argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.993
- Πόντοι
- 9.297
Ρομαντικός!Χάρλευ Κουίν η καριόλα,να της βάλεις όλο το ρόπαλο στον πάτο....
Ρομαντικός!Χάρλευ Κουίν η καριόλα,να της βάλεις όλο το ρόπαλο στον πάτο....
Κ όλο τον πουτσο στο στόμα!Χάρλευ Κουίν η καριόλα,να της βάλεις όλο το ρόπαλο στον πάτο....
Το έσωσες....Κ όλο τον πουτσο στο στόμα!
Δηλαδή τώρα εσύ Αργύρη, μπορείς να ξαναγαμήσεις μόνο αφού ακουστεί πρώτα το Χριστός Ανέστη; Πακέτο φίλε μουΤο έσωσες....
Μια χαρά ο argyrotoxos.Δηλαδή τώρα εσύ Αργύρη, μπορείς να ξαναγαμήσεις μόνο αφού ακουστεί πρώτα το Χριστός Ανέστη; Πακέτο φίλε μου
Ότι και να βάλει καύλα βγάζει!Έτοιμη για το καρναβάλι!
Τι εννοείς φίλε μου; Έδωσες όρκο αγνότητας μέχρι τη γέννηση του Σωτήρα;Μια χαρά ο argyrotoxos.
Εδώ είναι άλλοι που δεν θα ξαναγαμήσουν πριν ακουστεί το Καλά Χριστούγεννα.
Τελικά, πρέπει να είστε πολύ βαθιά θρήσκος.Έδωσες όρκο αγνότητας μέχρι τη γέννηση του Σωτήρα;
Πράγματι Ωρίωνα. Τηρώ καθημερινά τα ορθόδοξα καθήκοντά μου. Για παράδειγμα, κάθε, μα κάθε, φορά που βλέπω παπά πιάνω τα αρχίδια μουΤελικά, πρέπει να είστε πολύ βαθιά θρήσκος.
Πράγματι Ωρίωνα. Τηρώ καθημερινά τα ορθόδοξα καθήκοντά μου. Για παράδειγμα, κάθε, μα κάθε, φορά που βλέπω παπά πιάνω τα αρχίδια μου
Κατά την ώρα της λειτουργίας βάζω και τις παρακείμενες κυρίες να μου τα πιάνουν γιατί έχει πολλούς παπάδες και δεν το ρισκάρω
Δηλαδή κάθε Κυριακή που πηγαίνετε στην εκκλησία, πιάνετε τα αρχίδια σας ενώ βλέπετε τον παπά να ψέλνει;
Αν τα αισθάνεσαι να πάλλονται πάντως, δεν σου τα παίζουν, είναι από το Πάρκινσον.Κατά την ώρα της λειτουργίας βάζω και τις παρακείμενες κυρίες να μου τα πιάνουν γιατί έχει πολλούς παπάδες και δεν το ρισκάρω
Eγώ πηγαίνω στις εκκλησίες που πάει και ο φίλος μου ο Αργύρης, που έχει μόνο μουνάρες με συντηρητικό ντύσιμο και από κάτω κομπινεζόν και πιο κάτω, ένα μουνί που καίει.Αν τα αισθάνεσαι να πάλλονται πάντως, δεν σου τα παίζουν, είναι από το Πάρκινσον.
Καμιά πληροφορία εδώ ποιες είναι αυτές οι εκκλησίες, όμως, δεν δίνετε.Eγώ πηγαίνω στις εκκλησίες που πάει και ο φίλος μου ο Αργύρης, που έχει μόνο μουνάρες με συντηρητικό ντύσιμο και από κάτω κομπινεζόν και πιο κάτω, ένα μουνί που καίει.
Αφού εσύ είσαι κρυφός γκέι οικοδόμος από την Μύκονο που δουλεύεις και μούτσος. Τί να το κάνεις το μουνί;Καμιά πληροφορία εδώ ποιες είναι αυτές οι εκκλησίες, όμως, δεν δίνετε.
Μουναχοφάιδες.
Εγώ θέλω να κάθομαι στη μεριά των ανδρών και να αναλαμβάνω αυτούς που φεύγουν αζευγάρωτοι, ξαναμμένοι και απογοητευμένοι.Αφού εσύ είσαι κρυφός γκέι οικοδόμος από την Μύκονο που δουλεύεις και μούτσος. Τί να το κάνεις το μουνί;
Θα δείξει....Δηλαδή τώρα εσύ Αργύρη, μπορείς να ξαναγαμήσεις μόνο αφού ακουστεί πρώτα το Χριστός Ανέστη; Πακέτο φίλε μου
Προφανώς δεν κυκλοφορείς Παραμονη Φώτων και ανήμερα γιατί αν σε πετύχει ο Αγιασμός θα υπαγεις υπό της γης.Πράγματι Ωρίωνα. Τηρώ καθημερινά τα ορθόδοξα καθήκοντά μου. Για παράδειγμα, κάθε, μα κάθε, φορά που βλέπω παπά πιάνω τα αρχίδια μου
Αυτό ξαναπέστο. Εγώ παίρνω από πίσω τον Αργύρη που ξέρει που πρέπει να κάτσουν δύο ερεθισμένοι έλληνες.Εγώ θέλω να κάθομαι στη μεριά των ανδρών και να αναλαμβάνω αυτούς που φεύγουν αζευγάρωτοι, ξαναμμένοι και απογοητευμένοι.
Ο γκέι στην αναμπουμπούλα χαίρεται.
Μια φορά πήγα να πάρω τσιγάρα φώτα και με το που βγήκα έξω ένιωσα ένα παράξενο αίσθημα καύσης. Από τότε δεν κυκλοφορώ.Προφανώς δεν κυκλοφορείς Παραμονη Φώτων και ανήμερα γιατί αν σε πετύχει ο Αγιασμός θα υπαγεις υπό της γης.
Παίρνεις από πίσω τον Αργύρη;Εγώ παίρνω από πίσω τον Αργύρη ...