήταν και πάλι δύο και, αφού άρπαξαν τα χρήματα, τράπηκαν σε φυγή.

 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Xρυσές δουλειές για κακοποιούς

Την… τύχη τους έκαναν άγνωστοι, οι οποίοι διέρρηξαν την οικία 52χρονης στην Έδεσσα κι ενώ αυτή απουσίαζε.
Συγκεκριμένα, οι δράστες παραβίασαν την κεντρική πόρτα του σπιτιού της και εισήλθαν σε αυτό. Αφαίρεσαν κοσμήματα συνολικής αξίας 650.000 ευρώ, 151 χρυσές λίρες Αγγλίας και 1.400 ευρώ, σύμφωνα με δήλωσή της.
Η διάρρηξη σημειώθηκε το διάστημα 16 με 19 Δεκεμβρίου.

 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Πήγαν με βαριοπούλες και τρυπάνια για διάρρηξη, αλλά πήραν μόνο... απορρυπαντικά!

Αγνωστοι διαρρήκτες που, όπως εκτιμά η αστυνομία, είναι επαγγελματίες στο είδος τους, πήγαν στην υπηρεσία ΚΤΕΟ της Πάτρας και ετοιμάζονταν για μεγάλες δουλειές. Οι δράστες ανέβηκαν σε κολόνα της ΔΕΗ, έθεσαν εκτός λειτουργίας το συναγερμό του κτιρίου και ύστερα προχώρησαν στο εσωτερικό ανοίγοντας τις πόρτες με τρυπάνια και βαριοπούλες. Με τον ίδιο εξοπλισμό άνοιξαν και το χρηματοκιβώτιο στο γραφείο του διευθυντή, αλλά αντί για χρήματα βρήκαν μέσα σύνεργα καθαρισμού!
Οι υπάλληλοι της υπηρεσίας το επόμενο πρωί έκπληκτοι βρήκαν τα πάντα ανοιχτά, αλλά ηρέμησαν, όταν ανακάλυψαν πως οι διαρρήκτες τελικά δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν τα χρήματα, που τα είχαν κρύψει σε ασφαλές σημείο.

 

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Μηνύματα
8.672
Like
86
Πόντοι
66
Νεκρός βρέθηκε τις πρωινές ώρες σήμερα ο 63χρονος Κώστας Καρέλιας μεγαλομέτοχος της γνωστής ομώνυμης καπνοβιομηχανίας.
Το πτώμα του βρέθηκε να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή της Μαρίνας Καλαμάτας, όπου ήταν ελλιμενισμένη η θαλαμηγός του «Ιωάννα».
Ο Κώστας Καρέλιας κατείχε τη θέση του αντιπροέδρου της εταιρείας, η οποία εδρεύει στην Καλαμάτα.
Όπως έγινε γνωστό, το πτώμα του ανακαλύφθηκε από εργάτες της μαρίνας, οι οποίοι ειδοποίησαν το τοπικό Λιμεναρχείο, και στη συνέχεια μεταφέρθηκε για νεκροψία-νεκροτομή.
Με στοιχεία Μαΐου 2009 ο εκλιπών ήταν κάτοχος του 42,62% του μετοχικού κεφαλαίου της Καρέλιας, κατείχε δηλαδή 1.176.280 κοινές μετά ψήφου μετοχές.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6

Τον σκότωσαν και τον έριξαν στον υπόνομο

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 24 Δεκεμβρίου 2009, 11:41

Απίστευτο έγκλημα στην Καλλονή της Λέσβου. Τα ξημερώματα της Τετάρτης ένας 58χρονος, ιδιοκτήτης μπαρ στην περιοχή Πλατανέλι, πυροβόλησε και σκότωσε έναν 39χρονο θαμώνα και συντοπίτη του και στη συνέχεια με τη βοήθεια τριών γυναικών και ενός ακόμη φίλου του πέταξαν το πτώμα στον υπόνομο!

Όλα ξεκίνησαν όταν το θύμα που διασκέδαζε στο μαγαζί του δράστη, o οποίος είναι και μέλος της εθνοφυλακής, ζήτησε να τον συνοδεύσει σπίτι του μία από τις εργαζόμενες στο μπαρ.

Τυφλωμένος από τον θυμό και την ζήλια, ο 58χρονος ζήτησε από τον Νίκο Καραμανώλη να τον ακολουθήσει έξω από το μαγαζί.

Εκεί, τον πυροβόλησε εν ψυχρώ με το G3 που είχε νόμιμα στην κατοχή του (ως μέλος της εθνοφυλακής). Όταν συνειδητοποίησε ότι το θύμα έχει ξεψυχήσει, με τη βοήθεια των τριών αλλοδαπών κοριτσιών που εργάζονταν στο μπαρ του και ενός ακόμη φίλου του, 40 ετών, μετέφεραν το πτώμα στο πίσω μέρος του καταστήματος και το έριξαν σε παρακείμενο βόθρο.

Έξι ώρες μετά το έγκλημα, ο 58χρονος και οι τρεις υπάλληλοί του συνελήφθησαν. Από την προανάκριση προέκυψε η εμπλοκή και του 40χρονου, ο οποίος επίσης συνελήφθη τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα.

Και οι πέντε αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Στο μεταξύ, το πτώμα του άτυχου Νίκου Καραμανώλη μεταφέρθηκε για νεκροψία - νεκροτομή στο Νοσοκομείο της Μυτιλήνης.



εσεις που πατε στα κουριτσια το νου σας..
 

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Μηνύματα
14.896
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Με τον παπαρα που κυκλοφορα με ενα τζιπ και πυροβολαει στο ξεκαρφωτο εχουμε καμια εξελιξη?? :jerking:
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Παλιός  γνώριμος των αστυνομικών αρχών  ήταν ο ένας από τους δύο  ένοπλους που λήστεψαν το πρωί  της Τετάρτης το υποκατάστημα της Αγροτικής τράπεζας στο Κομπότι Άρτας. Ήταν ο ίδιος άνθρωπος που είχε ρεζιλέψει τον ελληνικό στρατό στις 24 Ιανουαρίου 2006, όταν κατάφερε να μπει στο στρατόπεδο του 575 Τάγματος Πεζοναυτών και να κλέψει ένα… «Χάμερ» με το οποίο έκανε βόλτες στις χιονισμένες περιοχές της Εύβοιας!

Ο 35χρονος Νίκος Μπούτσικας μαζί με τον 52χρονο συνεργό του έφτασαν στην τράπεζα λίγο πριν από τις 11 το πρωί. Πυροβόλησαν μια φορά για εκφοβισμό και απαίτησαν τα χρήματα από τον ταμία. Άρπαξαν 20.000 ευρώ και προσπάθησαν να διαφύγουν με αυτοκίνητο μάρκας BMW . Σε απόσταση λίγων χιλιομέτρων έκρυψαν την λεία τους, ενώ πέταξαν σε ένα ποτάμι τα ρούχα και το όπλο που έκαναν την ληστεία.

Όμως, οι  αστυνομικοί κατάφεραν να τους  εντοπίσουν και να τους συλλάβουν  μετά από άγρια καταδίωξη, σε έναν παράδρομο της εθνικής οδού στην Συκούλα Άρτας. Στο τμήμα όπου οδηγήθηκαν, αποκαλύφθηκε η ταυτότητα του 35χρονου, που είχε αποφυλακιστεί στις 28 του περασμένου Αυγούστου, αφού εξέτισε ποινή φυλάκισης τριών ετών για την κλοπή του «Χάμερ».

Παρά τις  έρευνες των αστυνομικών, αλλά δεν έχουν βρεθεί ακόμα τα χρήματα της τράπεζας. Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο Μπούτσικας είναι ύποπτος και για ακόμα μια ληστεία που έγινε πρόσφατα στον Μύτικα Πρέβεζας.


αυτος πρεπει να ειναι φαν του Παλαιοκωστα.. :2funny:
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Προσοχή στο "σιρόπι του βιασμού"

Ένα από τα πλέον εφιαλτικά σενάρια κατακόρυφης αύξησης βιασμών με δράστες χωρίς... πρόσωπο απέτρεψε η κατάσχεση μίας τεράστιας παρτίδας της επικίνδυνης ναρκωτικής ουσίας GHB στη Θεσσαλονίκη. Αστυνομικοί της Ασφάλειας κατέσχεσαν πάνω από δυόμισι...



...κιλά του συγκεκριμένου ναρκωτικού, που είναι γνωστό και ως το «σιρόπι του βιασμού»!

Κανείς δεν μπορεί να φανταστεί τις ολέθριες συνέπειες από την ενδεχόμενη διακίνηση των 2.561 γραμμαρίων της ναρκωτικής ουσίας που βρέθηκε στην κατοχή 23χρονου, ο οποίος συνελήφθη στην περιοχή Χαριλάου. Ένα είναι σίγουρο: ότι το «σιρόπι του βιασμού» χτύπησε μετά το εξωτερικό, και την πόρτα της χώρας μας.

Σπανιότερα σε μορφή σκόνης και περισσότερο ως υγρό, το ναρκωτικό χρησιμοποιείται σε ορισμένες χώρες για την παρασκευή φαρμάκων. Η επίδρασή του στον ανθρώπινο οργανισμό όμως είναι τέτοια που η χρήση του έχει συνδυαστεί με σεξουαλικές επιθέσεις, κατά τις οποίες τα θύματα δεν μπορούσαν ούτε καν να θυμηθούν τα γεγονότα που συνέβησαν όσο ήταν υπό την επήρειά του!

Στο εξωτερικό έχουν καταγραφεί περιστατικά αποπλάνησης και βιασμού κυρίως νεαρών κοριτσιών με τη χρήση αυτής της ουσίας και για το λόγο αυτό το GHB έγινε γνωστό και ως «σιρόπι του βιασμού». Μία και μόνο σταγόνα αρκεί για να κάμψει την οποιαδήποτε αντίδραση του θύματος, επιφέροντας απώλεια συνείδησης.

Ακόμη πιο ανησυχητικό είναι το γεγονός πως η τιμή του ναρκωτικού το κάνει προσιτό σε όλες τις οικονομικές τάξεις, καθώς η αγορά του ενός γραμμάριου GHB δεν ξεπερνά συνήθως τα 10 ευρώ!

Η δράση του επικίνδυνου ναρκωτικού ξεκινά δέκα με είκοσι λεπτά μετά τη χρήση του και διαρκεί έως και τέσσερις ώρες, ανάλογα με τη δόση. Μπορεί σε χαμηλές δόσεις να φέρνει χαλάρωση, να διώχνει το άγχος και να έχει εντοπιστεί σε ορισμένα παράνομα παρασκευάσματα αδυνατίσματος, ωστόσο η χρήση της ουσίας είναι κάτι παραπάνω από επικίνδυνη και συνδέεται με δεκάδες θανάτους.

Το GHB δημιουργεί έντονη ζαλάδα, υπνηλία, τάση προς εμετό, σύγχυση και μειωμένη αίσθηση των αντανακλαστικών, ενώ η συνεχής χρήση του μειώνει σταδιακά τους καρδιακούς παλμούς και την αναπνοή σε επίπεδα που μπορεί να προκληθεί ακόμη και θάνατος.

Το GHB αποβάλλεται γρήγορα από τον οργανισμό και γι' αυτό κι είναι δύσκολο να διαγνωστεί η χρήση του με εξετάσεις αίματος και να διαπιστωθεί αν αποτελεί αιτία θανάτου.

Είναι άοσμο, άχρωμο και άγευστο.

Μπερδεύει τη συνείδηση και παραλύει μερικώς, ώστε το θέμα να μην θυμάται τίποτα το πρωί!

Το φοβερό είναι ότι μετά από 6 ώρες το αφομοιώνει το αίμα και οι κοπέλες που πάνε το αίμα στους ιατροδικαστές δε μπορούν να αποδείξουν ότι βιάστηκαν.

Πρώτη σύλληψη
Συνελήφθη 23χρονος στη Θεσσαλονίκη, στην περιοχή Χαριλάου, ο οποίος είχε στην κατοχή του 2,5 κιλά από το επικίνδυνο ναρκωτικό GHB, γνωστό και ως "σιρόπι βιασμού". Ωστόσο δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό αν κατάφερε να διοχετεύσει ποσότητα του GHB στην αγορά.
Το GHB είναι μια άκρως επικίνδυνη ναρκωτική ουσία. Μια και μόνο σταγόνα αρκεί για να παραλύσει το θύμα. Η παραλυσία μπορεί να διαρκέσει μέχρι και πέντε ώρες. Το GHB χρησιμοποιείται κυρίως από βιαστές με σκοπό να κάμψουν οποιαδήποτε αντίδραση από το θύμα, γιατί εκτός από παραλυσία προκαλεί και απώλεια συνείδησης απίστευτο της υπόθεσης; Του ήρθε απ' έξω κανονικά αφού το παρήγγειλε από διαδίκτυο και απεστάλει μέσω ΕΛΤΑ!! Έρχεται σε στερεά μορφή και διαλύεται με νερό.1 μόλις γραμμάριο φτάνει για να επιτευχθεί ο αηδιαστικός σκοπός του και ο κατηγορούμενος πήρε 2,5 κιλά!

Καλό είναι να προσέχουμε λίγο στα ποτά που πίνουμε έξω...


 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009, 09:57

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε αργά χθες το βράδυ ένας 31χρονος Θεσσαλονικιός. Ήταν 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όταν ενώ περπατούσε στο κέντρο της πόλης τρεις άγνωστοι τον πλησίασαν και, αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν τα χρήματα που είχε πάνω του και δύο κάρτες τραπεζικών συναλλαγών και διέφυγαν τρέχοντας.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα σε όλο του το σώμα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών παραμένουν άκαρπες.


 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
ύο οι δολοφόνοι του ταξιτζή;

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009, 09:14

Στο σενάριο να ήταν δύο τελικά οι δράστες της στυγερής δολοφονίας του 32χρονου οδηγού ταξί τα ξημερώματα των Χριστουγέννων στη Θεσσαλονίκη, συγκλίνουν οι αστυνομικές Αρχές.

Ο ένας από τους δράστες φέρεται να τύλιξε γύρω από το λαιμό του οδηγού ένα κασκόλ με τα διακριτικά ομάδας της Θεσσαλονίκης προκειμένου να τον ακινητοποιήσει –με απώτερο σκοπό πιθανόν τη ληστεία- και όταν το θύμα προσπάθησε να αντιδράσει πατώντας την κόρνα του αυτοκινήτου, ο δεύτερος τον μαχαίρωσε έξι φορές στο λαιμό.

Σε κοντινή απόσταση από το σημείο όπου βρέθηκε το ταξί με τον νεκρό οδηγό βρισκόταν φυλάκιο ιδιωτική κλινικής, το οποίο όμως εκείνη την ώρα ήταν άδειο.

Η κηδεία του άτυχου 32χρονου θα γίνει σήμερα και οι συνάδελφοί του, σε ένδειξη πένθους και διαμαρτυρίας για τη στυγερή δολοφονία του θα ακινητοποιήσουν τα ταξί τους από τις 6:00 το πρωί μέχρι τις 14:00 το μεσημέρι, προκειμένου να παραστούν στην κηδεία του.


 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Χριστουγεννιάτικος μποναμάς… 6.800 ευρώ

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009, 03:32

Ένοπλη ληστεία σημειώθηκε- λίγο πριν το κλείσιμο- σε κατάστημα ενδυμάτων, το οποίο βρίσκεται επί της οδού Στρ. Καραϊσκάκη 101, στην περιοχή του Χαϊδαρίου.

Δράστης με την απειλή όπλου, ακινητοποίησε τον ιδιοκτήτη του καταστήματος, άρπαξε 2 φακέλους, οι οποίοι περιείχαν συνολικά το χρηματικό ποσό των 6.796 ευρώ και στη συνέχεια διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.

Πλέον, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του ληστή.

 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Μηνύματα
129.587
Κριτικές
475
Like
497
Πόντοι
4.906
Τον χτύπησαν και τον λήστεψαν

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 26 Δεκεμβρίου 2009, 09:57

Στο στόχαστρο ληστών μπήκε αργά χθες το βράδυ ένας 31χρονος Θεσσαλονικιός. Ήταν 20 λεπτά πριν από τα μεσάνυχτα, όταν ενώ περπατούσε στο κέντρο της πόλης τρεις άγνωστοι τον πλησίασαν και, αφού τον χτύπησαν, άρπαξαν τα χρήματα που είχε πάνω του και δύο κάρτες τραπεζικών συναλλαγών και διέφυγαν τρέχοντας.

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται με τραύματα σε όλο του το σώμα. Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών παραμένουν άκαρπες.


σασακη λες να ταν κανα γνωστο μελος του σαιτ που γυριζε απο μπουρδελοτσαρκα; :think: :2funny: :2funny:



αντε χρονια πολλα....και περαστικα στο παλικαρι...αν ειναι μελος να γραψει ποστ να τον επισκεφτουμε ομαδικα...και να δηλωσουμε την συμπαρασταση μας
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
να συμβαλουμε και οικονομικα να παει οταν αναρωσει  :knockinb: για ανυψωση ηθικου..!
 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Δολοφόνησαν τον πορτιέρη

Στυγερή δολοφονία σε μπαρ της Λαμίας. Στις 4 τα ξημερώματα ο 23χρονος πορτιέρης μπαρ, που βρίσκεται στην οδό Αγνώστου Στρατιώτη 1, έπεφτε νεκρός από τις μαχαιριές τεσσάρων ομοεθνών του, στους οποίους προηγουμένως είχε απαγορεύσει την είσοδο στο νυχτερινό κέντρο.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Αλβανοί ήταν σε κατάσταση μέθης, γεγονός που οδήγησε τον άτυχο 23χρονο στο να τους διώξει από το μαγαζί.

Οι δράστες έφυγαν και λίγο αργότερα επέστρεψαν στο μπαρ, ζητώντας εξηγήσεις από το θύμα.
Πάνω στον καυγά, τον μαχαίρωσαν.

Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, όπου ξεψύχησε λίγο αργότερα, ενώ οι δράστες διαφεύγουν την σύλληψη.

 

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Μηνύματα
8.493
Like
30
Πόντοι
66
Συμπλοκή Φιλιππινέζων με δύο τραυματίες

Με λοστούς και μαχαίρια αλληλοχτυπήθηκαν τέσσερις Φιλιππινέζοι το Σάββατο το πρωί, στους Αμπελόκηπους.

Η συμπλοκή σημειώθηκε, για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους, στη συμβολή των οδών Ήλιδος και Δασκαλάκη, λίγο μετά τις 10:30.

Οι τρεις από τους εμπλεκόμενους στο περιστατικό προσήχθησαν στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων, ενώ δύο από αυτούς χρειάστηκε να μεταφερθούν στο Νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», προκειμένου να τους παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom