Δεν πας στο γιατρο σε βαζει να βηξεις σου γραφει και μια συνταγη και γινεσαι καλα.Και φανταζομαι αυτος που επασχε απο σοβαρη ψυχικη νοσο περιφρονουσε το να παει σε εναν γιατρο να το κοιταξει. Οποτε ολο και χειροτερευε
Συνελθε.
Δεν πας στο γιατρο σε βαζει να βηξεις σου γραφει και μια συνταγη και γινεσαι καλα.Και φανταζομαι αυτος που επασχε απο σοβαρη ψυχικη νοσο περιφρονουσε το να παει σε εναν γιατρο να το κοιταξει. Οποτε ολο και χειροτερευε
Και φανταζομαι αυτος που επασχε απο σοβαρη ψυχικη νοσο περιφρονουσε το να παει σε εναν γιατρο να το κοιταξει. Οποτε ολο και χειροτερευε
είσαι πολύ σωστός και οι αυτοκτονίες γίνονται αντικείμενο εκμετάλευσης από την αντιπολίτευση. Εν μέρει το κάνει και η ΧΑ ...
στο λίνκ έχει στοιχεία και για άλλες χώρες που πραγματικά σοκάρουν !!!
π.χ. η Νότιος Κορέα με μηδενική ανεργία έχει 6πλάσιο αριθμό αυτοκτονιών ...
RIP
αν ηταν κανενα πουστακι η κανενα ξκωλο θα ειχατε γεμισει 500 σελιδες με το παραπανω... τωρα τι εγινε;
Ειναι μπατσος και δεν πειραζει;;;
εγω ημουν Παρων στο 30 μετρα οταν ακουσαμε τα μπαμ
και το σοκ της καθαριστριας που ειδε τα αιματα
φρικη
μηπως το διαβασες σε κανα εγκυρο τροκτικο η ιντιμιντια ας πουμε;ξεχασες και το σεραπις στο τελος.Φίλε , Shinoharas , εσύ άκουσες ένα μόνο πυροβολισμό?? Γιατί κάποιο SITE, γράφει ότι ακούστηκε και δευτερος ..................μεταθανάτιος πυροβολισμός. Γράφει, επίσης , ότι κλήθηκε ΟΧΙ ιατροδικαστής από την επίσημη κρατική ιατροδικαστική υπηρεσία αλλά κάποιος άλλος , ΙΧ ιατροδικαστής.
Εγω καθομουν στην εξοδο1 στις καρεκλεςΦίλε , Shinoharas , εσύ άκουσες ένα μόνο πυροβολισμό?? Γιατί κάποιο SITE, γράφει ότι ακούστηκε και δευτερος ..................μεταθανάτιος πυροβολισμός. Γράφει, επίσης , ότι κλήθηκε ΟΧΙ ιατροδικαστής από την επίσημη κρατική ιατροδικαστική υπηρεσία αλλά κάποιος άλλος , ΙΧ ιατροδικαστής.
πικρα.Φυλακας εισαι;εγω ημουν Παρων στο 30 μετρα οταν ακουσαμε τα μπαμ
και το σοκ της καθαριστριας που ειδε τα αιματα
φρικη
κριμα αν ηταν πακιστανος θα ειχε γινει θεμα
αν εσυ εχεις κανονισει την ζωη σου με Α ποσο και σε 2 χρονια ειναι Α/2 φταει ο φουφουτος, οι νεφελημ και ο ταο ταο