Katapeltis7
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 31
- Like
- 1.285
- Πόντοι
- 2.390
Η γυναίκα δεν υπάρχει...!Κ τι δε θα φίνα να δω κ την μπροστά όψη αυτού του μαγιώ!
Η γυναίκα δεν υπάρχει...!Κ τι δε θα φίνα να δω κ την μπροστά όψη αυτού του μαγιώ!
Εγώ λέω και τα δύο μαζί...Για να κανει ολες αυτες τις προκλητικές φωτογραφήσεις και βίντεο λογικά ο ανδρας της είτε ειναι ενας ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ πυρφόρος μουνοδουλος που τις κανει ολα τα χατηρια χωρις να φερει καμια αντίρρηση είτε ειναι κανας ανωμαλιαρης που την βρίσκει με το δημόσιο τσιτσιδωμα της γυναίκας και το οτι τον παίζουν χιλιάδες ανδρες για παρτη της.
Επιβεβαιώνω!θα εχω να το λεω η Ασημινα ειναι η ελληνιδα Τσαρινα (σωμα και ηλικια ειναι παρα πολυ κοντα) για οποιον ξερει.
Πρέπει ένας στο σπίτι να είναι μακρυά από τα φώτα της δημοσιότητας...για να παραμείνει σπίτι και όχι στόχος φωτογράφων.Εντωμεταξυ υπαρχει καποιος που να εχει δει τον αντρα της;
Δεν νομίζω οτι εχει φωτογραφηθεί ποτε με τον ανδρα της.Εντωμεταξυ υπαρχει καποιος που να εχει δει τον αντρα της;
Χωρισμένη δεν είναι;ο άντρας της αν υπάρχει θα είναι λογικά ο νταβάς της
Δε νομίζω!Χωρισμένη δεν είναι;
Η ιδια πρόσφατα δήλωσε οτι ειναι παντρεμένη, δεν ειναι απίθανο να ειναι χωρισμένη και να δηλώνει παντρεμένη ωστε να αποφύγει η να μετριάσει τα πεσίματα απο άνδρες.Χωρισμένη δεν είναι;
Μάλλον έτσι είναιΗ ιδια πρόσφατα δήλωσε οτι ειναι παντρεμένη, δεν ειναι απίθανο να ειναι χωρισμένη και να δηλώνει παντρεμένη ωστε να αποφύγει η να μετριάσει τα πεσίματα απο άνδρες.
τελικα ειναι αλβανο η οχι?
...οχι. Κλασικη ελληνιδα, local λαμιωτισαΚοσοβαρα
Νομίζω είναι! Δε το παίζει!Μάλλον έτσι είναι
...ουτε κοινωνικα, ουτε οικονομικα ειναι κατωτερος της! Μηχανικος ειναι ο ανδρας της (ναι ειναι πραγματικα παντρεμενη ακομα) , με μια τεχνικη εταιρεια στην Λαμια!!!!Εγώ λέω και τα δύο μαζί...
Μαγκιά της πάντως που πήρε άνδρα κατώτερο από αυτήν κοινωνικά και οικονομικά .
Αν είχε κάτσει σε κάναν μεγαλοεπιχειρατια δεν θα την άφηνε να κυκλοφορεί έτσι γιατί θα του χαλούσε το image.
Πάρτυ πρέπει να κάνουν οι κάτοικοι της Λαμίας!...ουτε κοινωνικα, ουτε οικονομικα ειναι κατωτερος της! Μηχανικος ειναι ο ανδρας της (ναι ειναι πραγματικα παντρεμενη ακομα) , με μια τεχνικη εταιρεια στην Λαμια!!!!
Ναι...Νομίζω είναι! Δε το παίζει!
Πως μπορει κάποιος να ειναι παντρεμένος με μια τυπισσα που μοστράρει μονιμος βυζια και κωλο;;;...ουτε κοινωνικα, ουτε οικονομικα ειναι κατωτερος της! Μηχανικος ειναι ο ανδρας της (ναι ειναι πραγματικα παντρεμενη ακομα) , με μια τεχνικη εταιρεια στην Λαμια!!!!
Έλα ντε μανΠως μπορει κάποιος να ειναι παντρεμένος με μια τυπισσα που μοστράρει μονιμος βυζια και κωλο;;;
Ανεβάζει κ καυλωνει! Απλά είναι στη συμφωνία μάλλον!Πως μπορει κάποιος να ειναι παντρεμένος με μια τυπισσα που μοστράρει μονιμος βυζια και κωλο;;;