Νέα

Αστυνομικό Δελτίο - Αύξηση Εγκληματικότητας...

  • Μέλος που άνοιξε το νήμα psaxnw(1)
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Τραγικό τέλος είχε χθες ένας επίδοξος ληστής στο Κιάτο. Πρόκειται για έναν 24χρονο, ο οποίος χθες το βράδυ έχασε τη ζωή του, την ώρα που επιχειρούσε να διαρρήξει ένα εργοστάσιο επεξεργασίας αλουμινίου, στη θέση Αρκούδα, στο Κιάτο.
Σύμφωνα με πληροφορίες της αστυνομίας, ο 24χρονος μπήκε στο προαύλιο του εργοστασίου, όταν αυτό δεν βρισκόταν σε λειτουργία.
Αρχικά, διέρρηξε παρακείμενη αποθήκη και στη συνέχεια, σπάζοντας τον υαλοπίνακα της κεντρικής εισόδου του εργοστασίου, προσπάθησε να μπει μέσα από ένα μικρό μεσοδιάστημα σιδερένιων κιγκλιδωμάτων.
Όμως, για κακή του τύχη, το σώμα του εγκλωβίστηκε ανάμεσα στα κιγκλιδώματα, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να χάσει τη ζωή του, πιθανόν από ασφυξία, σύμφωνα με μακροσκοπική εξέταση που ενήργησε ο ιατροδικαστής.
Για το περιστατικό, προανάκριση διενεργεί το αστυνομικό τμήμα Κιάτου.

Λες nacho?  :think:

Να συμπληρώσω ότι ο άτυχος διαρρήκτης ΔΕΝ ήταν αλοδαπός αλλά Έλληνας και μάλιστα ντόπιος!
Αυτά για να μην αρχίσουν τα δικά τους οι γνωστοί Ελληναράδες.
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Διάρρηξη σε κατάστημα κινητής τηλεφωνίας σημειώθηκε τα ξημερώματα. Συγκεκριμένα, δύο άτομα εισέβαλαν στο κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της λεωφόρου Μεσογείων 8-12, στην Αγία Παρασκευή, και αφαίρεσαν 40 κινητά τηλέφωνα.
Η αστυνομία διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
19χρονος συνελήφθη από τους αστυνομικούς, στο πλαίσιο της διαδικασίας του αυτοφώρου, στις 3:30 τα ξημερώματα, αφού νωρίτερα είχε αφαιρέσει κινητά τηλέφωνα και χρήματα από δύο συνομηλίκους του!

 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Θύμα ληστείας έπεσε ένας αλλοδαπός delivery boy, χθες τα μεσάνυχτα, στην περιοχή του Ψυχικού.
Δύο άγνωστοι με την απειλή βίας ακινητοποίησαν τον νεαρό και του απέσπασαν 100 ευρώ που είχε μαζί του και ένα κινητό τηλέφωνο.



Τις πιτσες δεν τις πηρανε? :2funny:
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
ρε τον μουστακαλη..

Πέντε χιλιάδες ευρώ ήταν η λεία ληστείας που έγινε σήμερα νωρίς το πρωί, στο κατάστημα της Πανελλήνιας Τράπεζας της περιοχής Σολάρι της Κέρκυρας.
Ο δράστης της ληστείας εισήλθε στο κατάστημα λίγη ώρα μετά την έναρξη της βάρδιας και με την απειλή μαχαιριού απέσπασε όσα χρήματα υπήρχαν εκείνη την ώρα στα ταμεία.
Σύμφωνα με τις περιγραφές που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία, ο δράστης είναι ψηλός φορούσε γυαλιά και είχε μουστάκι.
Η Αστυνομία εκτιμά ότι η σύλληψη του δράστη είναι θέμα χρόνου.

Πηγή: corfupress.com
 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Στόχος ληστών έγιναν χθες τρία καταστήματα της Pizza Hut σε Κηφισιά, Ηράκλειο και Άνοιξη. Συγκεκριμένα, ένας άγνωστος εισέβαλε στο εστιατόριο της γνωστής αλυσίδας, που βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισίας 373, στην Κηφισιά και με την απειλή όπλου αφαίρεσε το ποσό των 1.000 ευρώ από το ταμείο.
Λίγο αργότερα, επίσης, ένας κακοποιός ακινητοποίησε τους υπαλλήλους του καταστήματος, το οποίο βρίσκεται στη συμβολή της Λεωφόρου Ηρακλείου με την οδό Δρυάδων, άρπαξε το ποσό των 1.600 ευρώ και εν συνεχεία διέφυγε πεζός.
Το τρίτο κατάστημα που λήστεψαν βρίσκεται στη Λεωφόρο Μαραθώνος 44, στην Άνοιξη, απ ' όπου ο άγνωστος δράστης αφαίρεσε το ποσό των 1.200 ευρώ.

 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Την αυτεπάγγελτη παρέμβαση του εισαγγελέα ζητά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Τυχερού, για τα όσα συμβαίνουν τελευταία στο δήμο και συζητήθηκαν στο δημοτικό συμβούλιο της Δευτέρας.
Σύμφωνα με τις καταγγελίες 193.000 ευρώ έχουν κάνει «φτερά» από τα ταμεία του Δήμου!

 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
οι τιμιοι αλβανοι..

Μεγάλη επιτυχία των αστυνομικών της Δίωξης Ναρκωτικών χθες. Συνέλαβαν εμπόρους του λευκού θανάτου σε Αττική, Ηγουμενίτσα, Ρόδο και Κω. Η σπουδαιότερη σύλληψη έγινε στην Καλλιθέα, όπου πιάστηκε ένας 26χρονος Αλβανός για κατοχή και διακίνηση 18 κιλών ηρωίνης, ενώ στην κατοχή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ως προερχόμενα από εμπορία ναρκωτικών τρία κινητά τηλέφωνα, το Ι.Χ. που οδηγούσε και 3.495 ευρώ.
Την ίδια στιγμή στο Περιστέρι συνελήφθησαν δύο Αλβανοί ηλικίας 25 και 27 ετών, για κατοχή και διακίνηση περίπου 30 κιλών ακατέργαστης κάνναβης. Συγκεκριμένα, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν 29.060 γραμμάρια χασίς, 1.110 ευρώ, τρία κινητά, ένα πυροβόλο όπλο Zastava με γεμιστήρα και 5 φυσίγγια.
Στο μεταξύ, στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας αστυνομικοί του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων εντόπισαν ύποπτο αυτοκίνητο και όταν του έκαναν σήμα να σταματήσει, ο οδηγός ανέπτυξε ταχύτητα και επιχείρησε να διαφύγει. Ακολούθησε περιπετειώδης καταδίωξη κατά την οποία το όχημα του δράστη συγκρούστηκε με περιπολικό της αστυνομίας, με αποτέλεσμα τον ελαφρύ τραυματισμό ενός αστυνομικού. Τελικά συνελήφθησαν ο Αλβανός οδηγός και ο ομοεθνής συνοδηγός του, ενώ στο Ι.Χ. βρέθηκαν 37 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη σε φούντα, περίπου 42 κιλών, με τελικό προορισμό την Αθήνα.
Τέλος, ένας 25χρονος Ροδίτης συνελήφθη να κατέχει ποσότητα 1.114 γραμμαρίων χασίς, ενώ σε αγροτική περιοχή της Κω συνελήφθη από άνδρες του τμήματος Ασφαλείας 47χρονος Αλβανός έχοντας στην κατοχή του 3.116 γραμμάρια χασίς και 310 γραμμάρια ηρωίνη.

 

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Μηνύματα
976
Like
2
Πόντοι
6
Τρεις άγνωστοι με την απειλή πιστολιών, ανάγκασαν στις 19.45, έναν άντρα και μια γυναίκα που επέβαιναν σε αυτοκίνητο στην περιοχή Κωνσταντινοπολίτικα, να καθίσουν στα πίσω καθίσματα, ενώ στη συνέχεια τους οδήγησαν σε περιοχή του δάσους Σέιχ Σου.
Εκεί, τους απέσπασαν χρήματα και κινητά τηλέφωνα, με συνέπεια την αντίδραση του άντρα, τον οποίο πυροβόλησαν στο πόδι.
Ο τραυματίας νοσηλεύεται σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom