44νο παπουτσι
αλλα κωλαρα...
υπερβολικό μου φαίνεται το νούμερο. Δεν είναι τόσο ψηλή όπως πχ η Στέλλα Δημητρίου
Όπως και να έχει πάντως για μιλφ είναι απίστευτο μουνί
44νο παπουτσι
αλλα κωλαρα...
Πατουσες λογικο να ειναι ταλαιπωρημενες γιατι η κοπελα τρεχει μαραθωνιους αλλα σε ολα τα αλλα ειναι κολαση.
Εδω περιμενει...
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=221276.0;attach=1007562;image[/img[/URL]]
[/quote]
:bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick::bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick: :bigdick:
το ξερεις ή απλα κανεις υποθεσεις ?Kλασική περίπτωση μουνάρας που παντρεύτηκε κάποιον λακαμά πλούσιο, κι έχοντας λύσει το οικονομικό της πρόβλημα, τρέχει όλη την ώρα στα γυμναστήρια και στους μαραθωνίους και τα τρίαθλα και καβλαντίζει ποστάροντας φωτογραφίες με την κωλάρα της, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε και πού θα χρειαστεί να τις...χρησιμοποιήσει και να....κεφαλαιοποιήσει την κορμάρα της!!
εχεις κονε ?Με το σωστό τετραψήφιο νούμερο νομίζω παίζει ... δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά μόνον για τη ματαιοδοξία της
όταν τρέχεις από μαραθωνιο μέχρι 186χλμ ορεινά και τερματίζεις στη 5η θέση στα 37 σου χρόνια δεν καβλανίζει φίλε μου. Η κοπέλα είναι και μουνάρα αλλά το λέει και η καρδιά της για αυτο που κανειKλασική περίπτωση μουνάρας που παντρεύτηκε κάποιον λακαμά πλούσιο, κι έχοντας λύσει το οικονομικό της πρόβλημα, τρέχει όλη την ώρα στα γυμναστήρια και στους μαραθωνίους και τα τρίαθλα και καβλαντίζει ποστάροντας φωτογραφίες με την κωλάρα της, γιατί ποτέ δεν ξέρεις πότε και πού θα χρειαστεί να τις...χρησιμοποιήσει και να....κεφαλαιοποιήσει την κορμάρα της!!
Με το σωστό τετραψήφιο νούμερο νομίζω παίζει ... δεν μπορεί να κάνει όλα αυτά μόνον για τη ματαιοδοξία της
Η γυναίκα είναι τουμπανο,συμμετοχές σε πολλούς κ δύσκολους αγώνες..όταν τρέχεις από μαραθωνιο μέχρι 186χλμ ορεινά και τερματίζεις στη 5η θέση στα 37 σου χρόνια δεν καβλανίζει φίλε μου. Η κοπέλα είναι και μουνάρα αλλά το λέει και η καρδιά της για αυτο που κανει
δεν υπαρχουν ερωτηματικα για τους τερματισμους της. Οι αγωνες ειναι επισημοι και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να κλεψει χωρις να γινει αντιληπτος. Επειδη τρεχω και εγω πρωτη αποψη. Μην ακους λοιπον μαλακιες. Η κοπέλα τοχει με το τρεξιμο και δεν ειναι ψωνιο. Απλά εχει και αλλα χαρισματαΗ γυναίκα είναι τουμπανο,συμμετοχές σε πολλούς κ δύσκολους αγώνες..
Για την θέση τερματισμού, υπάρχουν ερωτηματικά από διάφορους του χώρου..
Ο λακαμας σε όλους τους αγώνες, απο πισω στο μισό μέτρο,
βλέπει τους αθληταραδες να τον τροχάνε και πιάνει το κεφάλι του,
μήπως έχει βγάλει κέρατα..
εχεις απολυτο δικιο. Και μιλφαρα και μουναρα και καλη αθλητριαδεν υπαρχουν ερωτηματικα για τους τερματισμους της. Οι αγωνες ειναι επισημοι και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να κλεψει χωρις να γινει αντιληπτος. Επειδη τρεχω και εγω πρωτη αποψη. Μην ακους λοιπον μαλακιες. Η κοπέλα τοχει με το τρεξιμο και δεν ειναι ψωνιο. Απλά εχει και αλλα χαρισματα
Αυτός που μου το ειπε ήταν συναθλητής μου, σε αγώνες ορεινού τρεξίματος..δεν υπαρχουν ερωτηματικα για τους τερματισμους της. Οι αγωνες ειναι επισημοι και δεν υπαρχει περιπτωση καποιος να κλεψει χωρις να γινει αντιληπτος. Επειδη τρεχω και εγω πρωτη αποψη. Μην ακους λοιπον μαλακιες. Η κοπέλα τοχει με το τρεξιμο και δεν ειναι ψωνιο. Απλά εχει και αλλα χαρισματα
ξεχνα το φιλε μου, δεν γινονται αυτα νασαι σιγουρος. Κανενας διοργανωτης δεν θελει να τον κραξουνΑυτός που μου το ειπε ήταν συναθλητής μου, σε αγώνες ορεινού τρεξίματος..
Εννοείται πως η γυναίκα το καραεχει με το τρέξιμο, απλά σε κάποιους αγώνες υπήρξαν αμφιβολίες για τον τερματισμό της..
Οι διοργανωτές την θέλουν να συμμετέχει σε αγώνες, το σύστημα είναι μαζί της..
Δεν έχω στοιχεία να πείσω, αλλά αυτά που λέω ακούγονται..ξεχνα το φιλε μου, δεν γινονται αυτα νασαι σιγουρος. Κανενας διοργανωτης δεν θελει να τον κραξουν
όπως έχει βάλει και τα πόδια πάντως εγώ της τα γαμούσα , δεν ξέρω τι λέτε για τις πατούσες εσείς ...