Νέα

Αστυνόμευση;;;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Fuckable
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 25
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Fuckable

Fuckable

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
18
Like
5
Πόντοι
11
Αγαπητοι Φίλοι,

Πρώτα απ' όλα θέλω να σας θυμίσω:
1) Ότι ποτέ δεν χαρακτήρησα κάποιον επί προσωπικού.
2) Δεν είπα να γράφουμε Greeklish. Αλλά όμως δεν είπα και να μην γράφουμε.

Επίσης δεν είμαι υπέρμαχος της Δημοκρατίας με την λογική τουλαχιστον που την αναλύει ο φίλος Stalker, διότι θεωρώ ότι είναι καταπιεστική για την μειοψηφία και εδώ στην Ελλάδα για την πλειοψηφία.

Θέλω να διευκρινήσω ότι άνοιξα αυτό το θέμα από μια αίσθηση που πλανιώταν στον ιστοχώρο την συγκεκριμένη ημέρα.
Και αυτό έγινε γιατί σε τρία- τέσσερα θέματα που είχα ανοίξει να διαβάσω υπήρχαν συστάσεις και οδηγίες από διαχειρηστές και διαμεσολαβητές (mods).

Και συγκεκριμένα είχα δει κωλοχέριασμα απο κάποιον mod, γιατί δήθεν το μέλος ήταν εκτός θέματος.

Επίσης θέλω να επαναλάβω ότι οι περισσότερες καταχωρήσεις εδώ μέσα δεν είναι τίποτα άλλο από προφορικό λόγο, αλλα γραμμένος.
Δεν γράφω στο φόρουμ προκειμένου να αποδείξω ότι είχα 20 στην έκθεση. Γράφω για να σου πώ κάτι ρε φίλε και αν θες το διαβάζεις ή το προσπερνάς.

Πάντα Φιλικά
Θοδωρής

kakoslikos

Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2005
Like
7
Πόντοι
1
Τα greeklish μπορούν βέβαια να χρησιμοποιούνται για αστειότητα ή για να τονίσεις συγκεκριμένη άποψη, katalabate ? (εδώ τα χρησιμοποίησα παραδειγματικά). Προς θεού όχι συνέχεια. Και τα μάτια μας και η γλώσσα μας και η αναζήτηση θεμάτων και η συνεννόηση γίνονται ρημαδιό.
Για τις νομικές ευθύνες του Alexxx και των διαχειριστών : Ναι υπάρχουν. Υπάρχουν όμως και για τους υπόλοιπους ηλίθιους που εδώ μέσα κάνουν τα αστέρια της πορνογραφικής ενημέρωσης για να μην πω τους νταβατζήδες. Επειδή όμως υπάρχουν αυτοί οι ηλίθιοι α) Δεν φταίνε να την πληρώσουν οι διαχειριστές (και πιθανόν να την πληρώσουν ακόμη και αν ισχυριστοιύν στο μέλλον ότι κοίταξε εγώ τους τα είχα πει με οδηγίες στο site άρα δεν φταίω), β) Δεν φταίμε να την πληρώσουμε οι υπόλοιποι, ούτε ο κοσμάκης ο οποίος μπορεί να πέσει θύμα εκμετάλλευσης.
Τέλος : Μακάρι να γράφονταν σωστά ελληνικά. Μακάρι. Αλλά αυτή είναι η παιδεία μας και εν τέλει κάτι καταλαβαίνεις και για τον άνθρωπο που δεν γράφει σωστά (Η Βουλγαρία "επείγιος" !!!! παράδεισος δεν ήταν ένα θέμα ;)

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Όταν χρησιμοποιείς έναν ιδιωτικό χώρο όπως αυτό το site, οφείλεις να σέβεσαι τους κανονισμούς που θέτει ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του χώρου αυτού.

Εφόσον εσύ είσαι απλός χρήστης, έχεις δικαίωμα να έχεις άποψη, αλλά οφείλεις να σέβεσαι τις αποφάσεις αυτού που δουλεύει, οργανώνει και στην τελική πληρώνει για το χώρο αυτό.

Αυτά από μένα.
Η πολύ δημοκρατία βλάπτει :Ρ

Τώρα εσύ με τι ιδιότητα εκφέρεις άποψη; Είσαι άσχετη με το θέμα του site, και για την ακρίβεια βλέπω και ότι όλοι σε βρίσκουν ενοχλητική.

SAKIS26

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2006
Like
0
Πόντοι
0
απλα να πω για τα greekelglish οτι καποιοι μπορει να εχουν προβλημα με γραμματοσειρες και να μην μπορουν να διαβασουν η και να γραψουν με ελληνικους χαρακτηρες. αυτο παιζει κυριως σε καποια mac αλλα και στο αν καποιος τα εχει κανει μπαχαλο με τις γραμματοσειρες στο pc του.

Επισκέπτης
To κουράσαμε ρε παιδιά... Όλοι αναφέρατε την Δημοκρατία. Ε... η Δημοκρατία ιδιαίτερα στο Internet είναι ακόμα πιο έντονη!!! Σε όποιον αρέσει το site και συμφωνεί με τους κανόνες του κάθεται, σε όποιον αρέσει το site αλλά δεν γουστάρει τους κανόνες τότε θα πρέπει να ξέρει ότι η Δημοκρατία έχει κανόνες...! Και σε όποιον δεν αρέσει ούτε το site ούτε οι κανόνες, δεν κάθεται. Είναι ένα μόνο click away και δεν πρόκειται να του ζητήσει κανένας τον λόγο για την επιλογή του! Όπως ούτε και για την επιλογή των άλλων δύο κατηγοριών! ;)

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Μάγκες, δημοκρατία σημαίνει έχω λόγο εκεί που έχω και την ευθύνη , άρα λουζομαι και τις συνέπειες της οποιασδήποτε μαλακίας μου. Αν δεν έχω την ευθύνη και δεν υφίσταμαι τις όποιες συνέπειες, βλέπω τι παίζει και αν μου αρέσει κάθομαι. Αλλοιώς παίρνω το κουβαδάκι μου και πάω σε άλλη παραλία.

Δεν είναι ΗΜΑΛΑΚΙΑ (μια λέξη) να βάλει ο Χ τη γυμνή φωτογραφία της τύπισσας που τον έφτυσε για να της τη σπάσει και ο μεν Alexxx (χρόνια πολλά) να τρέχει με δικηγόρους και μαλακίες και εμείς όλοι να μην μπορούμε να μπούμε στο  site που έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ επιλέξει για να κάνουμε το κέφι μας?

Αυτή είναι η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ? Ποιού Δήμου?

Μας αρέσει? Συμμετέχουμε!
Μας αρέσει και θέλουμε βελτίωση? Την προτείνουμε!
Δεν μας αρέσει καθόλου? Φεύγουμε!

ΑΛΛΟ ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom