You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ασημίνα Ουστάλλι (Μάστερ Σεφ)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα satiros86
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 117
- Εμφανίσεις 67K
-
- Ετικέτες
- masterchef
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Για αυτή την μέτρια μπαζογκόμενα (στην πολυκατοικία που μένω υπάρχουν τουλάχιστον 5 πιπινάκια καυλύτερα), υπάρχει ήδη θέμα:
Ας συγχωνευτούν.
Ας συγχωνευτούν.
ButtLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2014
- Κριτικές
- 8
- Like
- 1.815
- Πόντοι
- 366
Θα την γαμαγα μονο αν της εβαζα στο στομα ενα βρωμικο σωβρακο και σακουλα φρουτεμπορικης στο κεφαλι
Μας λες την διευθυνση σου αγαπητε.Για αυτή την μέτρια μπαζογκόμενα (στην πολυκατοικία που μένω υπάρχουν τουλάχιστον 5 πιπινάκια καυλύτερα), υπάρχει ήδη θέμα:
Ας συγχωνευτούν.
Γιατί σου φαίνεται κάτι ιδιαίτερο η συγκεκριμένη. Ενα Σαββατόβραδο να πας σε ένα κλαμπάκι θα βρεις εκατοντάδες καλύτερες (τώρα ξεχνα το, είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού :S).Μας λες την διευθυνση σου αγαπητε.
Δεν με ενδιαφερει η συγκεκριμενη .Για τα γκομενακια της πολυκατοικιας σου λεω πουχει πεντε μαζεμενα.Γιατί σου φαίνεται κάτι ιδιαίτερο η συγκεκριμένη. Ενα Σαββατόβραδο να πας σε ένα κλαμπάκι θα βρεις εκατοντάδες καλύτερες (τώρα ξεχνα το, είναι κλειστά λόγω κορωνοϊού :S).
Έχω την τύχη να μένω σε πολυκατοικία που νοικιάζουν διαμερίσματα σε φοιτητές/φοιτήτριες (δεν λέω περιοχή αν και πιστεύω ότι κατάλαβες). Τώρα δεν θα βρεις τίποτα, κλείσαν τα πανεπιστήμια και έχουν φύγει στα χωριά τους λόγω κορωνοϊού :S.Δεν με ενδιαφερει η συγκεκριμενη .Για τα γκομενακια της πολυκατοικιας σου λεω πουχει πεντε μαζεμενα.
Κριμα γιατι τωρα με την κλεισουρα θαχες με κατι να ασχοληθεις.Έχω την τύχη να μένω σε πολυκατοικία που νοικιάζουν διαμερίσματα σε φοιτητές/φοιτήτριες (δεν λέω περιοχή αν και πιστεύω ότι κατάλαβες). Τώρα δεν θα βρεις τίποτα, κλείσαν τα πανεπιστήμια και έχουν φύγει στα χωριά τους λόγω κορωνοϊού :S.
Αστα να πάνε τύπε. Θα λαλήσω στο τέλος κλεισμένος στο σπίτι. Δουλεύω πλέον και από το σπίτι και το κακό είναι ότι δεν υπάρχει σταθερό ωράριο. Μια σχέση που έχω, βλεπόμαστε σπάνια επειδή έχει μικρό παιδί. Τι να κάνουμε, υπομονήΚριμα γιατι τωρα με την κλεισουρα θαχες με κατι να ασχοληθεις.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.820
- Πόντοι
- 1.446
Χωρίς να θέλω να υποβαθμίσω την γκόμενα, τέτοιες είχαν πολλές τα μπουρδέλα με 2000-3000 δρχ, όλη την δεκαετία του ΄90 ... Τις έφερναν οι Αλβανοί νταβατζήδες με το τσουβάλι... Τώρα "αντικαταστάθηκαν" πια σε μεγάλο ποσοστό από Ρουμάνες και Μολδαβές... Τότε δήλωναν Ρουμάνες, από τη Ρουμανία των Άγιων Σαράντα, του Μπεράτι, του Φιέρι και της Αυλώνας...
Mikelantzelo
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Μαρ 2018
- Like
- 185
- Πόντοι
- 6
yakuza old boy
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2019
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.178
- Πόντοι
- 3.346
Αλβανος η Ελληνας την γαμαει;
Ράγκναρ Λόθμπροκ
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 8 Ιουν 2016
- Like
- 7.117
- Πόντοι
- 1.206
Αλβανος η Ελληνας την γαμαει;
Ο Σαβ σίγουρα έχει βαλει χέρι.
DAMDIM100
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 20
- Like
- 3.820
- Πόντοι
- 1.446
Αυτό που μου αρέσει σε αυτήν, αλλά και σε πολλές Αλβανές, είναι ότι έχει κάτι άγριο, εκτός από το γλυκό και αθώο, πράγμα που την κάνει να έχει μια ιδιαίτερη θηλυκότητα...
Έχει αρμονικές αναλογίες και μου αρέσει που είναι minion (μου αρέσουν αυτές), χωρίς να είναι κατηγορία skinny...
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
Έχει αρμονικές αναλογίες και μου αρέσει που είναι minion (μου αρέσουν αυτές), χωρίς να είναι κατηγορία skinny...
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα...
chicharito
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 24
- Like
- 3.959
- Πόντοι
- 2.846
Δυνατο γνησιο κοντοποδαρο Αλβανοτσολι , 3οδευτερη μεν αλλα την ξεσκιζα ανετα την ξεσκιστρα , μπραβο στον νηματοθετη που μας την θημισεΔεν ειχε θεμα αυτο τ καυλακι με την κωλαρα?
greeksnoopy
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2006
- Like
- 43
- Πόντοι
- 0
εγω πάντως την εχυνα με μανία
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 86