Νέα

Ασημίνα Ιγγλέζου!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ZeroTolerance
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Η Ασημίνα ειναι ένα παράδοξο μπορώ να πω σε παγκοσμια κλίμακα. Ενώ ολη η επικοινωνιακή της περσόνα παραπέμπει σε ξέκωλο ολκης τυπου πορνοσταρ/βιζιτας και απο φωνή κορμάρα, ειναι σκυλί του πολέμου στον αθλητισμό που αν γνωρίζει κάποιος δεν μπορει να μην την θαυμάζει και να την σέβεται. Ειναι δρομέας αγωνων υπερμαραθωνίων αποστάσεων (40-160 χμ) σε βουνά και σκιζει κόλους κυριολεκτικα βγαινοντας σχεδον πάντα στην τριάδα. Το μονο σίγουρο ειναι οτι ειναι καρα-ψωνάρα και ναρκισσος του κερατά αλλα δεν παυει το αθλητικό κομματι που ειναι στερεοτυπο προσηλομενων αγριο οειβατο-δρομέων να μην σχετίζεται νοηματικα με το ξεκωλο Ασημίνα.

Προσωπικά δεν ξερω καμμια με το ξεκωλοπροφίλ της Ασημινας να ειναι τοσο αφιερωμένες σε τετοιο αθλημα που αγγιζει και υπερβαινει τα ορια την ψυχικης και σωματικής αντοχής. Απο εμένα πάντως Respect.

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
Πως και δεν την φωνάξανε ακόμα σε τίποτα Νομάδες η Σαρβάιβορ αυτήν να συνδυάσει αθλητισμό και τσόντα να τον παίζουμε τον χειμώνα; :wanker:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.255
Πόντοι
1.106
Μαλκιες αλλη μια πολυ επαγγελματιας Ελεηνιδα που ουτε στον υπνο μας δεν θα πλησιασουμε

Επισκέπτης
Μαλκιες αλλη μια πολυ επαγγελματιας Ελεηνιδα που ουτε στον υπνο μας δεν θα πλησιασουμε

:shit: :shit: :shit: :shit:

Αυτή η εξυπνάδα με το Ελεηνιδα,κοίτα τα χαλια σου και μετά μιλα. Μου έμαθες και ποια είναι επαγγελματίας. Copy paste εκφράσεις που δεν ξέρεις γιατί τις λες καν

:shit: :shit: :shit: :shit:

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Η Ασημίνα ειναι ένα παράδοξο μπορώ να πω σε παγκοσμια κλίμακα. Ενώ ολη η επικοινωνιακή της περσόνα παραπέμπει σε ξέκωλο ολκης τυπου πορνοσταρ/βιζιτας και απο φωνή κορμάρα, ειναι σκυλί του πολέμου στον αθλητισμό που αν γνωρίζει κάποιος δεν μπορει να μην την θαυμάζει και να την σέβεται. Ειναι δρομέας αγωνων υπερμαραθωνίων αποστάσεων (40-160 χμ) σε βουνά και σκιζει κόλους κυριολεκτικα βγαινοντας σχεδον πάντα στην τριάδα. Το μονο σίγουρο ειναι οτι ειναι καρα-ψωνάρα και ναρκισσος του κερατά αλλα δεν παυει το αθλητικό κομματι που ειναι στερεοτυπο προσηλομενων αγριο οειβατο-δρομέων να μην σχετίζεται νοηματικα με το ξεκωλο Ασημίνα.

Προσωπικά δεν ξερω καμμια με το ξεκωλοπροφίλ της Ασημινας να ειναι τοσο αφιερωμένες σε τετοιο αθλημα που αγγιζει και υπερβαινει τα ορια την ψυχικης και σωματικής αντοχής. Απο εμένα πάντως Respect.

Τυπε, το γάμησες. Ο συναγωνισμός μεταξύ των γυναικών είναι χαοτικος στο τρέξιμο.Υπαρχουν αγώνες όπου τρέχουν δύο γυναίκες.Ειδικα το βίντεο που τρέχει μόνη ultra 160 χλμ σορυ τυπε αλλά έχω τρελές επιφυλάξεις ότι όντως τρέχει μόνη της 160χλμ και όχι ότι χώνει χρήμα να αυτοπροβληθει,μιας που και το χρήμα έχει και καμία άλλη τηλεπερσονα δεν το χει ξανακάνει απλά γιατί θα κανε καλύτερα τσιμπούκια απ την Ασημίνα

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Πως και δεν την φωνάξανε ακόμα σε τίποτα Νομάδες η Σαρβάιβορ αυτήν να συνδυάσει αθλητισμό και τσόντα να τον παίζουμε τον χειμώνα; :wanker:
Κοιτα η τυπισα ειναι ψωνιο και τα κανει ολα για την αυτοπροβολή με αποτερο σκοπο να βγάλει κανα φρανγκο απο TV οπωτε σε κατι τετοιο οπως ειπες σκοπεύει. Για την ωρα ειναι σε κατι περιθωριακά τυπου μαγειρική στο TV Λαμία, web tv, κλπ.

Επισκέπτης
Τυπε, το γάμησες. Ο συναγωνισμός μεταξύ των γυναικών είναι χαοτικος στο τρέξιμο.Υπαρχουν αγώνες όπου τρέχουν δύο γυναίκες.Ειδικα το βίντεο που τρέχει μόνη ultra 160 χλμ σορυ τυπε αλλά έχω τρελές επιφυλάξεις ότι όντως τρέχει μόνη της 160χλμ και όχι ότι χώνει χρήμα να αυτοπροβληθει,μιας που και το χρήμα έχει και καμία άλλη τηλεπερσονα δεν το χει ξανακάνει απλά γιατί θα κανε καλύτερα τσιμπούκια απ την Ασημίνα

:vomit: :vomit:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
φίλε μου είναι λογικό όταν δεν ασχολείσαι με το άθλημα, τρέξιμο μεγάλων αποστάσεων και ορεινό να έχεις επιφυλάξεις. Αν ασχοληθείς όμως (όχι να τρέξεις αλλά να διαβάσεις σε σχετικά σάιτ) θα μάθεις πως η κοπέλλα εκτός από μουνάρα-ψώνιο όπως λες έχει τσαγανό και φοβερές επιδόσεις στον αθλητισμό και ειδικά στο ορεινό τρέξιμο. Το ότι έχει συνδυάσει τη προβολή και το χρήμα με αυτό που κάνει μόνο κακό δεν είναι.
Όσο για το ultra trail που αναφέρεις παραπάνω δεν ήταν 160χλμ αλλά 500χλμ και διήρκεσε 15 μέρες. Προσωπικά επειδή τρέχω και εγώ ορεινό όχι βέβαια τέτοιες αποστάσεις και έχει τύχει να τρέξω μαζί της σε πληροφορώ πως δεν υπάρχει μούφα πουθενά και αυτό που κάνει το κάνει πολύ σωστά. Τώρα όπως λέει και η παροιμία όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια.

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Oπως ειπα η γκομενα ειναι αναμφιβολα ψωνιο και ειμαι σιγουρος οτι και αν κανει θα βρει τροπο να  αυτοπροβλήθει. Δεδομένου οτι το άθλημα αυτο που κάνει δηλαδή τρεξιμο υπερ-αποστασεων σε βουνα ειναι ενα περιθοριακό σπορ με ελάχιστη εως ανύπαρκτη προβολή σε media, θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη προβολή αν ηταν πχ τραγουδίστρια. Το οτι τρέχει μονη της αυτους του αγώνες ειναι αναμφιβολο και δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να την μειώσεις/ευτελισεις το γεγονος. Γοογλαρε  την με Olympus Marathon, Zagori trail, klp και θα δεις. Κοιτα αν θελεις εδω να δεις οτι και το 2016 και το 2017 τερματισε τα 168Χμ σε κοντα 35 ωρες το 2016 και κοντα 33 το 2017. Αυτοι ειναι κανονικοι αγωνες με κριτες κλπ δεν μπορει να κλεψεις και ποσο μάλλον οταν βγαινεις στο βάθρο.
Για αυτο ακριβως μιληασα για παράδοξο γιατι ολοι βλεπωντας την μηντιακή της περσονα νομίζουμε οτι το μονο που κάνει καθε μέρα ειναι να βαφει νύχια, αποτριχώνει μουνί/κωλο, τραβαει 20 σελφι και κάνει βίζιτες. Πηγαινε τρέξε εσυ και κάθε αλλος η ακόμα περπατα για 20-30 ωρες σερί και έλα πες μου, ποσο μαλλον να κανεις επιδόσεις βαθρου σε 10-15 τετοιους αγωνες το χρονο.  Για αυτό μιλησα για respecτ ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι οπως ολοι και εγω την θέωρο ξέκωλο ολκής και περιμένω πως και πως να βγεί στην βιζιτα(αν δεν ειναι ηδη σε κολπα υψηλου επιπεδου Μυκονο κλπ)  

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Oπως ειπα η γκομενα ειναι αναμφιβολα ψωνιο και ειμαι σιγουρος οτι και αν κανει θα βρει τροπο να  αυτοπροβλήθει. Δεδομένου οτι το άθλημα αυτο που κάνει δηλαδή τρεξιμο υπερ-αποστασεων σε βουνα ειναι ενα περιθοριακό σπορ με ελάχιστη εως ανύπαρκτη προβολή σε media, θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη προβολή αν ηταν πχ τραγουδίστρια. Το οτι τρέχει μονη της αυτους του αγώνες ειναι αναμφιβολο και δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να την μειώσεις/ευτελισεις το γεγονος. Γοογλαρε  την με Olympus Marathon, Zagori trail, klp και θα δεις. Κοιτα αν θελεις εδω να δεις οτι και το 2016 και το 2017 τερματισε τα 168Χμ σε κοντα 35 ωρες το 2016 και κοντα 33 το 2017. Αυτοι ειναι κανονικοι αγωνες με κριτες κλπ δεν μπορει να κλεψεις και ποσο μάλλον οταν βγαινεις στο βάθρο.
Για αυτο ακριβως μιληασα για παράδοξο γιατι ολοι βλεπωντας την μηντιακή της περσονα νομίζουμε οτι το μονο που κάνει καθε μέρα ειναι να βαφει νύχια, αποτριχώνει μουνί/κωλο, τραβαει 20 σελφι και κάνει βίζιτες. Πηγαινε τρέξε εσυ και κάθε αλλος η ακόμα περπατα για 20-30 ωρες σερί και έλα πες μου, ποσο μαλλον να κανεις επιδόσεις βαθρου σε 10-15 τετοιους αγωνες το χρονο.  Για αυτό μιλησα για respecτ ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι οπως ολοι και εγω την θέωρο ξέκωλο ολκής και περιμένω πως και πως να βγεί στην βιζιτα(αν δεν ειναι ηδη σε κολπα υψηλου επιπεδου Μυκονο κλπ) 
zagori trail 2017 πάνω από 2000 άτομα συμμετοχή, ioannina lake run 2100 ε... δεν τα λες και περιθωριακά σπόρ

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
μια ακομα ζητιανα των likes και καραψωναρα του κερατα ..

τετοιες τις γαμαμε με 50  ευρω .
φιλαράκι άμα τις βρεις στα 50 και δεν προλαβαίνεις να γαμάς να μας ενημερώσεις να έρθουμε για βοήθεια :2funny: :2funny: :2funny:

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
zagori trail 2017 πάνω από 2000 άτομα συμμετοχή, ioannina lake run 2100 ε... δεν τα λες και περιθωριακά σπόρ
Αυτο που ηθελα να πω οτι ειναι περιθωριακά σε σχέση με μιντιακη προβολη και κάλυψη . Μην μου πεις οτι ξερει η μαζα τον νικητη του Rout η του Ζαγορι κλπ . Οτι δηλαδή νομίζω οτι το κάνει γιατι το αγαπάει/προκληση και οχι τοσο για την προβολή που θα μπορούσε να την εχει σε μεγαλυτερο βαθμο κανωντας κατι αλλο πχ τραγουδι. power of love, κλπ.

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
Αυτο που ηθελα να πω οτι ειναι περιθωριακά σε σχέση με μιντιακη προβολη και κάλυψη . Μην μου πεις οτι ξερει η μαζα τον νικητη του Rout η του Ζαγορι κλπ . Οτι δηλαδή νομίζω οτι το κάνει γιατι το αγαπάει/προκληση και οχι τοσο για την προβολή που θα μπορούσε να την εχει σε μεγαλυτερο βαθμο κανωντας κατι αλλο πχ τραγουδι. power of love, κλπ.
[/quoteΣωστα τα λες
Ωραιο μουνι παντως και καλη αθλητρια (αυτο κι εμενα με παραξενευει , δεν ειναι και μικρη)

Επισκέπτης
άλλο ένα παράδειγμα παπαρολογιας πάλι εδώ  :vomit: :vomit:

fafoutis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2011
Κριτικές
4
Like
1.366
Πόντοι
206
Αν δεν το αγαπούσε αυτό που κάνει δεν θα έτρεχε 500χλμ μόνο για τη προβολή της. Αυτή την έχει έτσι και αλλιώς από άλλες εμφανίσεις της.
ΥΓ στην Ελλάδα προβολή στα media ούτε το tennis έχει αλλά δεν το λες περιθωριακό άθλημα παρόλο που η μάζα δεν ξέρει το φετινό νικητή του Wimbledon ή του Roland-Garros

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Oπως ειπα η γκομενα ειναι αναμφιβολα ψωνιο και ειμαι σιγουρος οτι και αν κανει θα βρει τροπο να  αυτοπροβλήθει. Δεδομένου οτι το άθλημα αυτο που κάνει δηλαδή τρεξιμο υπερ-αποστασεων σε βουνα ειναι ενα περιθοριακό σπορ με ελάχιστη εως ανύπαρκτη προβολή σε media, θα μπορούσε να έχει μεγαλύτερη προβολή αν ηταν πχ τραγουδίστρια. Το οτι τρέχει μονη της αυτους του αγώνες ειναι αναμφιβολο και δεν καταλαβαίνω γιατί θέλεις να την μειώσεις/ευτελισεις το γεγονος. Γοογλαρε  την με Olympus Marathon, Zagori trail, klp και θα δεις. Κοιτα αν θελεις εδω να δεις οτι και το 2016 και το 2017 τερματισε τα 168Χμ σε κοντα 35 ωρες το 2016 και κοντα 33 το 2017. Αυτοι ειναι κανονικοι αγωνες με κριτες κλπ δεν μπορει να κλεψεις και ποσο μάλλον οταν βγαινεις στο βάθρο.
Για αυτο ακριβως μιληασα για παράδοξο γιατι ολοι βλεπωντας την μηντιακή της περσονα νομίζουμε οτι το μονο που κάνει καθε μέρα ειναι να βαφει νύχια, αποτριχώνει μουνί/κωλο, τραβαει 20 σελφι και κάνει βίζιτες. Πηγαινε τρέξε εσυ και κάθε αλλος η ακόμα περπατα για 20-30 ωρες σερί και έλα πες μου, ποσο μαλλον να κανεις επιδόσεις βαθρου σε 10-15 τετοιους αγωνες το χρονο.  Για αυτό μιλησα για respecτ ανεξαρτητα απο το γεγονος οτι οπως ολοι και εγω την θέωρο ξέκωλο ολκής και περιμένω πως και πως να βγεί στην βιζιτα(αν δεν ειναι ηδη σε κολπα υψηλου επιπεδου Μυκονο κλπ) 

Σιγά μην κάτσω να ψάξω στ αποτελέσματα να δω της Ασημίνας τους χρόνους για να γράψω στο bou.Το κάψαμε εντελώς μ φαίνεται...

Δεν θέλω να μειώσω, ούτε μ απασχολεί καν, όπως ούτε αυτή βέβαια,την δουλειά της κάνει.

Απλά δεν είμαστε τόσο μαλακες όσο μας νομίζουν ώστε η Ασημίνα να τρέχει 500χλμ στο βουνό και μόνη της,οταν εξαιρετικοί αθλητές δεν μπορούν να τερματίσουν Σπάρταθλον που είναι τα μισά απ τα χλμ που κάνει η Ασημίνα.

Δεν διαφωνώ ότι θέλει κοτσια και αρχιδια, μόνο για το concept , αλλά ως εκεί...

Δεν υπήρξε ποτέ στον ελληνικό αθλητισμό υπεραποστάσεων Ασημίνα και ξαφνικά βρέθηκε να κάνει πεντακοσαρια (χιλιόμετρα) με το μουνι της απ έξω.

Any way οτιδήποτε παραπάνω θα φανεί ότι έχω και εμμονή με την κοπέλα κάτι που δεν είναι αλήθεια.Μακαρι όμως να τραβήξει κόσμο γιατί ο θυμόσοφος λαός λέει:Σαν δεις καράβι στο βουνό,μουνι (εδώ της Ασημίνας) το χει τραβήξει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom