nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 22.240
- Πόντοι
- 4.656
Δεν υπάρχει το ποσο σέξι είναι
Η αλήθεια είναι ότι πέρα από τον άνδρα της δεν έχει μάτια για άλλον....οπότε μην ψήνεστε τζάμπα.Τυπε τι μούμια..
Να σε βάλει κάτω εσένα θα κάνει μούμια από το πολύ γαμησι..
Μάλιστα άρα παίζουν με τις καύλες μας οικογενειακώςΗ αλήθεια είναι ότι πέρα από τον άνδρα της δεν έχει μάτια για άλλον....οπότε μην ψήνεστε τζάμπα.
είναι καύλα η τύπισα, και μάλιστα που εχουμε βρεθει σε αγώνες είναι ωραιος τύπος ,ακολουθεί και η μικρή της κορη , θα γίνει καλύτερη από την μάνα , τωρα με τα σοσιαλ έχουν κτίσει ολοκληρη μπιζνα.
Λογικά αν μπαίνει στο bou.ο σύζυγος και την βλέπει έτσι θα φαρδαίνει τις τρύπες της εντός δευτερολέπτων ....Μάλιστα άρα παίζουν με τις καύλες μας οικογενειακώς
Έχω καταθέσει και εγώ την συνεισφορά μου υπέρ της Ασημίνας....
ναι θα βλεπουν τα παιδακια της ποσο ξεκωλο ειναι που μοστραρει την τρυπα της συνεχεια και θα την θαυμαζουν
Ποια παιδακια της θα βλεπουν τι;; απο επισημανση της στο ισνσταγκραμ ειδα οτι ακριβως την ιδια φωτο (ποζα) με παροιμιο μαγιο στο ιδιο σημειο δημοσιευσε η 14χρονη κορη της!, τα χναρια της ακολουθει!ναι θα βλεπουν τα παιδακια της ποσο ξεκωλο ειναι που μοστραρει την τρυπα της συνεχεια και θα την θαυμαζουν
Μα αλλιώς πως θα κατέβαινε σε αγώνες στα βουνά και τα λαγκάδια;Κάμερα εδώ....
Μάγκες άνθρακες ο θησαυρός.
Από κοντά ψάχνεις καντίνα να βρεις να της πάρεις σάντουιτς....
Το κακόμοιρο κοριτσάκι....
Καλά οκ,άμα δεις κάτι άλλες θα σου πέσει το σαγόνι.Μα αλλιώς πως θα κατέβαινε σε αγώνες στα βουνά και τα λαγκάδια;
Kαποιες άλλες φυσικά θα είναι πιο σωματωδεις γιατί ίσως να προέρχονται και από άλλα αθλήματα....Καλά οκ,άμα δεις κάτι άλλες θα σου πέσει το σαγόνι.
Πάντως είναι πολύ καλό παιδί αυτή και ο άντρας της.
Επειδή ειμαι στον χώρο,έχει πολύ καλύτερες και όχι απαραίτητα πιο νέες από την Μίνα...Kαποιες άλλες φυσικά θα είναι πιο σωματωδεις γιατί ίσως να προέρχονται και από άλλα αθλήματα....
Το ξέρω ότι έχει πολύ καλύτερες γιατί υπάρχουν άλλες με πιο πολλές διακρίσεις...από θέμα ηλικίας δεν μπορώ να ξέρω,εσύ ξέρεις καλύτερα .Επειδή ειμαι στον χώρο,έχει πολύ καλύτερες και όχι απαραίτητα πιο νέες από την Μίνα...
Τι κωλι έχει....!