ρε παιδια κατω απο τον βαλανο και στην περιοχη μεσα απο το πετσακι εχω βγαλει κατι ασπρα σπυρακια(συνολο 3)...βασικα αυτα ειναι πολυ μικρα σαν να ειναι μπιμπικια ασπρα,ετοιμα για σπασημο....Ειχα παει πριν κανα δυο χρονια σε δερματολογο για μια γενικη εξαταση αλλα δεν εδωσε καποια σημασια,μπορει και να μην τα ειδε.Αυτα ουτε με πονανε ουτε υπαρχει καποια φαγουρα...μηπως ειναι κονδυλωματα?Αν και δεν μοιαζουν οπως και στις φωτο...
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Aσπρα σημάδια επάνω στο πεος
- Μέλος που άνοιξε το νήμα _xXx_
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 29
- Εμφανίσεις 20K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 609
- Πόντοι
- 7.135
Δερματολογική διάγνωση μέσω Ιnternet περιμένεις να σου κάνουμε. Πάνε δέστο σε ένα δερματολόγο αμέσως, να του επισημάνεις την περιοχή που νομίζεις ότι μπορεί να υπάρχει πρόβλημα και να σου πει. Μην πανικοβάλεσαι αν τελικά είναι κονδυλώματα, τα έχουμε περάσει, είναι σπάσιμο βέβαια μέχρι να φύγουν τελείως, αλλά υπάρχουν και χειρότερα..
thesspunter
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 6
- Like
- 1.132
- Πόντοι
- 376
Ρε φιλαράκι πραγματικά έλεος. 2 η ώρα το πρωί και θέλεις ιατρική γνωμάτευσή; Πάνε σε ένα γιατρό αγόρι μου να βρείς την υγειά σου...
Υ.Γ Και κόψε το γκαμησι μεχρι τότε, εντάξει;
Φιλικα
Υ.Γ Και κόψε το γκαμησι μεχρι τότε, εντάξει;
Φιλικα
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Τα κονδυλωματα στον αντρα είναι παντοτε
εξωτερικα…
Μονο στην γυναικα υπαρχει το ενδεχομενο να βρισκονται
εσωτερικα στον κολπο..
Καλο είναι να σε δει γιατρος όμως…
εξωτερικα…
Μονο στην γυναικα υπαρχει το ενδεχομενο να βρισκονται
εσωτερικα στον κολπο..
Καλο είναι να σε δει γιατρος όμως…
SKORPIONTOUCH
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 148
- Πόντοι
- 1
πλυσου με bedadine
Apollo64
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 81
- Like
- 609
- Πόντοι
- 7.135
ναι ρε συ...και βεβαια θα παω να το κοιταξω...Αλλα τα κονδυλωματα δεν ειναι κοκκινα και πρησμενα λες και σε εχουν τσιμπισει κουνουπια?εμενα ειναι ασπρα και παρα πολυ μικρα....Απλως μια γνωμη ζητησα ο ανθρωπος!!!
Όχι, μικρά σαρκώδη λευκά μπιμπίκια είναι, τα οποία δεν σπάνε, τουλάχιστον αυτή την μορφή είχαν σε μένα. Πολύς κόσμος τα αγνοεί, διότι συνήθως δεν ενοχλούν και δεν πολυφαίνονται. Αν δεν με ρωτούσε μια κοπέλα στη διάρκεια της πίπας "τι είναι αυτά τα δυο σπυράκια στο πούτσο σου", μάλλον δε θα έπερνα πρέφα, για να καταλάβεις. Βουρ στο δερματολόγο λοιπόν, διότι σε περίπτωση που έχεις κάτι δεν χρωστάν τίποτε οι κοπέλες με τις οποίες πηγαίνεις να κολλήσουν κατί που γι αυτές μπορεί να αποδειχθεί επικίνδυνο. Υπόψην ότι το προφυλακτικό δεν έχει επαρκές ποσοστό προστασίας ενάντια στη μετάδοση αυτής της ασθένειας.
KATERINA69
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 13 Ιουλ 2006
- Like
- 18
Οι συχνες πλυσεις με μπεταντιν..δεν κανουν καλο…πλυσου με bedadine
Καταστρεφεται η χλωριδα του οργανισμου…
Δηλαδη ο οργανισμος γινεται επιρρεπης ώστε να αρπαζεις
ευκολα τα μικροβια…
Πλυσεις ναι…αλλά αραια και που…
πλυσου με bedadine
Τον Κωσταντίνο Κατακουζηνό τι τον έχεις?
Παρόμοια συμπτώματα είχα πρόσφατα και παρ΄όλο που χρησιμοποιώ πάντα προφυλακτικό στις εξωσυσυγικές μου επαφές, είχα φοβηθεί για κονδυλώματα.
Τελικά και οι δύο δερματολόγοι που επισκέφτηκα είπαν ότι είναι Μαργαριταροειδείς Βλατίδες του Πέους, κάτι που βγάζει ο οργανισμός μας από μόνος του και είναι τελείως
ακίνδυνες.
Πάντως επισκέψου ΑΜΕΣΩΣ δερματολόγο ( και χωρίς να έχεις βάλει ή πάρει από μόνος σου κανένα φάρμακο ) για να έχεις μια τεκμηριωμένη απάντηση.
Τελικά και οι δύο δερματολόγοι που επισκέφτηκα είπαν ότι είναι Μαργαριταροειδείς Βλατίδες του Πέους, κάτι που βγάζει ο οργανισμός μας από μόνος του και είναι τελείως
ακίνδυνες.
Πάντως επισκέψου ΑΜΕΣΩΣ δερματολόγο ( και χωρίς να έχεις βάλει ή πάρει από μόνος σου κανένα φάρμακο ) για να έχεις μια τεκμηριωμένη απάντηση.
Μαργαριταροειδείς Βλατίδες του πεους ειναι τελικα....απο τις φωτο που ειδα...αλλα απο δευτερα την εκανα για δερματολογο....!!!! σορυ για τα greeklish εφαγε φλασια το πισι..
edit giorgospapa: σου τροποποιησα εγω το μηνυμα σου σε ελληνικους χαρακτηρες..
edit giorgospapa: σου τροποποιησα εγω το μηνυμα σου σε ελληνικους χαρακτηρες..
Ούτε για αστείο. Είναι τόσο ισχυρό που μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα και να δυσκολέψει τον γιατρό στη διάγνωση.πλυσου με bedadine
Αδερφέ μάλλον δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας. Κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται για μαργαριταροειδής βλατίδες ("φυτρώνουν" επί της ποσθής του πέους. Είναι τελείως ακίνδυνες αλλά πρέπει να τις δει και δερματολόγος-αφροδισιολόγος για να αποκλείσει κάθε άλλο ενδεχόμενο.
Όσον αφορά το Betadine και τις πλύσεις με άλλα αντισηπτικά και διάφορες κρέμες μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσουν εάν δεν είναι απαραίτητη η χρήση τους. Καταστρέφουν την χλωρίδα του πέους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουγείται κακοσμία πολύ συχνά. Επίσης απαγορεύεται και η εφαρμογή σαμπουάν, αφρόλουτρου κλπ. επί του πεους. Πλύση μόνο με άφθονο νερό κατά τη διάρκεια του μπανιου.
Όσον αφορά το Betadine και τις πλύσεις με άλλα αντισηπτικά και διάφορες κρέμες μόνο πρόβλημα μπορεί να δημιουργήσουν εάν δεν είναι απαραίτητη η χρήση τους. Καταστρέφουν την χλωρίδα του πέους και αυτό έχει ως αποτέλεσμα να δημιουγείται κακοσμία πολύ συχνά. Επίσης απαγορεύεται και η εφαρμογή σαμπουάν, αφρόλουτρου κλπ. επί του πεους. Πλύση μόνο με άφθονο νερό κατά τη διάρκεια του μπανιου.
silver_bullet
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 5
- Πόντοι
- 1
Εγω εχω αλλη απορια...Ο ιος που προκαλει τα κονδυλωματα ο ΗΡV δεν φευγει απο τον οργανισμο και απλως καταστελλεται οπως γνωριζετε.Τα κονδυλωματα που προκαλει θεραπευονται με κρυοπηξια.Αφου ομως ο ιος εξακολουθει να ζει μεσα στον ανθρωπο,εστω και σε καταστολη, μεταδιδεται?υπαρχει πιθανοτητα να ξαναεμφανιστουν κονδυλωματα στο μελλον?
ενημερωτικα ρωταω...προσεχουμε για να (μην)_ εχουμε
ενημερωτικα ρωταω...προσεχουμε για να (μην)_ εχουμε
nekro_shmeio
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιουλ 2007
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
πηγαινε σε γιατρο αυτη ειναι η μονη λυση!!! το ιντερνετ δεν ειναι καταλληλος χωρος για γνωματευσεις.
Λοιπόν παιδιά, πρώτο μου ποστ.
Δεν θα πολυλογίσω το πρόβλημα μου είναι οτι εχω άσπρα σημάδια επάνω στο πεος.
Μπορείτε να δείτε πως μειάζουν στο λινκ που έβαλα. Τα σημάδια βρίσκονται ακριβώς στην ίδια περιοχή με την φωτογραφία.
Πήγα σε γιατρους (δερματολόγο και πλαστικό χειρούργο) οι οποιοί μου έδωσαν καποιες κρέμες για να βάλω επάνω. Δυστηχώς δεν είδα αποτέλεσμα.
Ο δερματολόγος μου εχει πει οτι μπορούν να φύγουν με laser.
Δεν ξερω ρε παιδιά φοβάμαι λίγο με laser για τον απλό λόγο οτι είναι πανω στο πεος.. Αν ητανε οπου δηποτε αλλού θα το έκανα χωρις δεύτερη σκέψη.
Η διάγνωση ηταν οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. Απλά εγω το βρίσκω καπως αντιαισθητικό.
Παιδια, γράψετε οσες θεραπείες ξέρετε για αυτα τα σημάδια και στο τελος θα αποφασίσω ποια θα ακολουθίσω..
Να σται καλά
Δεν θα πολυλογίσω το πρόβλημα μου είναι οτι εχω άσπρα σημάδια επάνω στο πεος.
Μπορείτε να δείτε πως μειάζουν στο λινκ που έβαλα. Τα σημάδια βρίσκονται ακριβώς στην ίδια περιοχή με την φωτογραφία.
Πήγα σε γιατρους (δερματολόγο και πλαστικό χειρούργο) οι οποιοί μου έδωσαν καποιες κρέμες για να βάλω επάνω. Δυστηχώς δεν είδα αποτέλεσμα.
Ο δερματολόγος μου εχει πει οτι μπορούν να φύγουν με laser.
Δεν ξερω ρε παιδιά φοβάμαι λίγο με laser για τον απλό λόγο οτι είναι πανω στο πεος.. Αν ητανε οπου δηποτε αλλού θα το έκανα χωρις δεύτερη σκέψη.
Η διάγνωση ηταν οτι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα.. Απλά εγω το βρίσκω καπως αντιαισθητικό.
Παιδια, γράψετε οσες θεραπείες ξέρετε για αυτα τα σημάδια και στο τελος θα αποφασίσω ποια θα ακολουθίσω..
Να σται καλά
pathos gia ta temachia
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2009
- Κριτικές
- 132
- Like
- 149
- Πόντοι
- 2.266
Μην ρισκάρεις την υγεία σου online... πήγαινε στο Δερματολογικό Νοσκοκομείο Συγγρός κ πάρε μια ΥΠΕΥΘΥΝΗ γνώμη. Εχουν την μεγαλύτερη εξειδίκευση στο θέμα...
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 95K
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 12K