Νέα

Ασκήσεις γυμναστικής για καλύτερο sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Φ45
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Ξεκίνα "ιαπωνικές κάμψεις" (αυτό το τελευταίο είναι το ό,τι πρέπει για την περίπτωσή σου, είναι Η ιδανική άσκηση για να κάνεις σωστό/καλό γαμήσι μετά...), θα σε κάνουν άλλον άνθρωπο!

Τρεξιματάκι κλασσικά... Κι αν αντέχεις, δοκίμασε τα "πεντάλεπτα". Δηλαδή για πέντε συνεχόμενα λεπτά με το ρολόι, κινείσαι ασταμάτητα, εναλάσσοντας το σετ 1) κάμψη 2) πήδημα όσο πιο ψηλά φτάνεις 3) πηδηματάκια σε μήκος μια μπρος μια πίσω. Προσπαθείς να κάνεις 3 πεντάλεπτα σε 20 λεπτά ή λιγότερο με διαλείματα ανάμεσα.

Τρεις φορές την εβδομάδα είναι πολύ καλά.

OP
OP
Φ45

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Αυτό με τα πεντάλεπτα το έκανα παλιότερα σε πιο "trendy" μορφή με τη μέθοδο Tabata.
Μάλλον αυτή θα ξανακάνω με προσθήκη κοιλιακών και ιαπωνικών κάμψεων που λες.
Δηλαδή ζέσταμα-ιαπωνικές κάμψεις-κοιλιακοί-tabata-διατάσεις.
22-25λεπτά χρονομετρημένο.

ΥΓ. Προσοχή σε όσους θέλουν να το δοκιμάσουν, καλό είναι να έχουν μια σχέση με γυμναστική πριν ώστε να ξέρουν τα καρδιοαναπνευστικά τους όρια. Πχ ένας αγύμναστος υπέρβαρος που τα δίνει όλα πρώτη φορά με Tabata πάει βουρ για ανακοπή. Εγώ το γράφω γιατί το έχω κάνει παλιότερα (δεν είμαι για σύνταξη όπως έγραψε ο φίλος χιουμοριστικά).

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αυτό με τα πεντάλεπτα το έκανα παλιότερα σε πιο "trendy" μορφή με τη μέθοδο Tabata.
Μάλλον αυτή θα ξανακάνω με προσθήκη κοιλιακών και ιαπωνικών κάμψεων που λες.
Δηλαδή ζέσταμα-ιαπωνικές κάμψεις-κοιλιακοί-tabata-διατάσεις.
22-25λεπτά χρονομετρημένο.

ΥΓ. Προσοχή σε όσους θέλουν να το δοκιμάσουν, καλό είναι να έχουν μια σχέση με γυμναστική πριν ώστε να ξέρουν τα καρδιοαναπνευστικά τους όρια. Πχ ένας αγύμναστος υπέρβαρος που τα δίνει όλα πρώτη φορά με Tabata πάει βουρ για ανακοπή. Εγώ το γράφω γιατί το έχω κάνει παλιότερα (δεν είμαι για σύνταξη όπως έγραψε ο φίλος χιουμοριστικά).

Ανακοπη δεν παθαινεις ετσι ευκολα αμα δεν εχεις προβλημα υγειας. Απλα δεν θα μπορέσεις να βγαλεις την άσκηση.
Τωρα ειμαι κάτω στο ισογειο του σπιτιου μου και κάνω μονοζυγο και καμψεις  :dancing:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Πριν ειχα παει και για τρεξιμο σε ένα πάρκο εδω κοντά. Έκανα 25 λεπτά ενα τρεξιματάκι και εβλεπα και το φεγγαρι απο πανω καθαρος ουρανος ηταν τέλεια  :cum: :cum:

Εγγρ.
21 Νοε 2013
Like
1
Πόντοι
16
Πριν ειχα παει και για τρεξιμο σε ένα πάρκο εδω κοντά. Έκανα 25 λεπτά ενα τρεξιματάκι και εβλεπα και το φεγγαρι απο πανω καθαρος ουρανος ηταν τέλεια  :cum: :cum:

Το κανα και εγώ καλοκαίρι στην Αθαλάσσα στην Κύπρο! Τρελά όμορφος ουρανός γεμάτος παντού με άστρα! Απίστευτα ρομαντικό και πορνώδες συναίσθημα! :wanker:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Spiste

Μέλος
Εγγρ.
28 Αυγ 2015
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
1
Δεν είμαι κάνας ειδικός, αλλά ίσως αυτό μπορεί να βοηθήσει:

Είδα αυτή την άσκηση πριν λίγες μέρες, έλεγε ότι γυμνάζει όλο το σώμα

Από όρθια θέση (ανοιχτά πόδια) σκύβεις κι ακουμπάς κάτω τα χέρια - μετά τεντώνεις πίσω τα πόδια ενωμένα (εδώ είσαι σε θέση για push-ups, κι αν μπορείς κάνεις κάνα-δυο)
Έπειτα μαζεύεις πάλι τα πόδια μπροστά, και βρίσκεσαι πάλι στη σκυμμένη στάση, και σηκώνεσαι πάλι πάνω (αρχική θέση) - αν αντέχεις, αντί απλά να σηκώθείς κάνεις ένα πηδηματάκι επάνω.
Και επαναλαμβάνεις.

Είναι πολύ γνωστή άσκηση, αλά δε θυμάμαι πώς λέγεται...

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
1
Burpees

Συνημμένα

• Burpees.jpg
    Burpees.jpg
    20,1 KB · Εμφανίσεις: 51

refill

Μέλος
Εγγρ.
12 Μαρ 2012
Like
35
Πόντοι
1
ναι  φοβερη ασκηση ...ολο το σωμα γυμναζει και αν στο τελειωμα πηδας κι'ολας ακομη καλυτερα ...επισης για ποιο προχωρημενους την ωρα που πεφτεις κανεισ και Poush ups και σηκωνεσαι και πηδας στον αερα ...

ass_kavlos

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
27
Πόντοι
66
Η ξαφνική απώλεια του Τρολλ που χόρευε γίνεται ολοένα και πιο αισθητή.

Βλώκεμορτ μάστορα, δείξε ασκήσεις στον λαό σου!

Αφού είσαι ψυχάκι και έρχεσαι να δεις τί γράφεται, πώς κρατιέσαι;  :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom