athinaios44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 19 Μαΐ 2018
- Like
- 52.626
- Πόντοι
- 12.756
α ρε ΚΟΜΠΟΤΑΡΕ...σε εφαγαν τα ΜΟΥΝΙΑ και ο λαος της ομαδας αγωνια
α ρε ΚΟΜΠΟΤΑΡΕ...σε εφαγαν τα ΜΟΥΝΙΑ και ο λαος της ομαδας αγωνια
Ωνασουγαμησωκαιταεσωψυχα....θελει απανωτα καρφωματα εναλλαξ στις τρυπαρες της...μεχρι μα ματωσει....καβλιαρα ξεκωλιαρα!!!!
Αυτα που εγραφα ποιο πανω, η τσοντα ξεκινησε!
Μόνο εμένα το όλο σκηνικό μαζί με το σχόλιο σου, μου θύμισε την ξανθιά του βιντεοκλίπ 'Θέλω να το κάνω με την μαμά σου' από Ημισκούμπρια;;Το καλύτερο σκηνικό εβερ να διδάσκει η μάνα....ενώ σας πιανει στα πράσα!!!
Γυναικάρα η ασημιναΤο καλύτερο σκηνικό εβερ να διδάσκει η μάνα....ενώ σας πιανει στα πράσα!!!
Τέρας εγκράτειας ο doctor
Μεγαλη ΓΑΜΙΟΛΑ!!!
Τι να κανει ρε τυπε, αφου του κανει χορηγούμενο στορυ... αν ηταν χωρις κατι μπορει να γινόταν.Τέρας εγκράτειας ο doctor
Έχυσε η μιλφαρα;
Μεγαλη ΓΑΜΙΟΛΑ!!!
Το δικό μου θα το σήκωνε σίγουρα …… χαχαχαχαΗ γυναικα ειναι πουταναρα, αν αύριο κατέβαινε στην αρένα θα σήκωνε πολύ χαρτί.
hahaha makariΒλέπω εχει παει σε ενα ξενοδοχείο στην Ελούντα πιθανών για ΠΣΚ, οπότε αυριο με λιγη τυχη μπορεί να δείξει κωλοτρυπιδα.
Εκεί έχει ξαναπάει, ο παππούς με το ξενοδοχείο πρέπει να δίνει πολύ καλό μεροκάματο στην κυρία! Αυτή είχε ανεβάσει και στόρυ που την έχει στο Cabrio Mercedes AMG (αμάξι που κάνει 200χιλιάρικα ξέρω γω)Βλέπω εχει παει σε ενα ξενοδοχείο στην Ελούντα πιθανών για ΠΣΚ, οπότε αυριο με λιγη τυχη μπορεί να δείξει κωλοτρυπιδα.
Χυνωωωωω στις Χειλαρες της και της δίνω γλωσσόφιλα