Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

• Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
εσυ ρουφιανεψες τον λοπεζ κ τον πρασινισαν?

κακο πραγμα η ρουφιανια

πολυ κακο
Δεν ρουφιανεψα κανεναν ουτε κι εστειλα πμ σε κανεναν
Αν ρωτησεις κανεναν μοντ θα στο επιβεβαιωσει

Απλα η ανοχη τελειωσε

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Εχω απιστευτα νευρα γιατι εκτος του οτι μου ρημαξαν το σπιτι
Δεν εχω δουλεια για να αναπληρωσω τα οσα μου εκλεψαν και εκτος αυτου μου καταστρεψαν και το κεφαλαιο εργασιας μου ....
Επεισης εχασα τον υπνο μου και σαν να μην φτανει ολο αυτο, αναγκαζομαι πλεον να αφηνω την μητερα μου αλλου, γιατι δεν μπορει να χειριστει τον συναγερμο.....

ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΜΕ ΣΚΟΤΩΝΑΝ ΠΑΡΑ ΑΥΤΟ....
To οτι ειναι αυτονοητο, οτι ΔΕΝ αφηνουμε μεγαλα ποσά στο σπιτι (υπαρχουν τραπεζες και θυριδες γι αυτες τις δουλειες) δεν το ειχες σκεφτει καν ε?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
To οτι ειναι αυτονοητο, οτι ΔΕΝ αφηνουμε μεγαλα ποσά στο σπιτι (υπαρχουν τραπεζες και θυριδες γι αυτες τις δουλειες) δεν το ειχες σκεφτει καν ε?
ειχε φοβηθει μην του τα φανε οι αριστεροι ρε τυπε :S
δικε μου ευχαριστημενος με το αποτελεσμα?δεν εχεις παραπονο ε

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Βγήκαν μαχαίρια στο κέντρο της Αθήνας

Λίγο έλειψε να σφάξει δυο ανθρώπους για λίγα χρήματα και ένα κινητό τηλέφωνο ένας μετανάστης

Όλα έγιναν λίγο πριν τα μεσάνυχτα στην οδό Βερανζέρου στο κέντρο της Αθήνας. Ένας άνδρας αραβικής καταγωγής με ένα μαχαίρι στο χέρι επιτέθηκε εναντίον δυο Αφγανών μεταναστών. Στόχος του ήταν τα χρήματα των δυο ανδρών.

Όταν εκείνοι προσπάθησαν να αντιδράσουν δεν δίστασε να χτύπησε με το μαχαίρι τον έναν στην κοιλιά και τον άλλο στο χέρι.

Κατάφερε να τους αρπάξει όσα χρήματα είχαν πάνω τους αλλά και ένα κινητό. Ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει όμως κοντά υπήρχαν αστυνομικοί που τον εντόπισαν και λίγα λεπτά αργότερα του πέρασαν χειροπέδες.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Δεν ρουφιανεψα κανεναν ουτε κι εστειλα πμ σε κανεναν
Αν ρωτησεις κανεναν μοντ θα στο επιβεβαιωσει

Απλα η ανοχη τελειωσε

κανε ορεξη. ακομα δεν ειδες τιποτα. ηλιθιε.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
Η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως. Δεν πιστευω οτι ειναι ανικανοι το κρατος και η πολιτεια γενικοτερα, απλα το κανουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ και αφηνουν ανεξελεγκτη την εγκληματικοτητα ωστε με αυτο τον τροπο να συνετισουν  τον Ελληνικο λαο να μην αντιδρα. Και να φοβαται επισης. Αλλωστε εχουν ανοιξει οι δουλειες. Πορτες ασφαλειας, παραθυρα, συναγερμοι, συστηματα ασφαλειας, security κτλ. Ειναι πολλα τα λεφτα και η βιομηχανια του κερδους... Με αυτο τον τροπο μας εχουν στο χερι. Μας εξαθλιωνουν και μας εξοντωνουν με υπουλο και δολιο τροπο. Οικονομικα και βιολογικα. Σιγα - σιγα...

Επισκέπτης
Η κατασταση εχει ξεφυγει τελειως. Δεν πιστευω οτι ειναι ανικανοι το κρατος και η πολιτεια γενικοτερα, απλα το κανουν ΕΠΙΤΗΔΕΣ και αφηνουν ανεξελεγκτη την εγκληματικοτητα ωστε με αυτο τον τροπο να συνετισουν  τον Ελληνικο λαο να μην αντιδρα. Και να φοβαται επισης. Αλλωστε εχουν ανοιξει οι δουλειες. Πορτες ασφαλειας, παραθυρα, συναγερμοι, συστηματα ασφαλειας, security κτλ. Ειναι πολλα τα λεφτα και η βιομηχανια του κερδους... Με αυτο τον τροπο μας εχουν στο χερι. Μας εξαθλιωνουν και μας εξοντωνουν με υπουλο και δολιο τροπο. Οικονομικα και βιολογικα. Σιγα - σιγα...

τύπε σύντομα θα ανοίξει κι άλλη αγορά .......
Revolver_jpgB50C2005-E3B1-4586-A72291DEE857F69F_jpgLarger.jpg

CIM

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2005
Like
30
Πόντοι
66
Έγκλημα στου Ρέντη με θύμα 37χρονο

Βρέθηκε μαχαιρωμένος σε πάροδο της Λ.Κηφισού και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο όπου και εξέπνευσε.

Με τραύματα από μαχαίρι μεταφέρθηκε στις 6 το πρωί στο νοσοκομείο ένας 37χρονος που εντοπίστηκε σε πάροδο της Κηφισού 96, στον Αγ. Ιωάννη Ρέντη.

Πρόκειται για έναν υπάλληλο σεκιούριτι, σε τεχνική εταιρεία τράπεζας, ο οποίος μετά τη μεταφορά του στο Τζάνειο, άφησε την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ενδεχομένως ο 37χρονος να αντιλήφθηκε κάποια διάρρηξη και να προσπάθησε να την αποτρέψει.

Την προανάκριση έχει αναλάβει η Ασφάλεια Αττικής.

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Καλα κρασια......

Οπως βρηκαν τους κλεφτες στην ομονοια με την τσαντα μου, πριν 4 ετη και τους διαρρηκτες στο σπιτι μου, καθως και του ποδηλατου μου, ετσι ακριβως θα βρουν και τους δολοφονους του ατυχου παλικαριου ......
Για να μην πω γιαυτους που με ειχαν απειλησει με μαχαιρι καποτε πριν πολλα χρονια ......

Οι μπατσοι ειναι μεγαλα κοθωνια, λες και αποφοιτησαν απο την μεγαλη των μπατσων σχολη .....

Μονο απο τυχη μπορει να πιασουν καποιον, οπως αυτους της 17Ν, που επρεπε να σκασει η βομβα στα χερια του Ξηρου, για τους πιασουν και πολυ αμφιβαλω αν τους επιασαν κι ολους.....

Επιβαλεται οπλοφορια και οπλοχρησια πλεον !!!!!

Διαφορετικα δεν αξιζει να δουλευεις και να στερησαι οτιδηποτε, για να στα κλεβουν αλλοι

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Καλα κρασια......

Οπως βρηκαν τους κλεφτες στην ομονοια με την τσαντα μου, πριν 4 ετη και τους διαρρηκτες στο σπιτι μου, καθως και του ποδηλατου μου, ετσι ακριβως θα βρουν και τους δολοφονους του ατυχου παλικαριου ......
Για να μην πω γιαυτους που με ειχαν απειλησει με μαχαιρι καποτε πριν πολλα χρονια ......

Οι μπατσοι ειναι μεγαλα κοθωνια, λες και αποφοιτησαν απο την μεγαλη των μπατσων σχολη .....

Μονο απο τυχη μπορει να πιασουν καποιον, οπως αυτους της 17Ν, που επρεπε να σκασει η βομβα στα χερια του Ξηρου, για τους πιασουν και πολυ αμφιβαλω αν τους επιασαν κι ολους.....

για πες τυπε?τι ειχε συμβει?τσαμπουκας σε μπουζουκαδικο της παραλιακης?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom