Νέα

Ασημίνα Ιγγλέζου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

FixerAO

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουν 2016
Like
768
Πόντοι
86
Πατουσες λογικο να ειναι ταλαιπωρημενες γιατι η κοπελα τρεχει μαραθωνιους αλλα σε ολα τα αλλα ειναι κολαση.

Εδω περιμενει...

Συνημμένα

• 28433692_154117565275637_3247460652662390784_n.jpg
    28433692_154117565275637_3247460652662390784_n.jpg
    378,1 KB · Εμφανίσεις: 156

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Πατουσες λογικο να ειναι ταλαιπωρημενες γιατι η κοπελα τρεχει μαραθωνιους αλλα σε ολα τα αλλα ειναι κολαση.

Εδω περιμενει...

https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=221276.0;attach=1007562;image[/img[/URL]]

[/quote]

:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick::bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:

hobit13

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
226
Πόντοι
1
Φοβερη,γυναικαρα..

John_john75

Μέλος
Εγγρ.
30 Σεπ 2014
Like
6
Πόντοι
1
Kλασική περίπτωση μουνάρας που παντρεύτηκε κάποιον λακαμά πλούσιο, κι έχοντας λύσει το οικονομικό της πρόβλημα, τρέχει όλη την ώρα στα γυμναστήρια και στους μαραθωνίους και τα τρίαθλα και καβλαντίζει ποστάροντας φωτογραφίες με την κωλάρα της, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε και πού θα χρειαστεί να τις...χρησιμοποιήσει και να....κεφαλαιοποιήσει την κορμάρα της!!

Επισκέπτης
Kλασική περίπτωση μουνάρας που παντρεύτηκε κάποιον λακαμά πλούσιο, κι έχοντας λύσει το οικονομικό της πρόβλημα, τρέχει όλη την ώρα στα γυμναστήρια και στους μαραθωνίους και τα τρίαθλα και καβλαντίζει ποστάροντας φωτογραφίες με την κωλάρα της, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε και πού θα χρειαστεί να τις...χρησιμοποιήσει και να....κεφαλαιοποιήσει την κορμάρα της!!
το ξερεις ή απλα κανεις υποθεσεις ?

matakiasm

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2010
Κριτικές
8
Like
551
Πόντοι
301
Με το σωστό τετραψήφιο νούμερο νομίζω παίζει ... δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά μόνον για τη ματαιοδοξία της

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
όταν τρέχεις από μαραθωνιο μέχρι 186χλμ ορεινά και τερματίζεις στη 5η θέση στα 37 σου χρόνια δεν καβλανίζει φίλε μου. Η κοπέλα είναι και μουνάρα αλλά το λέει και η καρδιά της για αυτο που κανει

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
Με το σωστό τετραψήφιο νούμερο νομίζω παίζει ... δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά μόνον για τη ματαιοδοξία της

ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ Λεμε !!! Μην Αφηνεις Υπονοιες Τυπε...Γιατι Δινεις Ελπιδες Και Αυτο Καλο ΔΕΝ Ειναι !!! :S :S :S

Προς Το παρον Ικανοποιει την Ματαιοδοξια Της Και Ψαχνει Μια Θεση Στην Tv !!!!  :tickedoff:

kvent6

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουν 2014
Like
60
Πόντοι
1
όπως έχει βάλει και τα πόδια πάντως εγώ της τα γαμούσα , δεν ξέρω τι λέτε για τις πατούσες εσείς ...

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
όταν τρέχεις από μαραθωνιο μέχρι 186χλμ ορεινά και τερματίζεις στη 5η θέση στα 37 σου χρόνια δεν καβλανίζει φίλε μου. Η κοπέλα είναι και μουνάρα αλλά το λέει και η καρδιά της για αυτο που κανει
Η γυναίκα είναι τουμπανο,συμμετοχές σε πολλούς κ δύσκολους αγώνες..
Για την θέση τερματισμού, υπάρχουν ερωτηματικά από διάφορους του χώρου..
Ο λακαμας σε όλους τους αγώνες, απο πισω στο μισό μέτρο,
βλέπει τους αθληταραδες να  τον τροχάνε και πιάνει το κεφάλι του,
μήπως έχει βγάλει κέρατα..

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Η γυναίκα είναι τουμπανο,συμμετοχές σε πολλούς κ δύσκολους αγώνες..
Για την θέση τερματισμού, υπάρχουν ερωτηματικά από διάφορους του χώρου..
Ο λακαμας σε όλους τους αγώνες, απο πισω στο μισό μέτρο,
βλέπει τους αθληταραδες να  τον τροχάνε και πιάνει το κεφάλι του,
μήπως έχει βγάλει κέρατα..
δεν υπαρχουν ερωτηματικα για τους τερματισμους της. Οι αγωνες ειναι επισημοι και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να κλεψει χωρις να γινει αντιληπτος. Επειδη τρεχω και εγω πρωτη αποψη. Μην ακους λοιπον μαλακιες. Η κοπέλα τοχει με το τρεξιμο και δεν ειναι ψωνιο. Απλά εχει και αλλα χαρισματα

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
δεν υπαρχουν ερωτηματικα για τους τερματισμους της. Οι αγωνες ειναι επισημοι και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να κλεψει χωρις να γινει αντιληπτος. Επειδη τρεχω και εγω πρωτη αποψη. Μην ακους λοιπον μαλακιες. Η κοπέλα τοχει με το τρεξιμο και δεν ειναι ψωνιο. Απλά εχει και αλλα χαρισματα
εχεις απολυτο δικιο. Και μιλφαρα και μουναρα και καλη αθλητρια

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Αυτός που μου το ειπε ήταν συναθλητής μου, σε αγώνες ορεινού τρεξίματος..
Εννοείται πως η γυναίκα το καραεχει με το τρέξιμο, απλά σε κάποιους αγώνες υπήρξαν αμφιβολίες για τον τερματισμό της..
Οι διοργανωτές την θέλουν να συμμετέχει σε αγώνες, το σύστημα είναι μαζί της..

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Αυτός που μου το ειπε ήταν συναθλητής μου, σε αγώνες ορεινού τρεξίματος..
Εννοείται πως η γυναίκα το καραεχει με το τρέξιμο, απλά σε κάποιους αγώνες υπήρξαν αμφιβολίες για τον τερματισμό της..
Οι διοργανωτές την θέλουν να συμμετέχει σε αγώνες, το σύστημα είναι μαζί της..
ξεχνα το φιλε μου, δεν γινονται αυτα νασαι σιγουρος. Κανενας διοργανωτης δεν θελει να τον κραξουν

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456

Screamer

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Κριτικές
6
Like
100
Πόντοι
16
όπως έχει βάλει και τα πόδια πάντως εγώ της τα γαμούσα , δεν ξέρω τι λέτε για τις πατούσες εσείς ...

Ποιες Πατουσες Τωρα Τυπε ???  :think:

Ολαααα...Και Τα Αρχιδια Μεσααααα....  :bigdick: :bigdick: :bigdick:

:rockon: :headbaning1:  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom