Νέα

Ασκήσεις γυμναστικής για καλύτερο sex

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Φ45
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Παιδιά μερικές φορές αν το άθλημα γίνει σωστά και με ένταση για αρκετή ώρα την επόμενη και μεθεπόμενη μέρα νιώθω πιασμένος σε κάποιους μύες, όπως ακριβώς και μετά από γυμναστήριο.
Συνήθως πρόκειται για τους κοιλιακούς, προσαγωγούς και κάποιους στα πόδια (όχι όλους μαζί, μια ομάδα από αυτά -απλώς αναφέρω ποιούς έχω παρατηρήσει κατά καιρούς).

Έχετε να προτείνετε κάποιες ασκήσεις που να μην απαιτούν πολύ χρόνο καθημερινά για να γίνω πιο μάχιμος;

Παλιότερα είχα δοκιμάσει από μόνος μου γιόγκα με καλά αποτελέσματα, οπότε ίσως και ένα πρόγραμμα γιόγκα που να εστιάζει σε αυτά να μου κάνει (αν υπάρχει και σε βιντεάκι ακόμα καλύτερα).

:knockinb:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Για σύνταξη εισαι

KYRMEDIOS

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2013
Like
3
Πόντοι
16
Δοκίμασε αυτό

Συνημμένα

• joga.jpg
    joga.jpg
    90,8 KB · Εμφανίσεις: 60

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ποσο χρονων εισαι? 45?

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.128
Πόντοι
42.697

paParOupas96

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2015
Like
0
Πόντοι
0
Γάμα κι άλλο μέχρι να ξεπιαστείς.

SaintOVA

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2015
Κριτικές
14
Like
141
Πόντοι
291
Έχει ασκήσεις για το σεξ??? εγώ νόμιζα πως το σεξ από μόνο του ήταν η τέλεια άσκηση

OP
OP
Φ45

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Γάμα κι άλλο μέχρι να ξεπιαστείς.

Σαν αποθεραπεία ε?
Ξέχασα να γράψω ότι το παθαίνω αν τύχει να κολλήσω σε μία στάση (λόγω κάυλας της στιγμής) για πολύ ώρα. Οπότε αυτό που λες μπορεί να δουλέψει, αλλά δεν μου αρέσει σαν λύση γιατί θα σημαίνει ότι πρέπει την επόμενη να ξανακάνω την ίδια στάση και βαριέμαι.
Ή θα έπρεπε να πηγαίνω για μασάζ μετά το κάθε γαμήσι, που δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τα χρήματα για αυτό.
Προτιμώ ασκήσεις για να δουλευουν αυτοί οι μυες καθημερινά, πρόληψη δηλαδη, παρά λύσεις αποθεραπείας.

Για σύνταξη δεν είμαι ακόμα. Αεροβικά από αντοχή κρατάω όσο παίρνει και κατά τη διάρκεια της πράξης δεν έχω καμία μυϊκή ενόχληση.

Είπα να ρωτήσω εδώ μήπως και απαντήσει κανείς σοβαρά για να κάνω κάτι πιο στοχευμένο, αλλά δεν το βλέπω, οπότε μάλλον θα αρχίσω ξανά τα παλιά μου, δηλ βασικές ασκήσεις γιόγκα και αεροβική μετά.

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.739
Πόντοι
3.656
Παιδιά μερικές φορές αν το άθλημα γίνει σωστά και με ένταση για αρκετή ώρα την επόμενη και μεθεπόμενη μέρα νιώθω πιασμένος σε κάποιους μύες, όπως ακριβώς και μετά από γυμναστήριο.
Συνήθως πρόκειται για τους κοιλιακούς, προσαγωγούς και κάποιους στα πόδια (όχι όλους μαζί, μια ομάδα από αυτά -απλώς αναφέρω ποιούς έχω παρατηρήσει κατά καιρούς).

Έχετε να προτείνετε κάποιες ασκήσεις που να μην απαιτούν πολύ χρόνο καθημερινά για να γίνω πιο μάχιμος;

Παλιότερα είχα δοκιμάσει από μόνος μου γιόγκα με καλά αποτελέσματα, οπότε ίσως και ένα πρόγραμμα γιόγκα που να εστιάζει σε αυτά να μου κάνει (αν υπάρχει και σε βιντεάκι ακόμα καλύτερα).

τυπε τα ειπες ολα μονος σου.αφου ειδες που πιανεσαι,απλα δουλεψε τους αντιστοιχους μυες.και φυσικα τρεξιμο για αντοχη  :rockon:

Aribas

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
16
Και κατηγορούσαν τον απόλυτο ότι ήταν μπαχαλάκιας.... :tickedoff:

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96

Μην το παιδεύεις
Τράβα σ'ένα γυμναστήριο, βρες μια πιτσιρίκα που ν'αντέχει, εξηγήσου τι θες να σου γυμνάσει και να πηδιέστε 3 με 4 φορές τη μέρα, κατά προτίμηση πριν το φαί, 7 ημέρες τη βδομάδα.

Θα σου φύγουν όλα τα πονάκια και θα φτιάξεις κι αντοχή

Εγώ αυτό κάνω εδώ και χρόνια κι έχω καλά αποτελέσματα.

Οταν μεγαλώσει η πιτσιρίκα και δεν αντέχει πιά, την αλλάζεις.

OP
OP
Φ45

Φ45

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Αυγ 2007
Κριτικές
24
Like
1.345
Πόντοι
5.960
Καλά... Αν είχα χρόνο για γυμναστήριο δεν θα το συζητάγαμε...

Για κανα πρόγραμμα των 10-15 λεπτών ρώτησα.

Αλλά το θέμα το άνοιξα για να υπάρχει και γενικότερα, αφού σε ολόκληρη τη θεματική ενότητα περί υγείας δεν βρήκα κάτι παρόμοιο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Σαν αποθεραπεία ε?
Ξέχασα να γράψω ότι το παθαίνω αν τύχει να κολλήσω σε μία στάση (λόγω κάυλας της στιγμής) για πολύ ώρα. Οπότε αυτό που λες μπορεί να δουλέψει, αλλά δεν μου αρέσει σαν λύση γιατί θα σημαίνει ότι πρέπει την επόμενη να ξανακάνω την ίδια στάση και βαριέμαι.
Ή θα έπρεπε να πηγαίνω για μασάζ μετά το κάθε γαμήσι, που δεν έχω ούτε το χρόνο, ούτε τα χρήματα για αυτό.
Προτιμώ ασκήσεις για να δουλευουν αυτοί οι μυες καθημερινά, πρόληψη δηλαδη, παρά λύσεις αποθεραπείας.

Για σύνταξη δεν είμαι ακόμα. Αεροβικά από αντοχή κρατάω όσο παίρνει και κατά τη διάρκεια της πράξης δεν έχω καμία μυϊκή ενόχληση.

Είπα να ρωτήσω εδώ μήπως και απαντήσει κανείς σοβαρά για να κάνω κάτι πιο στοχευμένο, αλλά δεν το βλέπω, οπότε μάλλον θα αρχίσω ξανά τα παλιά μου, δηλ βασικές ασκήσεις γιόγκα και αεροβική μετά.

Τα πιασιματα και οι τραυματισμοι ειναι απο την αγυμνασια. 10-15 λεπτα καθημερινο προγραμμα ειναι πολυ λιγο. Δωσε ενα 45λεπτο χρονο και μπορω να σου πω τι να κάνεις. Αλλα το τρεξιμο οι καμψεις οι κοιλιακοι και ο μονοζυγος μαζι με την σωστη διατροφη μπορουν να κάνουν θαυματα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τρέξιμο, κάμψεις, κοιλιακοί!

Προχθες έσπασα στις κάμψεις τον ζορισα αρκετα τον οργανισμο. 20 επαναληψεις επι 5 φορές και οταν τελειωνα ετρεχα 5 γυρους σε ενα γηπεδακι μπασκετ. Μετα καθομουν για 1μιση λεπτο το πολυ και ξανα κάτω. Τα ειδα ολα οταν τελειωσα βαρουσα κοφτες  :2funny:

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αν γαμησεις ποτε θα σου περασει...

karaflokondoras

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Like
2
Πόντοι
1
3 φορές την εβδομάδα έντονο βάδην επί 45 λεπτά και θα είσαι οκ !! είναι σαν να γυμνάζεσαι κάθε μέρα επί 2 ωρου !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom